- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 103
- 35
Keske bende kilo almak icin yiyenlerden olsaydım ahhh neler yemezdim kiihele.hamileyken insana daha da zulll geliyor
Inşallah canim kolay dogurursun benimki sezeryan malesefsenin ilk bebek demi ben önceden antremanliyim başıma neler gelecek az cok tahmin edebildigimden hem.heyecan hem mutluluk hem de korku var acaba yetişebilecek miyim ?en cok isteğim gazsız uykucu bebişlerimiz olsun kızım da cok çektim hergun acildeydik inşallah bunda oyle.olmaz
Hiç stres yapma güzel düşün güzel olsun... Hazırlıklarını yavaş yavaş tamamla bu seni daha çok rahatlatacak. Bu anların tadını çıkarmaya bakInşallah tatlım evet benim daha ilk olucak o yüzden stres tavan
Ya sanki evde daha zor elinin altinda yiyecekler var amaaan benim bu aralar iştah tavan resmen yaa bebek.buyudu ondan mıdır ki ? Yemeklere Direniyor da direniyorumay benimde istahım tavan kahvaltıda ve öğle yemeğinde dikkat ediyorum. Akşam bir yere gittiysem çok kaçırıyorum çok üzülüyorumEvde dikkat etmeye ne var....
Ya sanki evde daha zor elinin altinda yiyecekler var amaaan benim bu aralar iştah tavan resmen yaa bebek.buyudu ondan mıdır ki ? Yemeklere Direniyor da direniyorum
Evde olursam pasta börek yapmıyorum. Abur cubur almıyorum. Sağlıklı yemekler yapmaya çalışıyorum. Ama misafirliğe gidince....
Hiç stres yapma güzel düşün güzel olsun... Hazırlıklarını yavaş yavaş tamamla bu seni daha çok rahatlatacak. Bu anların tadını çıkarmaya bak
Çok az kaldı hazırliklarımiz tatlım ne bileyim insanlar o kadar çok gereksiz yorum yapıyorlar ki ister istemez bizleri doğumdan korkutuyorlar yok çok kanama oluyormuş yok ölenlerde oluyormus doğumdan sonra çok ağrı oluyormuş vs vs o yüzden bir stres var sonrada kendi kendime diyorum herkes doğuruyor ben mi doğuramıycam
Limon biraz yatıştırıyo galiba ama nane limon olunca daha iyi olur sanırım. Çok teşekkür ederim tavsiyen içinBen genelse bol limonlu nane limon içiyordum o rahatlatıyordu beni. Dene istersen
Canım bu benim 2. gebeliğim ilkinde de hiç kötü hikaye dinlemedim, hiç video izlemedim, olumsuz anlatanları susturdum ve bunun doğal bir süreç olduğuna inandım düşünsene insanlığın varoluşundan beri bu böyle ve o kadar kötü olsaydı insanlar 2. yi hiç düşünmezdi(o yapmış sen niye yapamayasın) ve bence doğuma yakın kolaylaştırıcı egzersizler yiyeceklerinde faydası var dene derim...
Evett bende bugun 3 tane birek yedim ve tabiki devamida var aksam yemek yemeyi düşünmüyorum umarim başarabilirimya ben bu kadar kotu olmamiştim 30. Haftadaki kizlar sizde de durum boyle mi
Birek nedir anlamadım insallah atlatiriz bu donemi de ben cok garip bi durumdayimEvett bende bugun 3 tane birek yedim ve tabiki devamida var aksam yemek yemeyi düşünmüyorum umarim başarabilirim
Borek yazacaktim yanlış olmusBirek nedir anlamadım insallah atlatiriz bu donemi de ben cok garip bi durumdayimNeseliyimmm canim senin dedigin bulantilar bende de basladi ama ayni zamanda istahim acik çözemedim bu durumu bugun yediklerime bakiyorum abartacak hic bisey yok ozellikle bakiyorun da aksam yemek sonrasi cok bulantı olmaya başladı
Birek nedir anlamadım insallah atlatiriz bu donemi de ben cok garip bi durumdayimNeseliyimmm canim senin dedigin bulantilar bende de basladi ama ayni zamanda istahim acik çözemedim bu durumu bugun yediklerime bakiyorum abartacak hic bisey yok ozellikle bakiyorun da aksam yemek sonrasi cok bulantı olmaya başladı
Galiba olabilir cidden ne sağlığım yerinde ne de psikolojim sanki ilk 3 aya döndüm bulanti da ilginc hakkattenBende yediklerime bakıyorum bir şey yok. Ama bugün gene istifra ettim. Acaba stresten mi bu ya anlamadım ki
Ayy evet çok sessizlesti neden acaba ? Valla ben biraz rahatsizim ne yedigimi bilmiyorum sanki son haftalrin bi stresi telasi var sana da cok gecmis olsun canim bir 2 gun evde dinlenme durumjn yok mu bol dinlenme ihlamur limonlu sicak su ile falan atlatirsim anca rapor falan alamaz misin?buralar pek sessizleşti. bari menü paylaşayım :))9
sabah ara: 1 kuru kayısı,5 yer fıstığı
kahvaltı: avokadolu sandviç (taktım:)))
ara: 1 kare bitter sütlü filtre kahve
öğlen: yağsız haşlanmış makarna, yoğurt
ara: 1 kare bitter, 1 mandalina,1 ceviz
akşam: tarhana çorbası,lorlu kuru üzümlü salata
hasta oldum işyerinde düşüp bayılcam :// boğaz ağrısı aşırı kırgınlık mahvoldum. öneri var mı kızlar ?
Alırım cnm gitsem de işyerim anlayışsız yani öyle hamilesin falan diye haline birşey diyen yok. Yani hasta mısın diyen bile olmadı öksürüp duruyorum yüzüm mermer gibi düşün. Eğer yarın kötü olursam gelemem zaten. Birde aşıdır, doktordur izin almam gerekti buara geçen hafta annem için izin almıştım haftaya aşım var. Yani biri birşey derse sinir olurum diye geldimAyy evet çok sessizlesti neden acaba ? Valla ben biraz rahatsizim ne yedigimi bilmiyorum sanki son haftalrin bi stresi telasi var sana da cok gecmis olsun canim bir 2 gun evde dinlenme durumjn yok mu bol dinlenme ihlamur limonlu sicak su ile falan atlatirsim anca rapor falan alamaz misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?