Mukemmeliyetçi başagız yani kabul ediyorum bisey olacaksa em iyi sekliyle olsun tam olsun ama burda en cok ben yazan yorum yapanım biraz cekilsem iyi olucak gibiYeaaaaa neden((( sen bir basak burcusun mukemmelliyetcisin canım :). yok diyosan yoktur takintin neden cikcan ki ya ama bende kilo takıntısı var malesef valla. Yani fazladan kg aldimmi dunya başıma yıkılıyor birde gebelikte bir gun cok yiyim yarin diyete girerim de diyemiyor insan. Gramlar bile onemli benim icin çünkü ben kilolu olunca mutsuz olan biriyim, ve annem de de vardir kg takıntısı yani benim aileden gelen birşey. Ve kilo sağlıklı birsey degil zaten, lohusalık doneminde hic takmayan insanlar bile kendine takıyor oyuzden dikkat ediyoruz iste ne guzel beraberce :*
Hic korkma bunu soyleyenler beceripte bir cocuk doguramadi diyenlerle ayni kisiler... benim ilk dogumum sezaryandi uyudum uyandim ilk saatler narkozun etkisiyle o susuzluk kötü oluyo oda 2 saat uyu uyan sarhoşlukla cabuk geciyor ilk yürümesi isin agriyan tek kısmı sonrasi daha kolay daha acısız 40 kilo kadinlar dogum yapabiliyo ayrıca malesefki eskiden cocuk gelinler dogum yapmis sende kendine guven hic korkma
Valla burda yazan herkesin kilo takıntısı var öyleyse.baksana hamileyiz ve gram hesabı yapıyoruz.eee toptan tükanı kapatıp giden bacım.Amaaan neyse kizlar bu kilo olayıni sanki bi ben abartiyorum gibi geliyor herhalde burda en cok ben yazdım o sebeble takintili görünüyorumcool_lime canim beni listeden cikarabilirisn artik paylasim yapmiycam
Cok dogru soylemissin. V volveron sen bu grubun demir baslarindansin ilklerdensin hatta bu konuyu ilk zamanlarda canlandiranda sensin o yuzden seni listeden cikaramam, ayrica bende ilk hamileligimden sonra takinti oldu bunu inkar edemicem verene kadar canim cikiyo bide o kilolu goruntumu sevmiyorum en az sekilde kilo almak icin burada birbirimize destek oluyoruz. Herkes biraz olsa takiyorki buradayiz kimi daha fazla takiyodur kimi daha az. Ayip yada kusur degil bu elbette :)Valla burda yazan herkesin kilo takıntısı var öyleyse.baksana hamileyiz ve gram hesabı yapıyoruz.eee toptan tükanı kapatıp giden bacım.
Olmaz valla seni bırakmam.menü paylaş çok güzel gaza geliyorum burası sayesinde
Aynen canim buranin etkisiyle kendimi cok ama cok tuttm hep derim bunu dedigim gibi kendimi zaten sorguluyodum acaba rahatsiz mi.ediuorum abartiyomuyum diye bilmiyorum canim.yaaValla burda yazan herkesin kilo takıntısı var öyleyse.baksana hamileyiz ve gram hesabı yapıyoruz.eee toptan tükanı kapatıp giden bacım.
Olmaz valla seni bırakmam.menü paylaş çok güzel gaza geliyorum burası sayesinde
Geçmişinde kilolu biri.olarak o psikolojimin bozuklugunu yeniden yasamakdan korktum dogumyapip aynanin karsisina gecip saatlerce agladigimi bilirim anneme benziyorum yaşlı gibiyim derdim tekrar bi 10 kilo artiya donmek.istemedim takıntı degil zaten eskiye donmekden korktum ve hep.derim cok sagliksizdim tansiyonum cok tehlikeliydi anne bebek ölür dedi dr kilo almami istemedi bu sebeble dikkat ettim ama inan burda liste paylasmamiz bile irade kontrolumu oyle bi saglamlastirdi kiCok dogru soylemissin. V volveron sen bu grubun demir baslarindansin ilklerdensin hatta bu konuyu ilk zamanlarda canlandiranda sensin o yuzden seni listeden cikaramam, ayrica bende ilk hamileligimden sonra takinti oldu bunu inkar edemicem verene kadar canim cikiyo bide o kilolu goruntumu sevmiyorum en az sekilde kilo almak icin burada birbirimize destek oluyoruz. Herkes biraz olsa takiyorki buradayiz kimi daha fazla takiyodur kimi daha az. Ayip yada kusur degil bu elbette :)
