Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar ben buralar deli gibi kaşınıyorum sizlerde de var mı
Kafayı yicem doktorum losyon verdi birkaç saat rahatlatıyor sonra yine devam
Yarın yine çağırdı bakıcak

Karaciğer enzimlerine baktılar mı canım ?

Kan testlerime bakıldı tatlım doktorum ilk önce cumartesi günü celestone ampul alıp gitmemi söyledi ona bugün aradı sordu kaşıntımın devam edip etmediğini devam ediyor dediğimde yarın geliyorsun muayehaneye bakıcam dedi kaşıntıdan ölüyorum zaten hamile kalmadan önce de benim alerjik dirumlarım vardı tatlım daha da coştu
Korkuyorum kızıma bişey olmasından Allah göstermesin son zamanlarım artık erken doğum falan olmasında

Takibini ihmal etme de canım Allah in izniyle birşey olmaz insallah stres yaparsan bebek de algılıyor biliyorsun stres hormonlarini

Evet canım haftası ile uyumlu demişti banada. Ama niyeyse benim gözüme az geldi ya sanki daha fazla oluyormuş gibi geliyor bu haftalarda bebekler bana :) şeker yüklemesi içinde geç değil mi artık bana 24-28 arasında yapılıyor demişti doktorum. Bir de senin bebek ters dönmüş mü normal pozisyonda mı?

Kızlar ben buralar deli gibi kaşınıyorum sizlerde de var mı
Kafayı yicem doktorum losyon verdi birkaç saat rahatlatıyor sonra yine devam
Yarın yine çağırdı bakıcak
Senin haftalarda olabiliyor diye biliyorum ben cok strresli olursam normal zamanda kaşınıyor dum ama hamilelik de durum farklı druna muhakkak git canm

Benim kız 6. Ayda döndüydü ne acelesi var diysa geç olmuyomuş canim daha once yapilmadı dedik birde evde yapılanlarda dogru sonuç olmayabiliyor dedi istedi bakalım

Menüne bayıldım 3 günde yiyorum ben bunlari mide bulantmdan ve 2 öğün yedigmden dolayi.

Sabah 1 bucuk yumurta 3 4dilim peynir 1 dilim ekmek
Ogle
Okuma bayrami etkinliğimiz vardı azar azar ikramlardan aldm cok yemedim
Ara 1 elma
Akşam 2 tavuk baget 4 kaşik bulgur pilavi salata ayran
Yarın tartıda 61 görmek istiyorum nolur daha fazla olmasn bugun fazla idi

Sabah: öğrencilerim kahvaltı hazırlamıştı okulda.2 börek,yarım simit,3-5 zeytin,az peynir,1 tatlı kaşığı şeftali reçeli.ne bulduysam yedim affetmedim,ama tatlı hiç yemedim.
Öğle : 3/4 kase yulaf ezmesi sütlü
Akşam : 1tabak pırasa,az spagetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…