süpersin canım yürüyüşler işe yarıyor demekki28. Hafta. Gecen hafta 58. Guncel 58.
Olur nasil istersen :)cool_lime cnm ben kilomu ctesileri yazsam olur mu ? ben perşembeleri dışarda kalıyorum genelde. ctesi sabah evde tartılır söylerim
Ya benim kilo Iki hafta falan sabit duruyor. Sonra bir kilo ya da daha fazlasi birden geliyor. Son birkac haftadir Boyle. Evet yuruyus kesinlikle ise yariyor. Ama cok yoruluyorum. Butun gun yatmak istiyorumsüpersin canım yürüyüşler işe yarıyor demekki
Evet benimde oyle bi hafta almıyorum sonraki hafta hoşgeldin 1 küsur :)Ya benim kilo Iki hafta falan sabit duruyor. Sonra bir kilo ya da daha fazlasi birden geliyor. Son birkac haftadir Boyle. Evet yuruyus kesinlikle ise yariyor. Ama cok yoruluyorum. Butun gun yatmak istiyorum
Aynen hafta hafta değil de birden toplu geliyor , ama insan daha sinir oluyor. sanki yedikleri birikiyor sonra birden hooop tartıda beliriyor :)))))) halbuki haftalık gramla halinde gelse insan ona göre daha kontrollü olur.Ya benim kilo Iki hafta falan sabit duruyor. Sonra bir kilo ya da daha fazlasi birden geliyor. Son birkac haftadir Boyle. Evet yuruyus kesinlikle ise yariyor. Ama cok yoruluyorum. Butun gun yatmak istiyorum
EVEt yaa cok sinir bozucu. Tam oooh kilo alimim yavasladi diye sevinirken birden geliyor. Ama acikcasi kiloyu cok fazla dert etmiyorum ve yedigimden ictigimden kesinlikle kismiyorum.Zaten elimde olan biseyde degil. Kilo verilir sonucta. Catlak olmasinda. Ondan cok korkuyorum Ben. Iki hamileligimde de olmadi. Insallah bundada olmaz.Aynen hafta hafta değil de birden toplu geliyor , ama insan daha sinir oluyor. sanki yedikleri birikiyor sonra birden hooop tartıda beliriyor :)))))) halbuki haftalık gramla halinde gelse insan ona göre daha kontrollü olur.
Surada kalmis 4 kusur haftan canim. Cook guzel kilo alimin. Az kiloyla bitirmek istiyordun. Oylede olarak gibi gozukuyor :)Evet benimde oyle bi hafta almıyorum sonraki hafta hoşgeldin 1 küsur :)
ay cnm olmaz ozaman senin 2 sinde de olmadıysa. benim ilk bakalım nolcak :))))))))EVEt yaa cok sinir bozucu. Tam oooh kilo alimim yavasladi diye sevinirken birden geliyor. Ama acikcasi kiloyu cok fazla dert etmiyorum ve yedigimden ictigimden kesinlikle kismiyorum.Zaten elimde olan biseyde degil. Kilo verilir sonucta. Catlak olmasinda. Ondan cok korkuyorum Ben. Iki hamileligimde de olmadi. Insallah bundada olmaz.
Insallah olmaz. BOl Bol nemlendirici kullan. BIr de bio oil ve Hindistan cevizi yagi. Cok iyi geliyor cilde.ay cnm olmaz ozaman senin 2 sinde de olmadıysa. benim ilk bakalım nolcak :))))))))
Ya benim kilo Iki hafta falan sabit duruyor. Sonra bir kilo ya da daha fazlasi birden geliyor. Son birkac haftadir Boyle. Evet yuruyus kesinlikle ise yariyor. Ama cok yoruluyorum. Butun gun yatmak istiyorum
Bende de oyle oluyo kızlar ama olsun 1 2 hafta bile sabit kalması kâr benceEvet benimde oyle bi hafta almıyorum sonraki hafta hoşgeldin 1 küsur :)
Ya bende çatlakdan cok korkmuyorum digerlerinde baya genişdim onda catlamadysam bunda olmaz diyorum acikcasi oyle duzenli bakim da yapmadm sasece her banyo sonrası kantaron yaği surdum bu arada yedim diyosun ama listelerin baya güzel gitti benceEVEt yaa cok sinir bozucu. Tam oooh kilo alimim yavasladi diye sevinirken birden geliyor. Ama acikcasi kiloyu cok fazla dert etmiyorum ve yedigimden ictigimden kesinlikle kismiyorum.Zaten elimde olan biseyde degil. Kilo verilir sonucta. Catlak olmasinda. Ondan cok korkuyorum Ben. Iki hamileligimde de olmadi. Insallah bundada olmaz.
lierac,mustela yağ,badem yağı, hindistan cevizi yağı suruyorum. sabah ve akşam sürüyorum haftaiçleri, haftasonu evdeysem 3 kere :)) bide bol su içiyorum bakalım görücez çatlağa yatkınım ama kalçamda kilolu olmadığım halde çatlaklar var bacağımda daInsallah olmaz. BOl Bol nemlendirici kullan. BIr de bio oil ve Hindistan cevizi yagi. Cok iyi geliyor cilde.
Kızlar bugun kan ilacına başladim sonunda mecburen şu şişede kirmizi su olanlardan ayy tadı berbat meyve suyu na katiyorum ama yarısini icebildim ona raģmen mideme taş oturmuş gibiyim içmem de lazım siz napiyosunuz kan ilacını ?Benim yaptiimi yapmayin icin sonra halsizlik cok fazla oluyor (hoş mide ağrısıda kolay değil )
Çok iyi geldin canim 5 buçuk dasin galiba süper valla Haftada 500 alabilirsin ben kendimi saldım o mantikla düşününce ama salincada istah daha cok açılıyor malesef haftada 1 kilo bile artabiliyor anladım ki oyle deli gibi her istedigimizi yiyemeyiz dahaBu arada benim bulantım şu saate kadar yok gibi birşey. Sanırım geçmeye başladı :)) şimdiye kadar iyi gittiğimi düşünüyorum bulantılar saolsun 1 aydır -300 gramdayım :) bu saatten sonra iştahım açılırda ne istersem yesem 7 haftada 5 kilodan fazla alır mıyım sizce? Ona göre iyice salacam . Çünkü gözüm gönlüm aç yaahu
Çok iyi geldin canim 5 buçuk dasin galiba süper valla Haftada 500 alabilirsin ben kendimi saldım o düşününce ama salincada istah daha cok açılıyor malesef haftada 1 kilo bile artabiliyor anladım ki oyle deli gibi her istedigimizi yiyemeyiz dahaama.eskisi gibi kati da olmak dogru deģil benim kacamaklarm var hele kahvaltida bebek icin ekmek dışindakileri kısmıyorum artık
Cnm ben aksam yatmadan içiyorum etkilemiyor beni oyüzden.Kızlar bugun kan ilacına başladim sonunda mecburen şu şişede kirmizi su olanlardan ayy tadı berbat meyve suyu na katiyorum ama yarısini icebildim ona raģmen mideme taş oturmuş gibiyim içmem de lazım siz napiyosunuz kan ilacını ?Benim yaptiimi yapmayin icin sonra halsizlik cok fazla oluyor (hoş mide ağrısıda kolay değil )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?