Oo gun icinde ki kilo artisini diyorsan eger ben de oyleyim. Misal Sabah kalkar kalkmaz tartildigimla gun icinde tartildiim kesinlikle ayni degil. Yiyoruz, iciyoruz sonucta :) tansiyon problemin varsa tabiki dikkat etmek zorundasin yediklerine. Iste klasik tuzu azalt paketlenmis urun yeme gibi. Valla kalmis surada 7 haftadan az vaktin. Sabah aksam devamli yesen bile Hayatta 10 kiloyu bulmazsin sen.Şöyle soyliym gunde 1 kilo arttigini goruyodum sonra onu azaltmak icin ugrasiyodum da ugrasiyodum galiba normal yeyip icsem ayda 4 kilo gelirdi ki digerlerinde yasadim gordum kilo takıntısı değil ki canim benim normali bu bence 20 ile 30 arasi vallahide biraksydim en az 12 kilo aldiydim kimine gore normal gelebilir ama bana gore degil iste ceken bilir derler ya tansiyonum çıkıyor benim kilo alinca 15 lerde geziyorum dr dan ayagim cikmiyodu ama bunda şükür oyle olmadi cok rahat gecirdim az yediysem de sagligim yerimde oldu şükür
Kizz deli misin nereye gidiyorsun. Otur oturdugun yerde. Ben takintilisin diye 5 kiloyu 30 kilo gibi gormenden dolayi dedim. Valla kirdiysam ozur dilerim canim benim. Kotu anlamda demedim de zaten. Kilo takintisi buraya yazan herkesde az cok var zaten. Takmasak yazmazdik di mi :) valla hamilelikte pek yapamiyorum ama normalde hayatim oyle geciyor. Spor, saglikli beslenme temiz yeme,haftanin bir gunu istedigini ye gibi.Amaaan neyse kizlar bu kilo olayıni sanki bi ben abartiyorum gibi geliyor herhalde burda en cok ben yazdım o sebeble takintili görünüyorumcool_lime canim beni listeden cikarabilirisn artik paylasim yapmiycam
Bende zaten kendimi cok.abartan cok yazan biri olarak.goruyodum biraz cekileyim dedim canım inan bu 30 lu haftalar daha stresli imiş bi de basima neler gelecek az cok kestiriyorum malum 3. Bebek bi dunya hazirligim var kafamda yığınla iş başak burclarini yogun gunler bekliyormuş annem dedi e dedim anne benimki belli zatenKizz deli misin nereye gidiyorsun. Otur oturdugun yerde. Ben takintilisin diye 5 kiloyu 30 kilo gibi gormenden dolayi dedim. Valla kirdiysam ozur dilerim canim benim. Kotu anlamda demedim de zaten. Kilo takintisi buraya yazan herkesde az cok var zaten. Takmasak yazmazdik di mi :) valla hamilelikte pek yapamiyorum ama normalde hayatim oyle geciyor. Spor, saglikli beslenme temiz yeme,haftanin bir gunu istedigini ye gibi.
Kızlar bebiş geceleri uyumuyor gündüzde ayakta sallanarak uyuyor 3. En zor oldu bana bide tecrübeli olacam bide dikişler enfeksiyon kaptı çok kötüyüz anlıyacağınız kiloya gelirsek en son 75 kiloydum 4 5 gündür tartılamadım 74 'le hamile kalmıştım doğum yapalı 16 gün oldu 40 im çıkıncaya 70 e inerim büyük ihtimal uykusuzluk bide gaz yapıyor diye birşey yiyemiyorum 12 1 gibi kahvaltı yapıyorum 5 gibi yine kahvaltı tarzı yapıyorum ne yesem gaz yapıyor bi kahvaltı iyi geliyor 1 2 ay idare edecez artık istahta kalmadı allah size kolaylık versin
Kızlar bebiş geceleri uyumuyor gündüzde ayakta sallanarak uyuyor 3. En zor oldu bana bide tecrübeli olacam bide dikişler enfeksiyon kaptı çok kötüyüz anlıyacağınız kiloya gelirsek en son 75 kiloydum 4 5 gündür tartılamadım 74 'le hamile kalmıştım doğum yapalı 16 gün oldu 40 im çıkıncaya 70 e inerim büyük ihtimal uykusuzluk bide gaz yapıyor diye birşey yiyemiyorum 12 1 gibi kahvaltı yapıyorum 5 gibi yine kahvaltı tarzı yapıyorum ne yesem gaz yapıyor bi kahvaltı iyi geliyor 1 2 ay idare edecez artık istahta kalmadı allah size kolaylık versin
Az kilo aldik diye rehavete kapilmayalim aynen bencede başarı bu haftalara üzel geldik bence
