Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kahvalti Iki rafadan yumurta, bir dilim kizarmis ekmek. Oglen peynirli domatesli tost ve ayran. Aksam, somon baligi ve Bol salata. Ara, cilek, muz ve ceviz yedim. Bir de kahve yaninda kitkat :)

Masallah bebise canim

Sağolasin canım sende 28. Haftaya gelmişsin tmmaşallah ilerlemiş nasil hissediyosun iştah sorunun falan var mı ?
Yaa cok degisiyor bi gun doymak bilmiyorum bir gun hic aclik hissetmiyor zorla yiyorum. Ama agirlasmaya basladim. Agirlasma derken hareketlerim kisitlanmaya ve cok cabuk yorulmaya basladim. Asil Sen nasilsin? Kabizlik devam mi hala? Cok az kaldi senin. Heyecan vardir :)

K
Yaa haftan ilerledikçe ağirlaşiyosun cidden ben o haftalarda nasil yürümüşüm şaşiyorum iyiki de yürümüşüm cok.etkisini gordum şimdi zorla yürüyorum hava soguk onunda etkisi var kabızlığım geçti bebek yukari çıķtığindan beri rahatım şükür 5 hafta yıda atlatsam bi sağsalim iyi olucak inanılmaz bir istah var herşeyi yemek istiyorum ve doģal olarak korkuyorum aşırı kilo almakdan

Yanliz sen tehlikeli haftalari geçirdin canım şimdi eskisi gibi hızlı kilo artışin olmaz

Kızlar benimde öğlen mide bulantım azaldı. Veeeee bil bakalım ne yaptım ... yaş pasta börek açma ne bulduysam kutlıktan çıkmış gibi yedim de yedim. Sonra gene istifra ettim. Ama nasıl mutlu oldum anlatamam yaaa.. yemek yemek bi Harika yaaa

Bebek karaciğere baskı yaptığında kaşıntı olur diye biliyorum canım.geçmiş olsun.
Benim de boğazım feci ağrımaya başladı.ne yapsam ???

Sağol tatlım boğaz spreyi al tatlım bende işe yaramıştı birde ıhlamur iç bol limonlu içine de şeker yerine bal at çok geçmiş olsun

Guncellendi :) sen kaç haftadir kilo almiyosun ya masAllah :)

Valla bilmiyorum tatlım aslında yiyorum ama kızıma gidiyor :)) buaralar kaşıntıda var uyku haram oldu kabızlığımda var hemen bir tatlı kaşığı şuruptan alınca tuvalete çıkıyorum

Valla bilmiyorum tatlım aslında yiyorum ama kızıma gidiyor :)) buaralar kaşıntıda var uyku haram oldu kabızlığımda var hemen bir tatlı kaşığı şuruptan alınca tuvalete çıkıyorum
Ilacın adı nedir canım Son haftalara geldin kilo almıyosun ne güzel bebek aldigina göre mantiken sen zayıfliyo bile sayılırsın herhalde 6 kilo ile bitireceksin bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…