Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.senin 3günlük yemeğin benim 1günlük.sonra da niye kilo alıyorum diye bıkbıkbık ....[/QUOTE
Rica ederim. Benim bebek makat gelişiydi bekledik dönmedi velet. Sezaryen oldumBende pijama ve gecelik konusunda kararsızdım canım.Bilgilenrme için çok saol. Sen normal Doğum mu yapmıştın?
Masallah bebise canimCanim dr a gittim ben bebegin kilosu 2000 gr seninkide oyleydi demi haftasiyla uyumlu dedi dr un terazisine göre 3 haftada 1 kilo almışım ama artık pek de dikkat etmiyorum sanki bu arada şeker yuklemesi yaptirmamistm cumartesi şeker yuklemesi yapıcak bakalim nasıl olucaz
Sağolasin canım sende 28. Haftaya gelmişsin tmmaşallah ilerlemiş nasil hissediyosun iştah sorunun falan var mı ?Masallah bebise canim
Yaa cok degisiyor bi gun doymak bilmiyorum bir gun hic aclik hissetmiyor zorla yiyorum. Ama agirlasmaya basladim. Agirlasma derken hareketlerim kisitlanmaya ve cok cabuk yorulmaya basladim. Asil Sen nasilsin? Kabizlik devam mi hala? Cok az kaldi senin. Heyecan vardir :)Sağolasin canım sende 28. Haftaya gelmişsin tmmaşallah ilerlemiş nasil hissediyosun iştah sorunun falan var mı ?
Yaa haftan ilerledikçe ağirlaşiyosun cidden ben o haftalarda nasil yürümüşüm şaşiyorum iyiki de yürümüşüm cok.etkisini gordum şimdi zorla yürüyorum hava soguk onunda etkisi var kabızlığım geçti bebek yukari çıķtığindan beri rahatım şükür 5 hafta yıda atlatsam bi sağsalim iyi olucak inanılmaz bir istah var herşeyi yemek istiyorum ve doģal olarak korkuyorum aşırı kilo almakdanYaa cok degisiyor bi gun doymak bilmiyorum bir gun hic aclik hissetmiyor zorla yiyorum. Ama agirlasmaya basladim. Agirlasma derken hareketlerim kisitlanmaya ve cok cabuk yorulmaya basladim. Asil Sen nasilsin? Kabizlik devam mi hala? Cok az kaldi senin. Heyecan vardir :)
Yanliz sen tehlikeli haftalari geçirdin canım şimdi eskisi gibi hızlı kilo artışin olmazYaa cok degisiyor bi gun doymak bilmiyorum bir gun hic aclik hissetmiyor zorla yiyorum. Ama agirlasmaya basladim. Agirlasma derken hareketlerim kisitlanmaya ve cok cabuk yorulmaya basladim. Asil Sen nasilsin? Kabizlik devam mi hala? Cok az kaldi senin. Heyecan vardir :)
Rica ederim. Benim bebek makat gelişiydi bekledik dönmedi velet. Sezaryen oldum
Bebek karaciğere baskı yaptığında kaşıntı olur diye biliyorum canım.geçmiş olsun.
Benim de boğazım feci ağrımaya başladı.ne yapsam ???
Guncellendi :) sen kaç haftadir kilo almiyosun ya masAllah :)cool_lime cim aynı kilodayım
Guncellendi :) sen kaç haftadir kilo almiyosun ya masAllah :)
Ilacın adı nedir canım Son haftalara geldin kilo almıyosun ne güzel bebek aldigina göre mantiken sen zayıfliyo bile sayılırsın herhalde 6 kilo ile bitireceksin bu gidişleValla bilmiyorum tatlım aslında yiyorum ama kızıma gidiyor :)) buaralar kaşıntıda var uyku haram oldu kabızlığımda var hemen bir tatlı kaşığı şuruptan alınca tuvalete çıkıyorum
14.hafta güncel kilom 50.5 geçen hafta ile aynıGuncellendi :) sen kaç haftadir kilo almiyosun ya masAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?