- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Çok geçmiş olsun canım.hamilesin bir de hastalık.offf !!selam kızlar1 haftadır deli gibi griple uğraşıyorum işe de gelemedim. birde safra taşı ağrısı eklenince mahvoldum ( mecbur sebze ağırlıklı beslenicem daha fazla. gece 3 e kdr ağlaya ağlaya ağrı çekip yorgunluktan uyuyakalmışım. gebelikte başka başında olan varmı bu durum ? İnş herkes iyidir.
canım acıkmayacak mısın akşam sadece meyveyleKahvalti;2, 3 adet selanik gevregi
Latte
Ara; Yarim gofret
Oglen: Ispanakli peynirli gozleme-ayran
Ara; Cayin yaninda 1 dilim rulo pasta
Aksam;1 portakal
(Örnek bir menu degil ama liste paylasmaya baslamak istedim )
Dayanamayip kuruyemis yedimcanım acıkmayacak mısın akşam sadece meyveyle
Off bulantılar berbat ya Allah yardımcın olsunArkadaşlar benim bulantilarm başladı 2 gündür 2 öğün ve 2 ara öğün yiyordum ya, şimdi 2 öğünü zorla yiyorum ara öğün yok malesf. Sadece su konusunda zorlyrm kendimi ama öylesine zor ki. Belirli zaman sonra geçer degl mi bulantı
Valla ben 13.haftadayım.ilk zamanlara göre rahatladım ama hala bulantılar bitmiş değil.sabahları daha yoğun.folik asit markanı değiştir,zencefilli olanları tercih et : momvital pre,femivit gibi.folik asit bulantıyı arttırıyor.Arkadaşlar benim bulantilarm başladı 2 gündür 2 öğün ve 2 ara öğün yiyordum ya, şimdi 2 öğünü zorla yiyorum ara öğün yok malesf. Sadece su konusunda zorlyrm kendimi ama öylesine zor ki. Belirli zaman sonra geçer degl mi bulantı
çok teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun canım.hamilesin bir de hastalık.offf !!
Zencefilli su leblebi yiyorm ama çok degsk şekilde bulantı bendeki gece uyuymyrm ogurme yok ama taş oturms gbi midemde bisey sanki.Valla ben 13.haftadayım.ilk zamanlara göre rahatladım ama hala bulantılar bitmiş değil.sabahları daha yoğun.folik asit markanı değiştir,zencefilli olanları tercih et : momvital pre,femivit gibi.folik asit bulantıyı arttırıyor.
Leblebi bana çok iyi geliyor,dene bence.
ya kızlar 22. haftada bulantısı olan var mı ? ağzım midem ekşiyor koku hassasiyetim yine başladı. inş başa dönmem valla anlamadım noldu birden böyle[/QUO
Bukantı falan yok bende .
Ama halsizlik çok fazla.
Halsizlik bayağı etkiliyor.
Hastasin ondan mı acaba ?Ben o zamanlwr iyiydim ama gectigimiz 2 hafta kötü olmustum simdi şükür geri düzeldim belki mevsimsel dir hastalığa baglıdirya kızlar 22. haftada bulantısı olan var mı ? ağzım midem ekşiyor koku hassasiyetim yine başladı. inş başa dönmem valla anlamadım noldu birden böyle
olabilir cnm safra kesemden dolayı da olabilir :/Hastasin ondan mı acaba ?Ben o zamanlwr iyiydim ama gectigimiz 2 hafta kötü olmustum simdi şükür geri düzeldim belki mevsimsel dir hastalığa baglıdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?