Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah kalkinca bir bardak ilik limonlu su ve kuru kayisi. Kahvalti bir dilim kizarmis ekmek, Beyaz peynir, zeytin biber, bir bucuk haslanmis yumurta ve bir fincan cay. Arada cocuklarla Film izlerken bir kase doritos yedik. Izlerken uyumusuz. Uynadigimda hem cok kotu midem yaniyordu hem de ogle vaktini coktan gecmisti. Sadece meyva yedim. Mandalina ve elma. Aksam kucuk bir kase yesil salata, kucuk bir parca tavuk gogus ve birkac yemek kasigi makarna(soslu,feslegenli falan) Daha sonra kendime bir fincan sicak cikolata yapicam ya da Nescafé ve yaninda az bisey ceviz, badem yerim. Su son gunlerde hic yemedim. Bebege en faydali seyler.

Sen beni dinle yinede salma kendini liste paylasınca cok güzel duzene girip az kilo alıyordun 14 le bitirmezsin emin ol ben sana en fazla 11 demiştim hatirliyor musun ?
Valla gecen hafta yazmaya utandim o kadar cok abur cubur gereksiz sey yedim ki neyse Gina geldi simdi hic yemek istemiyorum. Mutfagi bir gorsen abur cubur Dolu ama canim sebze meyva istiyor. AMA dogru liste paylasmak bana cok iyi geliyor.

Aslında yemek yiyebilmek yicem ama benim bulantılar devam ediyor.. eğer böyle giderse kilo almayıp veredebilirim. Bebek için endişeleniyorum. Zararı oluyor mu ona diye
Dr a gittin mi ?bi danişsan mi acaba ?Aslinda son 1 haftadir aksam yemek yemiyorum bende bazen bulanti bazen mide agrısı çok fazla oluyo ve haliyle sabaha cok acikiyorum bildigin en son yeme isini saat 3 gibi birakiyorum aksam nane çayı ve az bisey elma falan oluyo yeme duzenim de kalmadi bu sebeble niye boyle.oldu ki ?

Yok canım en son pazartesi günü gitmiştim o zamanda yeni yeni başlamıştı bulantılar . Bir sonraki randevum 7 ocakta. O zamana kadar bu şekilde devam ederse gittiğimde soracam canım. Ya bebek iyi olsunda bi şekilde beslensinde yoksa açıkçası iştahımın olamaması işime gelmiyor değil. Yeter ki kuzuş iyi olsun

Bu arada ben gaz icin dogunca 1 cay kasigi maden suyu vericem kızlar oglumda yaptim hic gazli olmadi kizimda yapmadim 1 yil tabiri cazisa annemden emdigim sütü burnumdan getirdi valla bu defa gaz icin duydugum ne varsa uyguluycam
Bildiğin ne varsa paylaş canım.ben oğlumda çok çektim.hemen doğduğunda açken mi vereceğiz maden suyunu?

Sen beni dinle yinede salma kendini liste paylasınca cok güzel duzene girip az kilo alıyordun 14 le bitirmezsin emin ol ben sana en fazla 11 demiştim hatirliyor musun ?
Menü paylaşşşş.kızlar hepiniz paylaşın.öyle çok iyi gaza geliyor insan.

Dünkü menüm
Ilık su,2kayısı
Kahvaltı: çok küçük bir dilim kepek ekmeği,1 zeytinyağında kaşarlı yumurta,5zeytin
Ara :2ceviz
Öğlen: 1kase mercimek çorbası
Ara : 4-5 kaşık pesto soslu tavuklu makarna
Akşam : yarım tabak yeşil mercimek yemeği ,ayran
Ara : çeyrek elma

Sabah Ilik limonlu su, kuru kayisi. Kahvalti bir dilim kizarmis ekmek, peynir, biber, bir yumurta ve cay. Ara yarim elma, portakal. Ogle, ton balikli salata. Ara, ceviz ve badem. Aksam, bir dilim ekmek ile bir tabak kapuska ve bir kucuk kase yogurt. Kahve ile Iki kucuk parca cikolata yedim. bugun niye bilmiyorum ama cok aciktim. sanki yediklerim yetmedi gibi. Aksam yemegini de erken yedim. Umarim cok acikmam sonra.

