- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 103
- 35
Ben gece içiyorum canım süt ürünleriyle arasının çok yakın olmaması gerek diye biliyorum. Eğer evde olursam yemekten sonra birşey yemiyorum acıksam da yemiyorum.Kizlar demir hapini nezaman içiyorsunuz? Bem bulanti falan yapıyor diye aksam yatarken aliyorum ama arkadasim aksam da içeceksen ac olman lazım dedi de ben aksam ara ogun yiyorum yemekten sonra cekirdek yada meyveo benim icin bir zevk :) siz ac mi içiyorsunuz
Canım benimde bazı sabahlar bulantım oluyor. Bazen gün içindede bulantım oluyor normal mi bilmiyorum.Bu arada kızlar sabah uyandığınızda sizin bulantılarınız oluyor mu? Bende sabah bulantı hissi yeniden başladı :/
Sicak bi dus yaptım sonra yag sürdüm bayagi masaj yaptim durttum filan uyamdirmayi basardin ama bi iki kipirdadi geri durdu :) ama sabah masallahi var cok sukur..normalde cok hareketli oldugu icin hic hareket etmeyince cok korktumÇok Yorgunsan veya bugün pek yemek yemediysen ondan hareketsiz kalmış olabilir canım. Ama gene de için rahat etsin istiyorsan sabah direkt hastaneye git
Ben gece içiyorum canım süt ürünleriyle arasının çok yakın olmaması gerek diye biliyorum. Eğer evde olursam yemekten sonra birşey yemiyorum acıksam da yemiyorum.
Canım benimde bazı sabahlar bulantım oluyor. Bazen gün içindede bulantım oluyor normal mi bilmiyorum.
Ay iyi iyi çok şükür. Maşallah benimki de pek hareketli . Hiç acımıyor annesine sağlı sollu vurdukça vuruyorSicak bi dus yaptım sonra yag sürdüm bayagi masaj yaptim durttum filan uyamdirmayi basardin ama bi iki kipirdadi geri durdu :) ama sabah masallahi var cok sukur..normalde cok hareketli oldugu icin hic hareket etmeyince cok korktum
Masallah masallah sizinki bide büyükmüş benimki daha 25 haftalık bazen irkiliyorum 31. Haftada nasil olur bilemedimAy iyi iyi çok şükür. Maşallah benimki de pek hareketli . Hiç acımıyor annesine sağlı sollu vurdukça vuruyor
25.hafta 57.5Kizlar cumanin guncellemeleri tekrar yazabilir misiniz size zahmet cok mevzu olmus kaynamis arada
Burası ciddi bir plartform zaar.kilodan başkası cıssss!ateşe geri mi dönsek?
Kızlar bebişim bugün hiç kıpırdamadı normalde şimdiye kadar neler neler yapması gerekirdi korktum ya bisey olabilir mi
92.4Kizlar cumanin guncellemeleri tekrar yazabilir misiniz size zahmet cok mevzu olmus kaynamis arada
21. hafta 62.8Kizlar cumanin guncellemeleri tekrar yazabilir misiniz size zahmet cok mevzu olmus kaynamis arada
Bende hicbisey almadim bi kendime gelirsem çıkıcam inşallahKızlar özellikle 2. Doğumu olan anneler yarın alışverişe çıkacam bebek için. İlk 3 ay en çok ne lazım olur sizce? Henüz sadece hastane çantasını hazırladım. Başka bir şey almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?