Ayy ben en cok bunlarsna korkup stres oluyodumilk aylar zor dur hele 3 çocuk la basetmek ayri bir zorluk Çok gecmiş olsun canim dikislerin niye enfeksiyon kapmiş ki acaba dikkat et bari bu arada cok çok iyi ya sadece 1 kilo fazla ligin var bence onumuzde ki en guzel ornek sensinKızlar bebiş geceleri uyumuyor gündüzde ayakta sallanarak uyuyor 3. En zor oldu bana bide tecrübeli olacam bide dikişler enfeksiyon kaptı çok kötüyüz anlıyacağınız kiloya gelirsek en son 75 kiloydum 4 5 gündür tartılamadım 74 'le hamile kalmıştım doğum yapalı 16 gün oldu 40 im çıkıncaya 70 e inerim büyük ihtimal uykusuzluk bide gaz yapıyor diye birşey yiyemiyorum 12 1 gibi kahvaltı yapıyorum 5 gibi yine kahvaltı tarzı yapıyorum ne yesem gaz yapıyor bi kahvaltı iyi geliyor 1 2 ay idare edecez artık istahta kalmadı allah size kolaylık versin
Bu arada ben gaz icin dogunca 1 cay kasigi maden suyu vericem kızlar oglumda yaptim hic gazli olmadi kizimda yapmadim 1 yil tabiri cazisa annemden emdigim sütü burnumdan getirdi valla bu defa gaz icin duydugum ne varsa uyguluycamYa canım benim çok geçmiş olsun. Dikişlerine aman dikkat et daha fazla ilerlemesin. Allah da daha az gazlı bi bebek yapsın kuzunu .
Insallah canim insallah saglikla dogsun bebeklerimiz. Valla Benim su son Iki haftadir istahim cok acik. Yemek yiyorum uc saat sonra midem kaziniyor. Dikkat etmeye calisiyorum aklimca. ama yok yani Ben bi 14 kg ile falan bitircem gibi gozukuyorBende zaten kendimi cok.abartan cok yazan biri olarak.goruyodum biraz cekileyim dedim canım inan bu 30 lu haftalar daha stresli imiş bi de basima neler gelecek az cok kestiriyorum malum 3. Bebek bi dunya hazirligim var kafamda yığınla iş başak burclarini yogun gunler bekliyormuş annem dedi e dedim anne benimki belli zatenyukarıda yazdigim gibi buranin faydasini cok gordum ama artik en azindan liste paylasmiycam dedigin gibi az kaldi ama kilo bildirimi yaparm senin de cok kalmadi aslinda yani 30 lu haftalara vücud kendi degilde bebek aliyo sanki insallah hepimiz istedigimiz kiloda sağlikla sagsalim bebeklerimizi kucagimiza aliriz canim
Sen beni dinle yinede salma kendini liste paylasınca cok güzel duzene girip az kilo alıyordun 14 le bitirmezsin emin ol ben sana en fazla 11 demiştim hatirliyor musun ?Insallah canim insallah saglikla dogsun bebeklerimiz. Valla Benim su son Iki haftadir istahim cok acik. Yemek yiyorum uc saat sonra midem kaziniyor. Dikkat etmeye calisiyorum aklimca. ama yok yani Ben bi 14 kg ile falan bitircem gibi gozukuyor
Cok gecmis olsun canim. Sezeryandan sonra cok fena gaz oluyor. Sen yemeklerine kimyon kat pisirirken falan. Gaz olmasini engeller.Kızlar bebiş geceleri uyumuyor gündüzde ayakta sallanarak uyuyor 3. En zor oldu bana bide tecrübeli olacam bide dikişler enfeksiyon kaptı çok kötüyüz anlıyacağınız kiloya gelirsek en son 75 kiloydum 4 5 gündür tartılamadım 74 'le hamile kalmıştım doğum yapalı 16 gün oldu 40 im çıkıncaya 70 e inerim büyük ihtimal uykusuzluk bide gaz yapıyor diye birşey yiyemiyorum 12 1 gibi kahvaltı yapıyorum 5 gibi yine kahvaltı tarzı yapıyorum ne yesem gaz yapıyor bi kahvaltı iyi geliyor 1 2 ay idare edecez artık istahta kalmadı allah size kolaylık versin
Yok yaa neeerde. Baksana simdiden 7 kilo aldim bile. Daha tartilamadim bu haftada kesin gelmistir en as yarim kilo. Cunku gercekten cok yedim gecen hafta.Sen beni dinle yinede salma kendini liste paylasınca cok güzel duzene girip az kilo alıyordun 14 le bitirmezsin emin ol ben sana en fazla 11 demiştim hatirliyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?