Ya ben kac gündür erken yiyorum akşam 6 dan sonra.bulanti agri oluyo çok ilginç cidden sonra gece 12 de deli gibi acıkıyorum ac ac yatiyorum aclikdan uyuyamadim hatta dün valla bu haftalar daha ilginc miş bu arada aksam yemegin çok hafif ve güzel acıkırsan yoğurt yiyebilirsin ya da elma

Sabah : 3/4 simit üçgen peynir,az bal reçel tereyağ
Öğlen : mercimek çorbası,paçanga böreği,tavuk,pilav,elma dilimi patates porsiyonun yarısını yedim dışarda yedik.
Akşam : 1 portakal,1 kurabiye

Ben acken hayatta uyuyamam. Iyi dayaniyorsun Sen. Valla Ben aciktim.kucuk bi parca pide yedim ve biraz da uzum saat 7 gibi.

Ben acken hayatta uyuyamam. Iyi dayaniyorsun Sen. Valla Ben aciktim.kucuk bi parca pide yedim ve biraz da uzum saat 7 gibi.
Galiba benim vucudum odem topluyor 9 gunde 800 gr artmişim 1 haftadir oglen 3 de yeyip bidahaki sabah 9bucuk da yiyorum yemegi ve mide agrisindan dun delirecektim limonlu suyu icmiyodum.yeniden baslasam iyi olucak

Galiba benim vucudum odem topluyor 9 gunde 800 gr artmişim 1 haftadir oglen 3 de yeyip bidahaki sabah 9bucuk da yiyorum yemegi ve mide agrisindan dun delirecektim limonlu suyu icmiyodum.yeniden baslasam iyi olucak

Yani siz bildiğiniz aralıklı oruç varta diyet için yapılan onu yapıyorsunuz.
Yazık günah değil mi ya bebeğe .
K bakmayın yazmadan edemedim.
Emojideki gibi gözlerim pörtledi.
Bu kadar yapmayın gerçekten bebeğe yazık.Kilo illaki verilir.
Gebelik öncesi 25kilo verdim.
Veriliyor yani.

canım benim ben 3 saatte bir acıkıyorum.
sen nasıl dayanıyorsun o kadar saat açlığa?
boş ver kiloyu falan duba gibi olsan ne olur bebeğe günah değil mi?
20-30 kilo olmadığı sürece hamilelik balayıdır ya.
ye gitsin bir daha ömründe ne zaman yiyeceksin?
bebek anne karnında aç kalır bak bu gidişatı bırak sen.

Yok bebek iyi haftasindan ileride şükür yiyememe benle alakali degil agri ve bulantı var ilk aylara döndük resmen ama sabah saglam kahvaltı yapıyorum her ay ilgimc ya baska seyler çıkıyormuş

Kaldı ki bebek depolarınizdan kullanıyor. Yıllar sonra size kötü olur.
Evet burda kilo takibi yapıyoruz.
Ama önceliğimiz bebeklerimiz.
Yemek yerken menü okurken ay ne kadar az yemiş kalorisiz yemiş diye bakmayalim.
Bebeğe faydası var mı belli aralıklarla yeniyor mü buna bakalım.

Kız valla bilinçli degil dusun ilk aylarda serumla geziliyodu bunda ena zindan sabah iyi gidiyo ne diym dr a sorucam.ama mide agrisini yoksa bebegi dususnmemezlik olur mu ??Allah korusun

Aynen katılıyorum buna o yuzden vitaminleri devamli icmeye çalışıyorum bu aylarda sut yogurt peynir ihtiyacı hat savhadaymiş zaten onu da çok tuketiyorum bakalım bebek icin aksam lari zorluyayim ama kustukdan sonra anlami kalmiyor midem den bogazima kadar sanki sicsk bisey yemisimde yanmiş gibi hos bende hep.mide problemi vardi gecti diyodum bu haftalarda geri döndü

Canım Benimde istifralar devam ediyor. Ama doktor ile ilk aylarda bu konuyla ilgili çok konuşmuştum . Kussan dahi yemeye devam et. Önemli olan midende uzun saatler kalması değil. 2 dakika bile kalsa kana karışan şeyler olur. Onlarda bebeğe faydası dokunur demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…