Bunlar iyi günler yaniAynn 4. ayda başlıyo dikkat edilmezse dahada hızlanıyor malesef iştah açıldıkça açılıyo
AynnBunlar iyi günler yani
Aynn canm valla zaten emzirdikçe insanın canı tatlı birşeyler istiyo iyi direnmek lazım yoksa durması imkansızValla bizde ki lohusalık da da depolardaki yaği kullanmaya izin verilmiyor ki lohusayiz deyip dayıyoruz yiyecekleri belki hamilelik de hedef kiloyu tuttururuz ama dogum sonrasi icind3 ayrı korkuyorum
Kilon çok iyi canım hayirli olsun bebeğin4+5 haftalık hamileyim ben de 56 kiloyum
Yapi meselesi işte kimi zayifliyor ama dr lar sorun etmiyor masallah bebeklerde iyi doguyo o yuzden takılma canımSelam arkadaşlar ben pkoluyum metom yavaş çalışıyor şu an hamilelikten dolayı çalışmaya başladı. 1 ayda 4 kg verdim kilolu hamile kalmştm şu an 82 kiloym. Tabi bulantılardan pek yiyemiyorum ara ara. Bu durumdan doktorum çok memnun bnmse içim rahat değil. En azından 4 kilo daha verip 3.aydn sonra kilo vermek istemiyorum
Haftana gore gayet iyisin canim.benimde tartim bozuldu tatilden geldik ve ne kadar aldim bilmiyorum ama kesin aldım bayaga yedim yarindan itibaren gereksiz şeyleri bırakmalıyım en guzelo aksam yemeğini erken yiyip gece hic bisey yememek ve hazir meyve suyu ve tatli tuketmemek bana en iyi bunlara dikkat etmek geliyorSlm kizlar sizde durumlar nasıl ben de fena ilerliyor 1 hafta da 1 kilo ya yakin artti hem görüntü de belli hem tartıda
Sabah ac karnina 57.8
Bu hafta dr kontrolum var napıcağimı şaştım bu yemeyle bu hızda kilo mu alınır ya
Gece yemelerim hic bi zaman olmadı meyvesuyu kola zaten icmem yani gebelik.oncesi ile ayni besleniyorum hatta cok.seyi kıstim doymadan kalkiyorum.sofradan ayy ben anlamadim bu işi acaba ters oranti kuralini mi.yasiyorum insan en cok.neyi istemezse korkarsa beyin onu çekermiş sanki içtiğim su bile kilo oluyo gibi ya da ben mi abartiyorum dr ne diycek bakalım belki de diger hamileler le kendimi kiyaslamak bana iyi.gelmiyorHaftana gore gayet iyisin canim.benimde tartim bozuldu tatilden geldik ve ne kadar aldim bilmiyorum ama kesin aldım bayaga yedim yarindan itibaren gereksiz şeyleri bırakmalıyım en guzelo aksam yemeğini erken yiyip gece hic bisey yememek ve hazir meyve suyu ve tatli tuketmemek bana en iyi bunlara dikkat etmek geliyor
Sen yaz canim bakalim görelim ona gore bende yazarım belkiMerhaba kizlar bugunden itibaren her aksam yediklerimizi yazalim mi birbirimizin eksiklerini ve fazlalarini söyleriz, ben aksama listemi paylasicam isteyen arkadaslar yazabilir.. :)
Afiyet olsun canm yemeklerin yanında yiyebiliyorsan bol salata yemek daha az yemeni sağlar hem bebisede faydalı olur ben kendimden biliyorum salata yapmadığım gün daha çok yemek yiyorumSabah sandviç yaptim chia tohumlu ekmek ile icine suzme peynir sivri biber ve roka koydum bir bardak sut ve bir kasik bal ve tahin karistirip yedim ogle bir tabak sulu kofte 1 tabak lahana dolmasi 2 kasik yogurt yedim arada meyve yedim yarim yerli muz bir mandalina aksam nişandaydim enginar ve zeytinyagli fasulye yedim 2 3 kasik ama en son yarim pasta yedim dayanamadimmm cikolataliydi cunku( cok dikkatli bir gun gecirmedim ama kendimi tutmasam yiyebilecegim daha cok sey vardi yarin yuruyus yapmayi düşünüyorum :)
Aslinda gayet iyiymis ama oğlen kaçırmişsin galiba aksam dengelemeye calişmişsin dur bakalim bende yazarim akşamSabah sandviç yaptim chia tohumlu ekmek ile icine suzme peynir sivri biber ve roka koydum bir bardak sut ve bir kasik bal ve tahin karistirip yedim ogle bir tabak sulu kofte 1 tabak lahana dolmasi 2 kasik yogurt yedim arada meyve yedim yarim yerli muz bir mandalina aksam nişandaydim enginar ve zeytinyagli fasulye yedim 2 3 kasik ama en son yarim pasta yedim dayanamadimmm cikolataliydi cunku( cok dikkatli bir gun gecirmedim ama kendimi tutmasam yiyebilecegim daha cok sey vardi yarin yuruyus yapmayi düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?