Tamam canım sevinirim benim bugün mide şişkinlgm var mesela yudum yudum su iciyrm zorla. Aksam yemeğini 4 5te yiyip sonra ara öğün yoğurt yada meyve yiyorum senn uydgn bir menü var mı. Nasıl gidiyorBende senin gibiyim, diyestsyene gidip 10 kilo vermiştim sonra ara verdm 3 4 kilosunu aldım sonra hamile kaldım. 1 2 kilo da aldım 76 yım suan ve daha 7. Hafta.. Birbirimize destek olalım
Tamam canım sevinirim benim bugün mide şişkinlgm var mesela yudum yudum su iciyrm zorla. Aksam yemeğini 4 5te yiyip sonra ara öğün yoğurt yada meyve yiyorum senn uydgn bir menü var mı. Nasıl gidiyor
Valla ne yalan soyliym bende çok korkuyordum inan vücud kilo almak istiyor saglikli beslenme ve hareketle halledilir inşallahAğustostan beri gdyrm diyetsyne canım 13 kilo vermstm 10 kilom daha vardi ama hamile kaldm şimdi öylesine korkyrm ki kilo almaktn haftada en az 4 gun yürüyüşe baslicm. Yeme konusunda dedgn gibi diyetysnn dedgnden cikmaycgm inşallah burda da destek olunca bende sizler gibi basarcm inşallah.
O zaman öncelik evde sadece sağlıklı atistirmalk şeyler olması diğer sagliksz yemeklr gitmeli. Çığ badem ceviz fındık her sabah kahvaltıda yemelisn az da olsa. Çorba mesela mutlaka iç bulantın yoksa sağlıklı şeyler ye ki vücutta depolansnHiç uyamıyorum ben düzenli yiyemiyorum, düşük rskim var diye yatıyorum hep. Annemde değilsem eşim de olmayınca gün boyu dolapta ne bulursam saçma sapan besleniyorum. Ama başlıycam inşallah sebze ve meyve ağırlıklı yemeye
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kısa zamanda.selam kızlar1 haftadır deli gibi griple uğraşıyorum işe de gelemedim. birde safra taşı ağrısı eklenince mahvoldum ( mecbur sebze ağırlıklı beslenicem daha fazla. gece 3 e kdr ağlaya ağlaya ağrı çekip yorgunluktan uyuyakalmışım. gebelikte başka başında olan varmı bu durum ? İnş herkes iyidir.
Kizlar yapabildigimi kadar düzenli yemeye yeniden gecicem kendimi cok kotu hissediyordum boyle daha mutluyum sanki
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim tam tahil ekmek
2 catal reçel
2 dilim peynir
Ara 1 kahve 1 minik kare cikolata
Ara 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Akşam 6 yemek kasiği ispanak 1 yumurta yarim kase yogurt 2 dilim ekmek
Yatmadan elma yerim belki
geçmiş olsun..selam kızlar1 haftadır deli gibi griple uğraşıyorum işe de gelemedim. birde safra taşı ağrısı eklenince mahvoldum ( mecbur sebze ağırlıklı beslenicem daha fazla. gece 3 e kdr ağlaya ağlaya ağrı çekip yorgunluktan uyuyakalmışım. gebelikte başka başında olan varmı bu durum ? İnş herkes iyidir.
E hadi liste paylasmayinca düzensiz oluyo demi yok canim en tontonu olmazsin buraya gelenlerin hepsi saldım demiyor bi sekilde bi yerden tutuyoGünaydın kızlar
Bu aralar bir yoğunluktur gidiyor. Pek dikkat edemedim kiloma listeme bugünden itibaren yeniden liste paylaşacağım. Zaten ne yürüyüş ne hareket var. En tonton ben bitiririm galiba bu grubu
Çok gecmisolsun canim kış hamileliginin dezavantaji da hastaliklar galiba bitkisel biseyler yapmakdan başka çare yok galiba bolcs dinlenmelisinselam kızlar1 haftadır deli gibi griple uğraşıyorum işe de gelemedim. birde safra taşı ağrısı eklenince mahvoldum ( mecbur sebze ağırlıklı beslenicem daha fazla. gece 3 e kdr ağlaya ağlaya ağrı çekip yorgunluktan uyuyakalmışım. gebelikte başka başında olan varmı bu durum ? İnş herkes iyidir.
çok saol canımE hadi liste paylasmayinca düzensiz oluyo demi yok canim en tontonu olmazsin buraya gelenlerin hepsi saldım demiyor bi sekilde bi yerden tutuyo
Çok gecmisolsun canim kış hamileliginin dezavantaji da hastaliklar galiba bitkisel biseyler yapmakdan başka çare yok galiba bolcs dinlenmelisin
Allah allah 3 kilo dogru mu emin misin yanlislik olmasinKizlarrrr
Doktora gittim bugun 1 ay once 68.6 idim bugun 71.8 ciktim ikisindede ac karinaydim montsuz tartildim( şok bir kilo artisi :)
Bebek 1.800 gr. Dedi
Evet evdede o kadar çıkıyorum...Allah allah 3 kilo dogru mu emin misin yanlislik olmasin
Ödem falan da vardır neyse dikkat edince azalır zaten saliverince illaki artıyorEvet evdede o kadar çıkıyorum...
Aynen canim dikkat etmedim hic aslinda surekli biseyler yeme peşindede degilim diger hamileligimden cok farkli digerinde aklimda surekli yemek vardi simdi oyle degilim zararli seyler yemesem sknti olmicak yaniÖdem falan da vardır neyse dikkat edince azalır zaten saliverince illaki artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?