cnm daha 2 ay var, strese girince daha zor olur. Hepsini 2 günde alırsın hiç kendini sıkma. Bende giricem kesin biliyorum :))) yani şidmiden düşününce panik oluyorum ama aslında hepsini 2 günde alır insan, sen sıkma canını.Bende hicbisey almadim bi kendime gelirsem çıkıcam inşallah
Ben sunlari alicam
4 tane Patikli pijama kalin olanlardan 3 tane alt ust takim ama biraz buyukce hast. Cikisi bir 10 lu 4 tane de 5 li takım
Penye battaniye agiz bezi banyo havlusu alt acma nevresim takimi evde var 1 takim daha alıcam kalin bataniye zıbın bulqbilirsem 2 tane zıbın 5 tane kadar tulum almisim hediye gelir diye daha almam astoronotumuz evde 1 tane var ağiz mendili çorap daha da aklima bisey gelmiyor eksikler var muhakkak ama ben ilk 3 ay goturecek sekilde alisveris yapma tarafdariyim buyudukce alirim daha kolay oluyo öyle kendime de alisverise cikmadim daha cok isim.var stres basti beni temizlik hazirlik çikolata v.s. dunden beri bunlari dusunuyorum nasil.yetistiricem.diye strese girdim resmen
Bende hicbisey almadim bi kendime gelirsem çıkıcam inşallah
Ben sunlari alicam
4 tane Patikli pijama kalin olanlardan 3 tane alt ust takim ama biraz buyukce hast. Cikisi bir 10 lu 4 tane de 5 li takım
Penye battaniye agiz bezi banyo havlusu alt acma nevresim takimi evde var 1 takim daha alıcam kalin bataniye zıbın bulqbilirsem 2 tane zıbın 5 tane kadar tulum almisim hediye gelir diye daha almam astoronotumuz evde 1 tane var ağiz mendili çorap daha da aklima bisey gelmiyor eksikler var muhakkak ama ben ilk 3 ay goturecek sekilde alisveris yapma tarafdariyim buyudukce alirim daha kolay oluyo öyle kendime de alisverise cikmadim daha cok isim.var stres basti beni temizlik hazirlik çikolata v.s. dunden beri bunlari dusunuyorum nasil.yetistiricem.diye strese girdim resmen
Dr a gittin mi ne dedi dr nasılmış bebiş ? Bende sabahlari bulanti hafif var ama.oyle kusacak gibi degilim ama.aşiri halsizim sanki.hep tansiyonum düşüyor yemek yeme ve kilo isini dusunmeye firsat bile kalmiyo artik çok.karmaşığim ama peki sende de agirlik halsizlik var mi bildgin 30. Hafta itibariyle hamilelik.daha bi yorrucu oldu karnim baya buyudu hatta kasılmalarim var bebek.toplaniyo bi yerlereTeşekkür ederim canımm. Aynen bende ilk 3 ay kullanabileceğim şeyleri almayı düşünüyorum . Sonrasına bebeğin büyüme hızına göre be gelen hediyeler doğrultusunda almayı planlıyorum . Bu arada haftan bana yakın sana da sormak istedim. Ya benim iştahım bugün hepten kapandı . Sabah 1 kere istifa ettim önemsemedim. Son günlerde sabah midem bulanıyor zaten . Ama doktordan geldikten sonra da 2 kere daha istifra ettim. Ay sence bu normal mi ya bu haftada
Yapacak işim cok ve ben dun avm ye gittim iyiyim.sandim yarim saat sonra bayilacaktm sanki ote yandan karin agrisi oldu e bende korkmaya basladim yarim saatte boyle isem diger alisverislerde napicam 7 hafta cok kısa geliyor gözüme beşik falan gezicem kendime.pijama gezicem oyle herseyi hemen begenip alan bi yapım yok gerildim yani de saglik.olsun ne diym vaktinde saglıkla gelsin decnm daha 2 ay var, strese girince daha zor olur. Hepsini 2 günde alırsın hiç kendini sıkma. Bende giricem kesin biliyorum :))) yani şidmiden düşününce panik oluyorum ama aslında hepsini 2 günde alır insan, sen sıkma canını.
