Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Keske bende kilo almak icin yiyenlerden olsaydım ahhh neler yemezdim kii hele.hamileyken insana daha da zulll geliyor

ay benimde istahım tavan kahvaltıda ve öğle yemeğinde dikkat ediyorum. Akşam bir yere gittiysem çok kaçırıyorum çok üzülüyorum Evde dikkat etmeye ne var....

Inşallah tatlım evet benim daha ilk olucak o yüzden stres tavan

ay benimde istahım tavan kahvaltıda ve öğle yemeğinde dikkat ediyorum. Akşam bir yere gittiysem çok kaçırıyorum çok üzülüyorum Evde dikkat etmeye ne var....
Ya sanki evde daha zor elinin altinda yiyecekler var amaaan benim bu aralar iştah tavan resmen yaa bebek.buyudu ondan mıdır ki ? Yemeklere Direniyor da direniyorum

Ya sanki evde daha zor elinin altinda yiyecekler var amaaan benim bu aralar iştah tavan resmen yaa bebek.buyudu ondan mıdır ki ? Yemeklere Direniyor da direniyorum

Evde olursam pasta börek yapmıyorum. Abur cubur almıyorum. Sağlıklı yemekler yapmaya çalışıyorum. Ama misafirliğe gidince....

Hiç stres yapma güzel düşün güzel olsun... Hazırlıklarını yavaş yavaş tamamla bu seni daha çok rahatlatacak. Bu anların tadını çıkarmaya bak

Çok az kaldı hazırliklarımiz tatlım ne bileyim insanlar o kadar çok gereksiz yorum yapıyorlar ki ister istemez bizleri doğumdan korkutuyorlar yok çok kanama oluyormuş yok ölenlerde oluyormus doğumdan sonra çok ağrı oluyormuş vs vs o yüzden bir stres var sonrada kendi kendime diyorum herkes doğuruyor ben mi doğuramıycam

Canım bu benim 2. gebeliğim ilkinde de hiç kötü hikaye dinlemedim, hiç video izlemedim, olumsuz anlatanları susturdum ve bunun doğal bir süreç olduğuna inandım düşünsene insanlığın varoluşundan beri bu böyle ve o kadar kötü olsaydı insanlar 2. yi hiç düşünmezdi(o yapmış sen niye yapamayasın) ve bence doğuma yakın kolaylaştırıcı egzersizler yiyeceklerinde faydası var dene derim...

menü paylaşayım :)
sabah: avokadolu sandviç
ara: 1 kare bitter,1ceviz
öğlen: 1 kepçe mercimek çorbası,haşlanmış brokoli,bol yoğurt,1 dilim ekmek
ara: 1 elma,2 ceviz
akşam: ızgara çinekop,bol salata,ekmek yemeği planlıyorum.

Çok haklısın tatlım bende öyle düşünüyorum inşallah bir avazda doğururuz

Evett bende bugun 3 tane birek yedim ve tabiki devamida var aksam yemek yemeyi düşünmüyorum umarim başarabilirim
Birek nedir anlamadım insallah atlatiriz bu donemi de ben cok garip bi durumdayim Neseliyimmm canim senin dedigin bulantilar bende de basladi ama ayni zamanda istahim acik çözemedim bu durumu bugun yediklerime bakiyorum abartacak hic bisey yok ozellikle bakiyorun da aksam yemek sonrasi cok bulantı olmaya başladı

Borek yazacaktim yanlış olmus

Bende yediklerime bakıyorum bir şey yok. Ama bugün gene istifra ettim. Acaba stresten mi bu ya anlamadım ki

buralar pek sessizleşti. bari menü paylaşayım :))9
sabah ara: 1 kuru kayısı,5 yer fıstığı
kahvaltı: avokadolu sandviç (taktım:)))
ara: 1 kare bitter sütlü filtre kahve
öğlen: yağsız haşlanmış makarna, yoğurt
ara: 1 kare bitter, 1 mandalina,1 ceviz
akşam: tarhana çorbası,lorlu kuru üzümlü salata
hasta oldum işyerinde düşüp bayılcam :// boğaz ağrısı aşırı kırgınlık mahvoldum. öneri var mı kızlar ?

Ayy evet çok sessizlesti neden acaba ? Valla ben biraz rahatsizim ne yedigimi bilmiyorum sanki son haftalrin bi stresi telasi var sana da cok gecmis olsun canim bir 2 gun evde dinlenme durumjn yok mu bol dinlenme ihlamur limonlu sicak su ile falan atlatirsim anca rapor falan alamaz misin?

Alırım cnm gitsem de işyerim anlayışsız yani öyle hamilesin falan diye haline birşey diyen yok. Yani hasta mısın diyen bile olmadı öksürüp duruyorum yüzüm mermer gibi düşün. Eğer yarın kötü olursam gelemem zaten. Birde aşıdır, doktordur izin almam gerekti buara geçen hafta annem için izin almıştım haftaya aşım var. Yani biri birşey derse sinir olurum diye geldim Sende stres yapma cnm başak burcu musun yoksa sende :))) Kendime benzettim de seni :)

Kızlar tv de dr diyo ki hamileler gebe ikem herseyden yiyin tadın bebegin damak tadı zenginlesirmiş yemeyen istahsiz bir cocuk olmamasi icin konusma yapiyodu ya buyukler dogru mu diyor acaba hamile kadin her gidadan tadmali bana babam cok kızıyordu yemelisin diye neyse biz de sağlıklı beslenmeye çalıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…