Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Günaydın güzel anneler
Bugün 6+1 deyim. Henüz mide bulanmasi göğüs ağrısı yasamadim hatta her akşam acaba bu sabah olacak mı diye kendmi dinler oldum. Yarın öğlen ilk kez ultrasona gireceğim çok heyecanlym.
2 ana öğün 2 ara öğün yemeye devam ediyorum. Diyetisynm 1 ay daha böyle devam et sonra duruma göre degstrrm dedi. Kilom aynı ama sanki göbeğim büyüdü gibi geldi. Sizin göbegnz 6. Haftada belirgnlesms mydi

Öyle mi zorlayayim bari mesela simdi kahvaltidsn kalktim esimden cok yemisim mide bulantısı başladı yine zaten yanlız degilim subat annelerini okuyorsan cogumuzda ayni sikayet var bebek donerkende bulanti olabiliyormuş ya da hareketler cok guclendi masallah mideye baski cok onla da alakali olabilir

Şişkinlik oliyo ya ilk haftalarda ondandir canim bir de bulantin olmasın dua et hic geregi yok baslasa da 8. Haftada başlıyor zaten

Şişkinlik oliyo ya ilk haftalarda ondandir canim bir de bulantin olmasın dua et hic geregi yok baslasa da 8. Haftada başlıyor zaten
Düzenli yuruys yapmayı o kadar özledim ki şişkinlik belki de ondandr. Inşallah gün aşırı yuruys yap der de doktor rahata ererm. Sizler yürüyüş yapiyr msnz

Düzenli yuruys yapmayı o kadar özledim ki şişkinlik belki de ondandr. Inşallah gün aşırı yuruys yap der de doktor rahata ererm. Sizler yürüyüş yapiyr msnz
Ben surekli yaptım yürüyüş 10 gundur falan cikamadim hem.rahatsizlik hem de cok.sogudu hava ama psikolojik olarak da super oluyodu valla zaman kolluyorum disari cikmak icin onume gelen cikma hamilesin rahatsizsin diyor gizli gizli kacmaya calısıcam kesinlikle tavsiye ederim bol bol yürü canim

Senin masallah 2 ayın kalmış sağlıcakla kucağına alirsn inşallah. Ruyamda kızım olacagni gördüm öyle heveslendim ki

Galiba benim vucudum odem topluyor 9 gunde 800 gr artmişim 1 haftadir oglen 3 de yeyip bidahaki sabah 9bucuk da yiyorum yemegi ve mide agrisindan dun delirecektim limonlu suyu icmiyodum.yeniden baslasam iyi olucak
Oglen 3 den snr hicbir sey yemiyor musun? Karin agrin acliktan olmasin canim? Bos mide kramp yapar cok gaz olur. Ben acliga dayanamam her 3 saatte bir yemeye calisiyorum. Sen de yemeye calis. Oglen 3 den taa ertesi gun 9.30 cok fazla. Bebegede yazik. Unutma Sen yiyince oda doyuyor. Sen ac kalinca o da ac kaliyor canim.

Yuruyus hamilelikte yapilacak en guzel spor. Bol Bol yuruyun kizlar.

Galiba benim vucudum odem topluyor 9 gunde 800 gr artmişim 1 haftadir oglen 3 de yeyip bidahaki sabah 9bucuk da yiyorum yemegi ve mide agrisindan dun delirecektim limonlu suyu icmiyodum.yeniden baslasam iyi olucak
Mide agrisina nane limon ii geliyor canim. Bir de sicak su torbasi falan kullan.

Bir den cok fazla yemek yerine azar azar cok ogunlu ye canim. Belki daha iyi hissedersin. Oyle dene bi bakalim.

Evet süt ve elma yiyebiliuorum arada onlar iyi geliyo sadece da bugun zorliycam.kendimi

Kızlar bugun yediklerimi yazmak istiyorum
Sabah 1 yumurta 1 sigara boregi 2 dilim ekmek 5 zeytin 2 ya da 3 dilim peynir daha fazla da olabilir 3 catap reçel 3 catal kaymak 2 çatal cikolata
Ara yok
Akşam 5 gibi
15 adet hamsi 2 dilim ekmek bol salata
Yanliz sabah yemegi yedikden sonra da bulantım başladı şimdi de başladi cok fenayim yatmadan elma falan yerim galiba
Nasıl kızlar az mi ??

Teşekkür ederim canm.dinlenmeye firsatim olmadı gecede sürekli yat kalk yaparken zorladım herhalde diğerlerinde hiç böyle birşey olmamıştı bu her yönden ömrümü yedi valla rabbim sağ sağlim büyütmeyi nasip etsin inşallah kilo yönünden rahat oldum şükür bide onun stresi girmedi araya korsede takamadım böyle olunca ama toparladı o halde bile karnım çok çıkmadı en o nemli faktorde kilo az olunca açılmadı doğum yapmamış gibi göbeğim korse takmama rağmen şimdilik böyle kızlar çok giremiyorum malum durumlardan rabbim sizide sağ sağlim kavustursun

Afiyet olsun gayet iyi.
Bulantı içinde zencefil çayı iyi gelir diyorlardı.

Yo gayet iyi canim. Afiyet olsun. Sen bi doktoruna danis istersen mide bulantisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…