Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Gününüz aydın olsun anneler
Size şöyle bir özet geçeceğim:
Geçen hafta Perşembe (38 haftalık) iken NST'ye ilk kez girmiştim, herhangi bir sancı belirtisi falan yok.

Bu Perşembe (39 hafta) 2 kez girme mecbueiyetinde kaldım, ilkinde bayağı yüksek çıkmıştı sancılar bildiğiniz doğum sancısı ama bende yine tık yok, neyse, ikinci kez tıka basa dolu olduğum halde karnını doyur,çikolata ye öyle gel dediler. Gittim, sancılar normalde gözüktü.

Ve tabiri caizse - bugün sabah saat 5:30'da suyum geldi, haliyle uyuyordum dedim altıma mı kaçırıyorum. Baktım seffaf su, neyse kalktım, duş aldım, hastaneyi aradım hemen acile gelin dediler. Şimdi hazırlanıp gideceğim. Dua edin :)

Ha bu arada 3 gün önce yediğim hurmaların açılmasına sebep olduğunu da şuradan söyleyeyim.

Yersen hurmayı
Başlarsın doğurmayı

Ay hayirli olsun Allah yardımcıniz olsunnn meraklandim simdi :)))

Ay daha gitmedin mi :) sancin bar mi
Adet ağrısı gibi yokluyor, bulaşıkları da yıkadım, kahvaltı da yaptım, duşa da girdim, sürme de çektim onu niye yaptıysam haha. Sanki doğuma ben girmeyeceğim hale bak ya :)
Neyse hadi hastane yolunu tuttuk, bakalım ne kadar sürecek,kaç kiloyla gelecek♡

Ayy e hadi bi avazda kurtul canım cok sevindim son ay da yiyelim biz de hurmayı o zmn ya ben yesem hergun yerim de tutuyorum kendimi dogumu kolaylastiriyormuş son

Kızlar kan hapı benim dengemi bozuyor bi kabız bi tam tersi iştahı saymıyorum tabi bugün güvendiğim bi aktara gittim başka ne yapayım diye kanım düşük değil ama doktorlar yinede veriyo incir fındık çekirdekli üzüm ye ve keçiboynuzu pekmezi dedi sabah akşam bir kaşık birde böyle deneyeyim dedim bu konuda tecrübesi olan varmi

Valla bende bilmiyorum ama pekmez yamek iyo gelir galiba

Çok teşekkür ederim, peki acaba diyetisyene gitsem işe yarar mı? Normalde sigara kullanıyordum şuan bıraktım bu nedenle sürekli bişeyler yeme isteğim var ( napmalıyım hiç bilmiyorum

Çok teşekkür ederim, peki acaba diyetisyene gitsem işe yarar mı? Normalde sigara kullanıyordum şuan bıraktım bu nedenle sürekli bişeyler yeme isteğim var ( napmalıyım hiç bilmiyorum
Sigara işin icine girince durum daha bi degisiyor ama.bence ilk 3 ay kendini kontrol et bakalim hizli kilo alacakmısın yoksa hiç almayacak mısin baktın hızlı artış var diyetisyene git enazindan irade kontrolü yardımi sağlıyor

Abur cubur cips falan yemezseniz kilo almıyorsunuz fıstıklar
Benim iradem baya iyi tüm gün tv de bein gurme açık ama hiç canım bişey çekmiyor

Ben 66 kiloyum 17 haftaligiz, tatile gidicez ins umarım kendimi kaybetmem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…