Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

ALlah Allah normal dogumda daha cok sanci cekiyorsun aslinda. Ameliyattan bicaktan falan mi korkuyorsun canim?

Vallahi daha çok sancı çekmeye razıyım tatlım ameliyat bıçak ondanda korkuyorum birde sezaryen olan arkadaşlarım hemen sütümüz gelmedi çok ağrımız oldu ayağa kalkamadık falan deyince ben direkman kafamda bitirdim zaten korkuyordum iyicene bitti..birde normal doğum daha sağlıklı ya ondan da istiyorum

Inşallah sagsalim kalp atışını duyarsınız canim ilk.haftalar oyle oluyor sebepsiz herseye aglardım bende tadım tuzum yokdu yani aslında komple ramazandan beri yok bakalım doğum sonrasi nolucaz

Tabiiki normal daha sağlıklı doğal akışa uygun olgunlasmiş meyvenin dalından.kopup düşmesi gibi bende cok normal icin.direttim normalden sezeryana alındım cok.yoruldum ama sonuçda benimde bebeğiminde hayatı kurtuldu gerekli durumda sezeryan anne bebek hayatını kurtarıyor canım ayrıca spinal.sezeryan olmuştum o kadar rahatti ki anlatamam 4 saat sonra kalkip hast. Turluyordum ben 3. Gunumde 1bucuk yasinda ki oğlum cok aglayinca kucaģima almıştım çokda anlatilanlara takılma derim hakkinızda hayırlısı olsun stres yapma normal dogm icin yapilacaklar var onlari uygula ozellikle yürümeni tavsiye ederim

Merhaba kızlar. Ben çok eski bir üyeyim ama bayadır foruma yazmıyordum. İkinci bebişe gebeyim şu an 5+6 dayım. 5 yaşında bir kızım var. Geçtiğimiz Mayıs ayında 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durmuştu bi önceki bebeğimin. İnşallah bu sefer sorun olmaz. Doktorum ecopirin ve progestan verdi. 12 sinde 6+3 olcam daha keseye ilk kez bakılcak o gün

Bu arada boy 170 cm. 60 kg ile gebe kaldım. Dün midem kötü olmaya ağzım acı olmaya başladı normalde ekmek va sağlıksız şeyler yemem ama acı tadı bastırmak için yemek zorunda kaldım. Önceki gebeliğimde 68 ile gebe kalıp 83 le doğuma gitmiştim. Şükür bu sefer fazla kiloyla gebe kalmadım. Dikkatli olmaya çalışıcam hedefim 70 le doğuma girmek. Yarından itibaren ben de yediklerimi yzayım. Herkese sevgiler

Hoşgeldiniz.
O acilik ben de vardı.
Hala ara ara oluyor.
Acılık gitsin diye ben de ekmek ve ürünlerini tüketiyorum.
Ama simit falan ise yarıyordu.

Hoşgeldin canim inşallah istediğin kadar kilo alırsın saglikla tabi evet o acı tadı malesef hamur işi ekmek kraker falan bastırıyor benimde aģzım hic boş durmazdi hurma kuru üzum benimki yazdi yaz meyveleri gidip gelip muhakkak yiyodum o dönem kiloy düşünmüyordum

Ilk dogumum normal oldu. Ikincisi ikiz olduklari icin sezeryan. Normal dogumda hemen ayaga kalkiyorsun. Bebek dogdugu anda agrilar gidiyor. O yuzden cok iyi. AMA sezeryanda aci falan olmuyor. Tabiki herkesin aci esigi farkli ama ben de hic agri sanci olmadi sezeryan sonrasi. Sutumde geldi allaha sukur. Herkesin dogumu farkli tabiki. Ama kesinlikle korkulacak birsey degil canim. Stres yapma. Insallah istedigim gibi olur dogumun. Bir avazda kurtulursun

İkizlerde anne sağlığı ve bebekler uygun durumda olsa da hep sezeryan mı yapıyorlar ya

