Yeni gençlik neden bu kadar edepsiz

Yaşınız doğru yazıyorsa 29.
Ah bu gençlik diye söylenecek yaşta degil, o gençliğe dahil olacak yaştasınız.
Gençliği kurtarmak istiyorsanız, kendinizle başlayın. Kendinizi geliştirin. Kitap okuyun, tarih okuyun, tiyatroya, resim sergilerine gidin, tartışma programlarını takip edin, günlük haber takip edin, söyleşilere katılın, bir ayağınız üniversite etkinliklerinde olsun, dışarıdan katılabileceğiniz konferanslar hep olur vs...
küçük bir Şehirde geçirdim ilk defa bu yılın 6 ayını, Büyükşehirde imkan çok olunca sıra gelmezdi, üniversitede bulunan kulüplerin düzenlediği konferanslara katıldım 3-4 kere. Gidin bakın. Gençlik çok tatlı :)
Tuvalette karar verirseniz gençliğin durumuna b.k gibi görmeniz normal.

o kapı tıklayanların çoğu menopoza girmiş kadınlar olabilir
Birde orkidi değiştirmek zaman alıyor, gençsen kanama çok olabiliyor

Son düzenleme:
o kapı tıklayanların çoğu menopoza girmiş kadınlar olabilir
Birde orkide değiştirmek zaman alıyor, gençsen kanama çok olabiliyor
E zaten öyle.
İnsanlar bunu düşünemiyorlar malesef.
Hangi yaşta olursa olsun,kimsenin kimseye toplum içinde karışma hakkı yok.
Bende çok gördüm.
Metrobüse önden binmeye çalışan 60 yaşındaki teyzeleri.
Çokta güzel bağırdım çağırdım,onlar da edepsiz terbiyesiz dedi.
Benim hakkımı savunmam terbiyesizlik,onun milletin hakkına girmesi hak mı oluyor?
Anlamıyorum konu sahibi ve diğer insanların kafasını.
Tuvalette selfie çekilip cirit atacak değiller.
Herkes işini görüyor.
Yaşını başını almış insanlarda kızlara bağırıyor.
Oldu canım başka.

O kuşak neden edepsiz diyor biliyormusun onlar hiç bir zaman hakkını savunamadı çoğu okutulmadı zaten kuran kursuna yollandı ve erkeğin sözünü dinlenmesini yemek yapmasını konuşmaması tembihlendi
Olay bu

Gündüz kuşağı yetişkinlerinden ; “ ne olacak bu yeni nesilin hali “ değerlendirmesi hoş olmuş.
Evet bir kaç yakışıksız örnekle bende karşılaştım ama onlardan ziyade onları yetiştirenleri değerlendirmek lazım diye düşünürüm.. konu dönüp dolaşıp şimdiki ebeveynlere çarpar benden demesi:))
Kızların cevabına da ayrıca güldüm :))

Edep hakkını savunamamakla,kendini ezdirmekle,topluma birey olarak kabul edilmeyip erkeğin kölesi olarak kullanılmaksa edepsiz olmayı tercih ederim.
Hakkını savunmakla edepsiz olunuyor bu ülkede. :)

Yaşlılara sebepsiz yere çooook aşırı duyar kasılmasından ve gençlerin giyim tarzlarının eleştirilmesinden gına geldi artık. Yok kirpik takma yok tuvalette çok uzun kaldılar bilmem ne.. Bu olay neticesinde gençlik edepsiz oluyor öyle mi? Genellemeler iyi değildir.

Ergenlik zor mesele buna lafım yokta
Sonrasına benim lafım
Eğer ki ebeveyn çocuğunun ergenliğini iyi idare edemiyorsa aile faciasına neden oluyor o esnada kadın hem eşini hem ergeni iyi idare etmesi şart

Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..

Bunu da herkes anlamak istediği gibi anlamış. Burda birisi evlilik dışı doğum yapıcam dese ya taşlarlar yada doğacak olan çocuğa vah yazık derler...!
Evlilik dışı çocuk yapmayın kardeşim. Evet bizim ülkemizde evlilik dışı cocugu dışlarlar. En azından bizim ulkede dogurmayin.
Ben gayet geniş düşünen bir insanım.butun çocukları da çok seviyorum.

Kuşak çatışması her zaman olacak
Ama yaşlıların çoğu egoist oluyorlar
Gençken kendi haklarını savunmaktan acizler ölmeye yakın gözleri açılıyor oda geç oluyor birde bu yaşlı nesil hiç hakkını aramamış
Onlarda kaynana zulmü, kayın zulmü, fakirlik çok çocuktan dolayı
Epey ezilmişlik var kendilerinden çok ödün vermişler

Bir keresinde otobüste yaşlı bir grup teyze kendilerine yer vermeyen gençlere soylenıyordu. İçlerinde 20li yaşlarında bir genç yer veremem teyze sen güne gidiyorsun gezmeye gidiyorsun bu enerjiyi buluyorsun ama benim gibi 16 saattir calisan evine giden birinden yer istiyorsun olmaz demişti. Neyse bunu niye yazdım bilmiyorum ama gençlerin tuvaletine de karışmayın karısmayalım karısmasınlar bir zahmet

O kızlar bana pek edepsiz gelmedi. Dalga unsuru yapmışlar bence abartarak..

Umumi yerlerde kadınlar tuvaleti tam bir eziyet zaten. Erkekler tuvaleti sıfır kuyrukken, kadınlara her yerde zorluk.
Oflama puflama normal. Ama ben içerideyken sürekli seslenilse çıkınca ben de söylenirim. Sonuçta içeride bira yudumlamıyorumdur.
He ben daha olgun ve ağırbaşlıyım o ayrı :)

Bir kaç sene önce tatil beldesinde tuvalete girdim. Kızın biri koşarak geldi duydum. Kapıyı yumrukluyor çıkın diye. Ben de kımıldanma oldu mu? Hayır.
Normal sürede işimi bitirdim çıktım. Kıza da çıkınca lafımı söyledim..

Madem kendinizi o kadar yaşlı hissedip konu açtınız "gençlik işte onlar da büyüyecek" deyip geçin..

Sirf meraktan soruyorum tuvaletteki bir insan isini daha hizli nasil halledebilir. Ne yapabilir yani acele etmek icin? Bence kizlar gayet guzel bir cevap vermis. Kizlarin kirpigine kadar incelemeniz takma kirpik takmis ama detayi vermeniz sorunlu olanin kizlar olmadiginin delili bence.

gençlikte millete hizmet yaşlılıkta da kendine hizmet oda gezmek, dini vecibeleri yerine getirmek ve gençlerin yer vermesini istemek kaçırdığını yakalama peşinde

iyide tuvaletteki kızlarla alakası ne?
kızların pç olduğunu iddia etmek o yorumu yazan kişiye mi kaldı..

gençlikte millete hizmet yaşlılıkta da kendine hizmet oda gezmek, dini vecibeleri yerine getirmek ve gençlerin yer vermesini istemek kaçırdığını yakalama peşinde
Oysa ne kendine hizmetin ne dini vecibeleri yerine getirmenin ne de gezmenin yaşı yoktu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…