Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

cnm daha 2 ay var, strese girince daha zor olur. Hepsini 2 günde alırsın hiç kendini sıkma. Bende giricem kesin biliyorum :))) yani şidmiden düşününce panik oluyorum ama aslında hepsini 2 günde alır insan, sen sıkma canını.

Teşekkür ederim canımm. Aynen bende ilk 3 ay kullanabileceğim şeyleri almayı düşünüyorum . Sonrasına bebeğin büyüme hızına göre be gelen hediyeler doğrultusunda almayı planlıyorum . Bu arada haftan bana yakın sana da sormak istedim. Ya benim iştahım bugün hepten kapandı . Sabah 1 kere istifa ettim önemsemedim. Son günlerde sabah midem bulanıyor zaten . Ama doktordan geldikten sonra da 2 kere daha istifra ettim. Ay sence bu normal mi ya bu haftada

Dr a gittin mi ne dedi dr nasılmış bebiş ? Bende sabahlari bulanti hafif var ama.oyle kusacak gibi degilim ama.aşiri halsizim sanki.hep tansiyonum düşüyor yemek yeme ve kilo isini dusunmeye firsat bile kalmiyo artik çok.karmaşığim ama peki sende de agirlik halsizlik var mi bildgin 30. Hafta itibariyle hamilelik.daha bi yorrucu oldu karnim baya buyudu hatta kasılmalarim var bebek.toplaniyo bi yerlere

Yapacak işim cok ve ben dun avm ye gittim iyiyim.sandim yarim saat sonra bayilacaktm sanki ote yandan karin agrisi oldu e bende korkmaya basladim yarim saatte boyle isem diger alisverislerde napicam 7 hafta cok kısa geliyor gözüme beşik falan gezicem kendime.pijama gezicem oyle herseyi hemen begenip alan bi yapım yok gerildim yani de saglik.olsun ne diym vaktinde saglıkla gelsin de

sabah;
1,5 haşlanmış yumurta
kaşar
beyaz peynir
tereyağ
zeytin
kaymak
bal
2 bardak çay
3 küçük çiçek ekmek

öğlen;
mercimek çorbası
tavuk sote
pilav
yoğurt
soda

Bence normal canim kafaya takma ben netde goruyodum son haftalarda bulanti yeniden basladi falan diyen oluyo du

Evet canım bende çabuk yorulmaya başladım artık.. nefesim bazen yetmiyor bana birde bebekde çok hareketli bazen canımı yakıyor .. hızlıca zaman geçişinde kucağıma alayım diyorum ama daha 10 haftası var eğer zamanında gelirse . Bu arada dr gittim herşey yolundaymış. Haftası ile uyumlu dedi. 43cm olmuş. Kilosu da 1600 gr dedi. İnşallah böyle giderse 3 kg’nin üstünde doğar

Merhaba kizlar bu ara salmis durumdayim ne yediklerime dikkat ediyirum be bool bol su icebiliyorum su içemedigime daha cok uzuluyorum yarindan itibaren tekrar en az 3 litre icmeye baslayacagim ins.
Birde bi kizla tanıştım neredeyse haftalarimiz cok yakinmis hamilelik sekeri cikmis ve en basindan beri dikkate ediyomus ona ragmen 8 kilo almis boyle birileriyle konusunca ne kadar az aldigimi anlıyorum oda rahatlik getiriyo tabii ama 1 kilo bile az alsam kardayim aslinda aklimdan cikip duruyo yuzuklerim bol suan odemim yok sanirim insAllah cok sismemde bakalim..

Bende biseyler hazirlamaya basladim yavastan hastane cantasina koyacaklarimi ayri bi yere biriktiriyorum tamamen alacaklarim bitince yerlestiririm.. o kadar cok detay varki, liste yaptim bi gunumu sirf bu islere ayirmam lazim sanirim :) yilbasi icin heryer indirime girmeye basladi iyice fiyatlar dusunce gecelik pijamalarimi halledeyim istiyorum,bakalim :)

Kızlar benim neredeyse 1 haftadır mide bulantım var. Ama sabah değil, gece acıktığımda başlıyo. Belki gebelikle alakası yoktur fakat bu benim gece yememi tetikledi. Her gün "bu gece yemek yok" diye başlayıp çok güzel besleniyorum. Ama akşam yemeğinde 1,5-2 saat sonra midem bulanmaya başlıyo. Durdurabilene aşkolsun. Bana ne önerirsiniz? Leblebi, çubuk kraker yemeye çalışıyorum. Bazen de limona tuz döküp yiyorum. Ama çoğu zaman yeme isteğimi bastıramıyorum. Nasıl motive olmamı kolaylaştırabilirim?

Ben genelse bol limonlu nane limon içiyordum o rahatlatıyordu beni. Dene istersen

Maşallah annesi 3 kilo ustucok iyi olur saglikla unyaya gelsin insallah bu kadar halsizlik normal mi acaba? Yoksa kilo artışım hizlanacak diye korkmuyor degilim yüzdük yuzduk kuyruguna geldik bakalim en son 20 26 arasi tehlikeli derken aon haftalar da tehlikeli gibime geliyor eskiden aç kalabiliyodum simdi ac kalmak mümkün degil elim ayagim bosaliyor resmen neyse caresine bakıcaz artik

Bence kilosu Harika canım. Ve sende başlangıçtan beri 4 kg aldın sadece. Demek ki anne kilo almasada bebişler normal kiloda doğabilirmiş :) :)

Aynen öyle tatlım çok mutlu oldum kızımı görünce ponçik ponçik duran küçük biri var içimde..elimiz hep başımızda Allahım sağ salim doğurmayı ve kucağımıza almayı nasip kısmet etsin hepimizi

Cok az kaldi yaaa heyecan yapiyomusun sende benim gibi bu arada Maşallah size

Hemde ne heyecan yapıyorum tatlım doğumum nasıl olucak kızım kaç kilo doğacak o kokusunu icime çekince neler hissedicem vs vs çok farklı duygular içerisindeyim inşallah bir iki ıkınmayla doğururuz

Hemde ne heyecan yapıyorum tatlım doğumum nasıl olucak kızım kaç kilo doğacak o kokusunu icime çekince neler hissedicem vs vs çok farklı duygular içerisindeyim inşallah bir iki ıkınmayla doğururuz
Inşallah canim kolay dogurursun benimki sezeryan malesef senin ilk bebek demi ben önceden antremanliyim başıma neler gelecek az cok tahmin edebildigimden hem.heyecan hem mutluluk hem de korku var acaba yetişebilecek miyim ?en cok isteğim gazsız uykucu bebişlerimiz olsun kızım da cok çektim hergun acildeydik inşallah bunda oyle.olmaz

Hafta 21
Güncel kilo 63
Bu hafta kusma isteği gelesiye kadar yedim biraz kilo alayım diye.
Şükür biraz almışım.
Bundan sonra dengeli gitmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…