Hoşgeldiniz.
O acilik ben de vardı.
Hala ara ara oluyor.
Acılık gitsin diye ben de ekmek ve ürünlerini tüketiyorum.
Ama simit falan ise yarıyordu.
Hoşbuldum çok fazla yemesem iyi olcak ah bir de sevmesem şu ekmeği. Öyle çok seviyorum ki.

aah ah bende ilk Gebelikte yedikçe yedim. Lojusalıkta moral bozukluğuyla başbaşa kalıyorsun bebiş çıkınca içinden. Sarkmış koca bi göbek. Sezaryen izin daha çok acıyor sonra üstünde yük var diye. (Bnm ters geldiği için sezaryendi) bir de eltim 40 ı dolduğunda doğum öncesi kilosundaydı ztn incecik gebe kalmıştı. Bu sefer bende öyle olcam irade bizim elimizde kızlar. Fit anneler olmalıyız şekerin hamurun bebeklere faydası yok. Öpüyorum hepinizi

Ahh ahh o iştah sorunu yemek isteyipde yiyememe o kadar zor ki inşallah fit kızlar oluruz ben bugün cok zorlaniyorum mesela 10 dk once gözüm döndü desem yeri yeyip yeyip kilo almamak isterdim ama iştah açık bi kere resmen iskence ve sonuç hiçde istemedigim şekilde oldu

Inşallah sagsalim kalp atışını duyarsınız canim ilk.haftalar oyle oluyor sebepsiz herseye aglardım bende tadım tuzum yokdu yani aslında komple ramazandan beri yok bakalım doğum sonrasi nolucaz
Senin masallah az kalmış sağlıcakla gelsin güzel kuzun inşallah. Annem gelecek yarın bize belki onun yaptığı yemekleri yerim anneler iyi ki varlar

Sabah : beyaz peynirli kare tost,2kayısı
Öğlen : 3/4 mercimek çorbası,yoğurtlu ıspanak salatası
Ara : soda
Akşam : 3 dilim inçe hamur Dominos pizza,yoğurtlu ıspanak salatası
Ara : soda

İkizlerde anne sağlığı ve bebekler uygun durumda olsa da hep sezeryan mı yapıyorlar ya
Bebekler strese girdigi ve kalp atislari dusmeye basladigi icin sezeryana alindim canim. Hastaneye gittigimde ikisi de bas asagi idi ve Iki cm acilmam vardi. AMA zaten Ben sezeryan istemistim.

Kahvalti bir haslanmis yumurta, Bol peynir, domates, biber ve bir dilim kizarmis ekmek. Oglen, etkisi turlu, yogurt ve bir dilim ekmek. Aksam, firinda orta boy patates(kumpir gibi) ton baligi ve salata. Arada ceviz ve bir muz yedim. Benim ikizler bu hafta okula basladilar. Hergun 40/50 dk kadar yuruyorum onlari alip birakirken. Ve kizlar acayip yoruluyorum. Sanki saatlerde spor yapmistim gibi gerci bana da ii oluyor gunluk yuruyus yapmis oluyorum.

Cnm ya ben 23. Haftama girdim ve gecen hafta birden 1.5 kg aldım , simdide kilom artıyor aslinda dikkatli yiyorum, eskisinden hicbir farkım yok. Zaten safra kesemde taş var surekli az az ve sebze salata yagsiz et lor peyniri falan. Neden artiyor nezamana kadar artar ki böyle((( Valla yemeden kilo aliyorum ya

Aynen canim bende ayni kanaattayim annemde kaldim bikac gun dondugumde dedim ki kesin kafadan en az 1 kilo almisimdir bi ciktim ki hala ayniyim.. umarim böyle devam eder risk devam ediyor

Menumu yazayım:
Sabah:ceyrek avokado, lor peyniri,1 dilim cavdar ekmegi
Ara:1 kuru kayisi,1 ceviz
Öğle:1 lahmacun 1 ayran bol.yesillik
Ara: cok ince 1 dilim künefe
Aksam: 1/2 kase mercimek çorbası, 120 gr dana bonfileli cevizli salata, izgara mantar,1 dilim ekmek (disaridaydik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…