Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bende yaptirmadim

Sabah yumurta bool kaşar peynir 3 zeytin recel helva 2 dilim tahil ekmek (kahvaltida cok kısmiyorum kizlar )
Ara yok
Ogle 2 dolma 1 kase yogurt 2 dilim ekmek
Ara 1 kahve 1 cikolata
Akşam geçistirdim yemek yiyemedim
Birwz once
Yarim elma 1 bardak süt

Ayy hakkatten bu seker yuklemesi cok.kafa karistiriyor şeker çıksa sıkıntı Allah korusun Canan karatay ortaya taş atti hangisine inanalim ki Bu arada ben de olcum cihazi var dr bana evde olcmemi istmisti ara ara olcuyorum hâlâ normal çıkıyor şükür

Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği,çeyrek simit,beyaz peynir,2 çay k bal,ılık su,2 kayısı;1,5 yumurta ile kaşarlı omlet.oğlum bitirmedi onunkini yedim ,sonrada midem felç oldu tabi.
Öğlen :brokoli salatası yoğurtlu,mercimek çorbası
Akşam: 1 tabak kuru fasulye,yeşil salata
Bu yediklerimi normalde yeseydim 45 kiloya düşmüştüm,şimdi tık yok,üstüne kilo alıyorum,şaka gibi.bağırsaklarım hiç çalışmıyor,su da içemiyorum.

Çok detaylı bilemiyorum ama benim doktorum yaptırmıştı. Açlık ve tokluk şekeri gizli hamilelik şekerini göstermeyebilir o yüzden bu testi yapıyoruz demişti. Allah korusun şeker varsa ve bunh bilmezsen şeker testinden çok faha fazla zarar verirmişsin çocuğa :/ ben yaptırırken de tek seferde 75gr vermişlerdi 3 kere kan alınmıştı . Sonrasında da çok şükür bebeğime bir şey olmadı

doktorunuz istiyorsa şeker yüklemesinden kaçınmayın. zor da değil zararlı da.
şekerim yüksek mi diye evham yaptırmaktansa herkes yaptırmalı emin olmalı.
ayrıca eğer şekeriniz yüksekse ve bilinmezse bebek üzerinde büyük olumsuz etkileri var.
kesin ve kati konuşmayın bence.

Canim bulantı larin nasıl oldu ?

Kahvalti, Iki haslanmis yumurta, bir dilim kizarmis ekmek. Oglen, tavuklu salata bir dilim ekmek. Aksam, Izmir kofte, salata. Kahve ile bir gofret yedim. Kucuk bir kase cilek ve uzum.

Doktorum istemiyor tam tersi. Sadece 2 kere tokluk sekerime baktiracagim yani doktor bu sekilde istedi. Benimde kafam karıştı açıkçası.

Sen yaptirdin mi canım?

Sabah : canım istediği kadar patatesli-peynirli sigara böreği epey yedim valla sayamadım o kadar çok,3 zeytin,2 kayısı
Ara :1 soda
Akşam : yarım kase mercimek çorbası,4kaşık pilav,3 parmak kadar tavuk,yeşil salata,çeyrek kase yoğurt.
Ara : 1 soda.

Sen yaptirdin mi canım?
Yok dr um benden de istemedi benim.dr yaptırmıyor 3 aylık kan testi Hg a1 c istiyor bir de sabah akşam evde ölçüm gakiba zaten gebelik.sekeri olanlar gibi beslndigimizden şeker süphesi gormedi bebegin iriolmasi su fazlaligi falanda yokdu ama simdi o dr u deģstirdm ben biraz daha garanticiyim galiba bence yaptirılmalı Allah korusun şeker olsa daha kötü

Ohh afiyet olsun bence kahvaltı yi çok kismamak lazim ozellikle peynir zeytini bence.kilo olarak dönmüyor aksam yemeği ve sonrası ni abrtmak kilo oluyo neyse ben bugun liste paylasmayacağm baya abarttim sanki

Ohh afiyet olsun bence kahvaltı yi çok kismamak lazim ozellikle peynir zeytini bence.kilo olarak dönmüyor aksam yemeği ve sonrası ni abrtmak kilo oluyo neyse ben bugun liste paylasmayacağm baya abarttim sanki
Benim midem alsa kahvaltıyı düzgün yapacağım da...valla bıktım mide bulantısından.miden bulanmadan kendi kilo kontrolümü kendim yapmak istiyorum.artık bitsin yaaa yiter
Herkes menü paylaşsııııınnnn lütfen.çok iyi gaza geliyorum.

Haklısın canım bulantı berbat bişey 16 da geçer insallah liste atmaya yüzümüz olmuyo bazen yarin atarm insallah

Bencede bulantılar bitsin bitsin bitsin .. hayattan zevk aldırmıyor ya.. bi geçinin kilo filan dinlemicem birkaç gün çatlayana kadar yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…