Bende yaptirmadimcool_lime 64.2 canım. Bu hafta safram yuzunden deli gibi dikkat ettigim halde, 1.4 kg almayi başarmışım saka gibi.
Kizlar doktoruma geldim, saglikli beslenme konusunda baya bilgili.biridir. seker yüklemesi yapmiyorum 3 hafta sonra 2 kere tokluk sekerine bakicaz dedi. Biri kahvaltidan sonra biri aksam yemeğinden sonra. Yaptirmayan baska var mi kizlar ? Kafam karisti aslinda cok guveniyorum doktoruma ama, bilemedim.
Ayy hakkatten bu seker yuklemesi cok.kafa karistiriyor şeker çıksa sıkıntı Allah korusun Canan karatay ortaya taş atti hangisine inanalim kicool_lime 64.2 canım. Bu hafta safram yuzunden deli gibi dikkat ettigim halde, 1.4 kg almayi başarmışım saka gibi.
Kizlar doktoruma geldim, saglikli beslenme konusunda baya bilgili.biridir. seker yüklemesi yapmiyorum 3 hafta sonra 2 kere tokluk sekerine bakicaz dedi. Biri kahvaltidan sonra biri aksam yemeğinden sonra. Yaptirmayan baska var mi kizlar ? Kafam karisti aslinda cok guveniyorum doktoruma ama, bilemedim.
Ben de asla şeker yüklemesi yaptrmycgm ama açlık ve tokluk kan şekerine bakılabilir bence.Bende yaptirmadim
Canim bulantı larin nasıl oldu ?Çok detaylı bilemiyorum ama benim doktorum yaptırmıştı. Açlık ve tokluk şekeri gizli hamilelik şekerini göstermeyebilir o yüzden bu testi yapıyoruz demişti. Allah korusun şeker varsa ve bunh bilmezsen şeker testinden çok faha fazla zarar verirmişsin çocuğa :/ ben yaptırırken de tek seferde 75gr vermişlerdi 3 kere kan alınmıştı . Sonrasında da çok şükür bebeğime bir şey olmadı
Canim bulantı larin nasıl oldu ?
Acaba doğum yakın ya stres mi.oldun o da etkileyebilir bencok stres olunca midem bagirsagimi bozarimÇok yoğun değil geçen hafta gibi ama devam ediyor canım.. Bana çok tuhaf geliyor bu durum ya
Doktorum istemiyor tam tersi. Sadece 2 kere tokluk sekerime baktiracagim yani doktor bu sekilde istedi. Benimde kafam karıştı açıkçası.doktorunuz istiyorsa şeker yüklemesinden kaçınmayın. zor da değil zararlı da.
şekerim yüksek mi diye evham yaptırmaktansa herkes yaptırmalı emin olmalı.
ayrıca eğer şekeriniz yüksekse ve bilinmezse bebek üzerinde büyük olumsuz etkileri var.
kesin ve kati konuşmayın bence.
Sen yaptirdin mi canım?Ayy hakkatten bu seker yuklemesi cok.kafa karistiriyor şeker çıksa sıkıntı Allah korusun Canan karatay ortaya taş atti hangisine inanalim kiBu arada ben de olcum cihazi var dr bana evde olcmemi istmisti ara ara olcuyorum hâlâ normal çıkıyor şükür
Yok dr um benden de istemedi benim.dr yaptırmıyor 3 aylık kan testi Hg a1 c istiyor bir de sabah akşam evde ölçüm gakiba zaten gebelik.sekeri olanlar gibi beslndigimizden şeker süphesi gormedi bebegin iriolmasi su fazlaligi falanda yokdu ama simdi o dr u deģstirdm ben biraz daha garanticiyim galiba bence yaptirılmalı Allah korusun şeker olsa daha kötüSen yaptirdin mi canım?
Ohh afiyet olsun bence kahvaltı yi çok kismamak lazim ozellikle peynir zeytini bence.kilo olarak dönmüyor aksam yemeği ve sonrası ni abrtmak kilo oluyo neyse ben bugun liste paylasmayacağm baya abarttim sankiSabah : canım istediği kadar patatesli-peynirli sigara böreği epey yedim valla sayamadım o kadar çok,3 zeytin,2 kayısı
Ara :1 soda
Akşam : yarım kase mercimek çorbası,4kaşık pilav,3 parmak kadar tavuk,yeşil salata,çeyrek kase yoğurt.
Ara : 1 soda.
Benim midem alsa kahvaltıyı düzgün yapacağım da...valla bıktım mide bulantısından.miden bulanmadan kendi kilo kontrolümü kendim yapmak istiyorum.artık bitsin yaaa yiterOhh afiyet olsun bence kahvaltı yi çok kismamak lazim ozellikle peynir zeytini bence.kilo olarak dönmüyor aksam yemeği ve sonrası ni abrtmak kilo oluyo neyse ben bugun liste paylasmayacağm baya abarttim sanki
Haklısın canım bulantı berbat bişey 16 da geçer insallah liste atmaya yüzümüz olmuyo bazenBenim midem alsa kahvaltıyı düzgün yapacağım da...valla bıktım mide bulantısından.miden bulanmadan kendi kilo kontrolümü kendim yapmak istiyorum.artık bitsin yaaa yiter
Herkes menü paylaşsııııınnnn lütfen.çok iyi gaza geliyorum.
Benim midem alsa kahvaltıyı düzgün yapacağım da...valla bıktım mide bulantısından.miden bulanmadan kendi kilo kontrolümü kendim yapmak istiyorum.artık bitsin yaaa yiter
Herkes menü paylaşsııııınnnn lütfen.çok iyi gaza geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?