Bence normal canim kafaya takma ben netde goruyodum son haftalarda bulanti yeniden basladi falan diyen oluyo duTeşekkür ederim canımm. Aynen bende ilk 3 ay kullanabileceğim şeyleri almayı düşünüyorum . Sonrasına bebeğin büyüme hızına göre be gelen hediyeler doğrultusunda almayı planlıyorum . Bu arada haftan bana yakın sana da sormak istedim. Ya benim iştahım bugün hepten kapandı . Sabah 1 kere istifa ettim önemsemedim. Son günlerde sabah midem bulanıyor zaten . Ama doktordan geldikten sonra da 2 kere daha istifra ettim. Ay sence bu normal mi ya bu haftada
Dr a gittin mi ne dedi dr nasılmış bebiş ? Bende sabahlari bulanti hafif var ama.oyle kusacak gibi degilim ama.aşiri halsizim sanki.hep tansiyonum düşüyor yemek yeme ve kilo isini dusunmeye firsat bile kalmiyo artik çok.karmaşığim ama peki sende de agirlik halsizlik var mi bildgin 30. Hafta itibariyle hamilelik.daha bi yorrucu oldu karnim baya buyudu hatta kasılmalarim var bebek.toplaniyo bi yerlere
Kızlar benim neredeyse 1 haftadır mide bulantım var. Ama sabah değil, gece acıktığımda başlıyo. Belki gebelikle alakası yoktur fakat bu benim gece yememi tetikledi. Her gün "bu gece yemek yok" diye başlayıp çok güzel besleniyorum. Ama akşam yemeğinde 1,5-2 saat sonra midem bulanmaya başlıyo. Durdurabilene aşkolsun. Bana ne önerirsiniz? Leblebi, çubuk kraker yemeye çalışıyorum. Bazen de limona tuz döküp yiyorum. Ama çoğu zaman yeme isteğimi bastıramıyorum. Nasıl motive olmamı kolaylaştırabilirim?
Kızlar bugün doktora gittik kızım 1810 gram 40 cm boyunda herşey çok iyi dedi 50 gün sonra doğum dedi
Maşallah annesi 3 kilo ustucok iyi olur saglikla unyaya gelsin insallah bu kadar halsizlik normal mi acaba? Yoksa kilo artışım hizlanacak diye korkmuyor degilimEvet canım bende çabuk yorulmaya başladım artık.. nefesim bazen yetmiyor banabirde bebekde çok hareketli bazen canımı yakıyor .. hızlıca zaman geçişinde kucağıma alayım diyorum ama daha 10 haftası var eğer zamanında gelirse . Bu arada dr gittim herşey yolundaymış. Haftası ile uyumlu dedi. 43cm olmuş. Kilosu da 1600 gr dedi. İnşallah böyle giderse 3 kg’nin üstünde doğar
Cok az kaldi yaaa heyecan yapiyomusun sende benim gibi bu arada Maşallah sizeKızlar bugün doktora gittik kızım 1810 gram 40 cm boyunda herşey çok iyi dedi 50 gün sonra doğum dedi
Bence kilosu Harika canım. Ve sende başlangıçtan beri 4 kg aldın sadece. Demek ki anne kilo almasada bebişler normal kiloda doğabilirmiş :) :)
Cok az kaldi yaaa heyecan yapiyomusun sende benim gibi bu arada Maşallah size
Inşallah canim kolay dogurursun benimki sezeryan malesefHemde ne heyecan yapıyorum tatlım doğumum nasıl olucak kızım kaç kilo doğacak o kokusunu icime çekince neler hissedicem vs vs çok farklı duygular içerisindeyim inşallah bir iki ıkınmayla doğururuz
Hafta 21Merhaba kizlar bu ara salmis durumdayim ne yediklerime dikkat ediyirum be bool bol su icebiliyorumsu içemedigime daha cok uzuluyorum yarindan itibaren tekrar en az 3 litre icmeye baslayacagim ins.
Birde bi kizla tanıştım neredeyse haftalarimiz cok yakinmis hamilelik sekeri cikmis ve en basindan beri dikkate ediyomus ona ragmen 8 kilo almis boyle birileriyle konusunca ne kadar az aldigimi anlıyorum oda rahatlik getiriyo tabii ama 1 kilo bile az alsam kardayim aslinda aklimdan cikip duruyoyuzuklerim bol suan odemim yok sanirim insAllah cok sismemde bakalim..
Keske bende kilo almak icin yiyenlerden olsaydım ahhh neler yemezdim kiiHafta 21
Güncel kilo 63
Bu hafta kusma isteği gelesiye kadar yedim biraz kilo alayım diye.
Şükür biraz almışım.
Bundan sonra dengeli gitmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?