- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
80*300 kac metre kare
evet cok pahalıııııııııııı
2,4 metrekare pahalı değil kızçem normal bence el örmesi için :) ben de salona el örgüsü halı alıcam bi kendimizi toparlayalım da evlenirken mümkün olmadı ama kısmetse önümüzdeki kışa düşünüyorum
halı çok hoş ama cidden. evin zemini ne renk?
Koridorunuz çok ışık almayan bir yerse ki genelde öyle olur açık renk halı süper oluyor ben çok beğendim seçiminizi güle güle kullanın
kahve laminat parke.şu çok sık rastanılan kahvelerden
fıyatı pahalı hadı onuda gectım bence hakketen çok kotu. bedava verseler sermeyeceğim cinsten:26: almadıysanız başka bakın derim
bence çok güzel olur. kahve üstüne açık renk çok şık durur. benim evde dikkat ettiysen zemin açık halı da açık renk kendini belli etmiyor koridordaki. oraya ben de laminant düşünüyorum temizliği de zor oluyor açık rengin çünkü.
güle güle kullan ben çok beğendim kahveyle daha da güzel durur kesinlikle. kayınvaliden gelince el örmesi olduğunu söyle ben laf arasında
ben de tam tersi aldığım her şeyi ucuz söylüyorum çünkü benimkine göre her şey pahalıiyi hoş kadın da ona kalsa kazak namına bir şey almamalıyız kendi örmeli, ne bileyim pijama çamaşır falan pazardan başka yerden alınmamalı böyle ilginçlikleri var bana karışmaz ama içten içe pahalı buluyor biliyorum ben de fiyatları hep aşağı çekiyorum bir gün sinirlensem ben de tüm acı gerçekleri açıklarım herhalde oğluna en son aldığımız iki keten pantolona 260 lira verdiğimizi duysa epey örselenir zira
Benim salon halım da açık renk, el dokuması memnunum ben. İlk alındığında makine halısı gibi halı üzerinde hav, toz bırakmıyor. Fiyatını normal almışsın bence. Ben bir kere halı yıkamaya da verdim çünkü silerek olmadı. Şimdi günlük kullanmaya makine halısı serdim arada misafir gelince değiştiriyorum tertemiz görünüyor.
mesela ne alırdınız link gönderirn sizin tercihlerinizi de ben bir göreyim ki alternatif olsun
ben de oyle yaparım artık.çocuk olmasa silerek temizlerim de onun boyaları felan oluyor.onları çıkarmak çok zor o yuzden donuşumlu kullanırım diye dusunuyorum.
araştırırsanız ıllakı bulursunuz. tabı beğendıysenız bıze laf düşmez. sadece yorum ıstemışsınız bende yazdım banyo paspas takımlarına benzıyo modelı. beğenmedım takdır sızın
kızlar dert değil ama koridorumdaki halılarımı değiştirmek istiyordum.
9753 White | Flat | El Dokuma Halılar | Apex halının 80*300 unu internetten bakarak aldım.yani gormeden.hemde 2 tane aldım.
çok mu beyaz kalite iyi midir? çok da pahalı hata mı ettim acaba.
ben makine halılarını sevmiyorum ve çok kolay sıkılıyorum.o yuzden halılarım hep el halısı ve pahalı halılardır.
Bu arada
Sıkılma sebebinizin makine ya da el halı olmasıyla ne ilgisi var anlamadım ama el halıları zaten daha pahalı olur ayrıca 'el halısı ve daha pahalı' diye belirtmenize gerek yoktu yani
Neyse, iyi günlerde kullanın
Kayınvalideniz gelince serecekmişsiniz gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?