o kapı tıklayanların çoğu menopoza girmiş kadınlar olabilirYüzündeki makyaj sizi ilgilendirir mi?
Sizde sırada söylenen tiplerdensiniz sanırım.
Orası deneme kabini değil,tuvalet.
Size mi soracaklardı ne zaman çıkacaklarını?
Hayret birşey ya.
Bende hiç sevmiyorum ben lavabodayken kapıyı tıklayıp biraz çabuk olun diyenleri.
İçerde okey atmıyoruz sonuçta,biz de insanız ihtiyacımızı görüyoruz.
O da demiştir içinden; 'Bununda tuvaleti takma olsaydı keşke.'Kirpikler filan takma gece yarisi.
E zaten öyle.o kapı tıklayanların çoğu menopoza girmiş kadınlar olabilir
Birde orkide değiştirmek zaman alıyor, gençsen kanama çok olabiliyor
E zaten öyle.
İnsanlar bunu düşünemiyorlar malesef.
Hangi yaşta olursa olsun,kimsenin kimseye toplum içinde karışma hakkı yok.
Bende çok gördüm.
Metrobüse önden binmeye çalışan 60 yaşındaki teyzeleri.
Çokta güzel bağırdım çağırdım,onlar da edepsiz terbiyesiz dedi.
Benim hakkımı savunmam terbiyesizlik,onun milletin hakkına girmesi hak mı oluyor?
Anlamıyorum konu sahibi ve diğer insanların kafasını.
Tuvalette selfie çekilip cirit atacak değiller.
Herkes işini görüyor.
Yaşını başını almış insanlarda kızlara bağırıyor.
Oldu canım başka.
Edep hakkını savunamamakla,kendini ezdirmekle,topluma birey olarak kabul edilmeyip erkeğin kölesi olarak kullanılmaksa edepsiz olmayı tercih ederim.O kuşak neden edepsiz diyor biliyormusun onlar hiç bir zaman hakkını savunamadı çoğu okutulmadı zaten kuran kursuna yollandı ve erkeğin sözünü dinlenmesini yemek yapmasını konuşmaması tembihlendi
Olay bu
Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
+1. Süper ve çok ince bir örnekleme olmuş
İnce ince işlenmiş bir mesaj olmuş
gençlikte millete hizmet yaşlılıkta da kendine hizmet oda gezmek, dini vecibeleri yerine getirmek ve gençlerin yer vermesini istemek kaçırdığını yakalama peşindeBir keresinde otobüste yaşlı bir grup teyze kendilerine yer vermeyen gençlere soylenıyordu. İçlerinde 20li yaşlarında bir genç yer veremem teyze sen güne gidiyorsun gezmeye gidiyorsun bu enerjiyi buluyorsun ama benim gibi 16 saattir calisan evine giden birinden yer istiyorsun olmaz demişti. Neyse bunu niye yazdım bilmiyorum ama gençlerin tuvaletine de karışmayın karısmayalım karısmasınlar bir zahmet
Bunu da herkes anlamak istediği gibi anlamış. Burda birisi evlilik dışı doğum yapıcam dese ya taşlarlar yada doğacak olan çocuğa vah yazık derler...!
Evlilik dışı çocuk yapmayın kardeşim. Evet bizim ülkemizde evlilik dışı cocugu dışlarlar. En azından bizim ulkede dogurmayin.
Ben gayet geniş düşünen bir insanım.butun çocukları da çok seviyorum.
Oysa ne kendine hizmetin ne dini vecibeleri yerine getirmenin ne de gezmenin yaşı yoktu değil migençlikte millete hizmet yaşlılıkta da kendine hizmet oda gezmek, dini vecibeleri yerine getirmek ve gençlerin yer vermesini istemek kaçırdığını yakalama peşinde
aynenOysa ne kendine hizmetin ne dini vecibeleri yerine getirmenin ne de gezmenin yaşı yoktu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?