Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben gece içiyorum canım süt ürünleriyle arasının çok yakın olmaması gerek diye biliyorum. Eğer evde olursam yemekten sonra birşey yemiyorum acıksam da yemiyorum.

Bu arada kızlar sabah uyandığınızda sizin bulantılarınız oluyor mu? Bende sabah bulantı hissi yeniden başladı :/
Canım benimde bazı sabahlar bulantım oluyor. Bazen gün içindede bulantım oluyor normal mi bilmiyorum.

Çok Yorgunsan veya bugün pek yemek yemediysen ondan hareketsiz kalmış olabilir canım. Ama gene de için rahat etsin istiyorsan sabah direkt hastaneye git
Sicak bi dus yaptım sonra yag sürdüm bayagi masaj yaptim durttum filan uyamdirmayi basardin ama bi iki kipirdadi geri durdu :) ama sabah masallahi var cok sukur..normalde cok hareketli oldugu icin hic hareket etmeyince cok korktum

Anladım canım. Hamileliğin acaba bi başlarında bir de sonlarına doğru mu böyle oluyor diye düşünmedim değil :)

Sicak bi dus yaptım sonra yag sürdüm bayagi masaj yaptim durttum filan uyamdirmayi basardin ama bi iki kipirdadi geri durdu :) ama sabah masallahi var cok sukur..normalde cok hareketli oldugu icin hic hareket etmeyince cok korktum
Ay iyi iyi çok şükür. Maşallah benimki de pek hareketli . Hiç acımıyor annesine sağlı sollu vurdukça vuruyor

ya kızlar 20+2 de detaylı ultrasonum vardı perinatolog baktı, 305 grammış. azcık geride 4 gün kadar dedi. ama arkadaşımın 387 gr gerçi doktor ona iri bebek olucak demiş ama yinede kafama takıldı. sizinki bu haftalarda kaç gramdı acaba ? hamilelik deli işi herşey kafaya takılıyor ya :/

Kızlar özellikle 2. Doğumu olan anneler yarın alışverişe çıkacam bebek için. İlk 3 ay en çok ne lazım olur sizce? Henüz sadece hastane çantasını hazırladım. Başka bir şey almadım

Kızlar bebişim bugün hiç kıpırdamadı normalde şimdiye kadar neler neler yapması gerekirdi korktum ya bisey olabilir mi

ben onu çözdüm canım.
çok yorulduğumda öyle oluyor.
hiç canını sıkma.
dinlen bir iki güne düzelir hareket şiddeti.

Merhaba kızlar... çok keyifszim.. bir anda kilo almaya başladım... 17. Haftada 72.8 dim şuan 19. Hafta ve kilom 75.4. Çok acıkıyorum yemeden duramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Selam kızlar nasil gidiyor ben pek iyi degilim insanin sagligi yerinde olsun muş cidden kullandigim ilaclardan mı 31. Haftanin agirlimi bilmiyorum yurumek bile zulüm yemek olayini abartmiyorum ama 30 lu haftalarin mi etkisi bilmem biraz gevşettim ahh bi de yuruyemiyorum cabuk yoruluyorum muhtemelen enfeksiyon dan yoksa yuruyusun kilo icin cok et lkisi varmiş anladim yüzüm gözüm şiş limonlu su da iciyorum ama insallah gecer bu durum son 7 haftam hep yemek.yerken dua ediyorum nolur 65 i gecirmeden doğsun diye bakalim vakit azaldi ben de stres ve heyecan

Kızlar özellikle 2. Doğumu olan anneler yarın alışverişe çıkacam bebek için. İlk 3 ay en çok ne lazım olur sizce? Henüz sadece hastane çantasını hazırladım. Başka bir şey almadım
Bende hicbisey almadim bi kendime gelirsem çıkıcam inşallah
Ben sunlari alicam
4 tane Patikli pijama kalin olanlardan 3 tane alt ust takim ama biraz buyukce hast. Cikisi bir 10 lu 4 tane de 5 li takım
Penye battaniye agiz bezi banyo havlusu alt acma nevresim takimi evde var 1 takim daha alıcam kalin bataniye zıbın bulqbilirsem 2 tane zıbın 5 tane kadar tulum almisim hediye gelir diye daha almam astoronotumuz evde 1 tane var ağiz mendili çorap daha da aklima bisey gelmiyor eksikler var muhakkak ama ben ilk 3 ay goturecek sekilde alisveris yapma tarafdariyim buyudukce alirim daha kolay oluyo öyle kendime de alisverise cikmadim daha cok isim.var stres basti beni temizlik hazirlik çikolata v.s. dunden beri bunlari dusunuyorum nasil.yetistiricem.diye strese girdim resmen

menü bildirimi yapayım, kimseler yapmamış bugün
sabah: avokadolu,lorlu tam buğday sandviç
ara: 1 ceviz,1 kuru incir
öğlen: fırında izmir köfte,bol salata
ara: 1 bardak süt 2 ceviz
akşam: barbunya,brokoli çorbası, yoğurt ve salata,1 dilim ekmek yemeği planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…