Karaciğer enzimlerine baktılar mı canım ?Kızlar ben buralar deli gibi kaşınıyorum sizlerde de var mı
Kafayı yicem doktorum losyon verdi birkaç saat rahatlatıyor sonra yine devam
Yarın yine çağırdı bakıcak
Karaciğer enzimlerine baktılar mı canım ?
Takibini ihmal etme de canım Allah in izniyle birşey olmaz insallah stres yaparsan bebek de algılıyor biliyorsun stres hormonlariniKan testlerime bakıldı tatlım doktorum ilk önce cumartesi günü celestone ampul alıp gitmemi söyledi ona bugün aradı sordu kaşıntımın devam edip etmediğini devam ediyor dediğimde yarın geliyorsun muayehaneye bakıcam dedi kaşıntıdan ölüyorum zaten hamile kalmadan önce de benim alerjik dirumlarım vardı tatlım daha da coştu
Korkuyorum kızıma bişey olmasından Allah göstermesin son zamanlarım artık erken doğum falan olmasında
Takibini ihmal etme de canım Allah in izniyle birşey olmaz insallah stres yaparsan bebek de algılıyor biliyorsun stres hormonlarini
Zor tabi ki Allah şifa versin canım tez zamanda geçer umarım. İnsana huzur vermezYok streslik bir durumum yok tatlım sadece bu kaşıntı var yoruldum artık uyku haram oldu adeta
Canim dr a gittim ben bebegin kilosu 2000 gr seninkide oyleydi demi haftasiyla uyumlu dedi dr un terazisine göre 3 haftada 1 kilo almışım ama artık pek de dikkat etmiyorum sanki bu arada şeker yuklemesi yaptirmamistm cumartesi şeker yuklemesi yapıcak bakalim nasıl olucaz
Yok streslik bir durumum yok tatlım sadece bu kaşıntı var yoruldum artık uyku haram oldu adeta
Senin haftalarda olabiliyor diye biliyorum ben cok strresli olursam normal zamanda kaşınıyor dum ama hamilelik de durum farklı druna muhakkak git canmKızlar ben buralar deli gibi kaşınıyorum sizlerde de var mı
Kafayı yicem doktorum losyon verdi birkaç saat rahatlatıyor sonra yine devam
Yarın yine çağırdı bakıcak
Benim kız 6. Ayda döndüydü ne acelesi var diysaEvet canım haftası ile uyumlu demişti banada. Ama niyeyse benim gözüme az geldi ya sanki daha fazla oluyormuş gibi geliyor bu haftalarda bebekler bana :) şeker yüklemesi içinde geç değil mi artık bana 24-28 arasında yapılıyor demişti doktorum. Bir de senin bebek ters dönmüş mü normal pozisyonda mı?
Menüne bayıldım 3 günde yiyorum ben bunlari mide bulantmdan ve 2 öğün yedigmden dolayi.Sabah :1dilim tam buğday ekmeği,1üçgen peynir,az beyaz peynir,azıcık kaşar,3 zeytin,2kayısı
Öğlen: 1kase köfteli şehriye çorbası,yoğurtlu ıspanak salatası
Ara : şekersiz nescafe
Akşam : 1kase az köfteli şehriye çorbası,yoğurtlu ıspanak salatası .sonunda bitti ıspanak!
Ara :1 soda.
Bugün beğenmediğim öğün yok,abartmadım.hep böyle yapsam...
Zor tabi ki Allah şifa versin canım tez zamanda geçer umarım. İnsana huzur vermez
Benim sadece karnımda kaşıntı var canım. Onu da artık karnım büyüdüğü İçin sanırım Çatlayacak diye yorumluyorum :///
Senin haftalarda olabiliyor diye biliyorum ben cok strresli olursam normal zamanda kaşınıyor dum ama hamilelik de durum farklı druna muhakkak git canm
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.senin 3günlük yemeğin benim 1günlük.sonra da niye kilo alıyorum diye bıkbıkbık ....Menüne bayıldım 3 günde yiyorum ben bunlari mide bulantmdan ve 2 öğün yedigmden dolayi.
Bebek karaciğere baskı yaptığında kaşıntı olur diye biliyorum canım.geçmiş olsun.Yarın gidicem tatlım
Kız delirme yedigin gayet normal olani onun asağisida olmaz yani çok güzel ilerliyosun canımSevinsem mi üzülsem mi bilemedim.senin 3günlük yemeğin benim 1günlük.sonra da niye kilo alıyorum diye bıkbıkbık ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?