Şakaaa ayy inanamiyorum gözun aydın canım nasılsınız ya şimdi kızin yaninda mı müsait olunca ayrıntilari yaz bize
canımmm hayırlı olsun, Allah sağlıklı ve uzun bir ömür versin kuzunaKızlar en doğurdum doğum günümde geldi kızım sezaryen doğum oldu
canımmm hayırlı olsun, Allah sağlıklı ve uzun bir ömür versin kuzuna
Ekliyorumm :)Merhaba, ben de geldim. Gebeliğimin 5. haftasındayım. İlk 3 ay biraz kilo verip sonra almaya başlamak istiyorum. Güncel kilo 64.Hamile kaldığım kilo da 64.Beni de eklerseniz sevinirim listeye
Aaa hayirli olsunnn, MasAllah iyisinizdir umarim.. :) Allah anali babali büyütsün 5 kilo alarak bitirdin yaniKızlar en doğurdum doğum günümde geldi kızım sezaryen doğum oldu
Ay inanamıyorum sadece 5 kg ile mi bitti ? Maşallah doğum öncesi kilonun altına inmişsindir.Aaa hayirli olsunnn, MasAllah iyisinizdir umarim.. :) Allah anali babali büyütsün 5 kilo alarak bitirdin yanidogum sonrasi kilonu yazalim musait olunca cok sevindim canim senin icin darisi basimiza
Canım maaşallah ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim. Onu kucağına alınca bütün stresin ağrın sancım geçmiştirKızlar en doğurdum doğum günümde geldi kızım sezaryen doğum oldu
Bana da anlatıldığı gibi zor gelmedi sezeryan ya ben kafamda cok büyüttum bilemiyorum çok rahattim sadece bizimkiler kişa geldigi için hasta olmayalaim oksurmek hapsirmak zulüm oluyorArkadaşımızın doğumu acil ve erken olduğu için sezeryana almışlar kızlar.Benim ilki sezeryan oldu nefret ettim.
Ayy evet bence rekor kırdı 5 kilo nedir ki o da bebekle esiyle suyuyla gitmistir bileAaa hayirli olsunnn, MasAllah iyisinizdir umarim.. :) Allah anali babali büyütsün 5 kilo alarak bitirdin yanidogum sonrasi kilonu yazalim musait olunca cok sevindim canim senin icin darisi basimiza
Hayırlı olsun. Çok güzel nir duygu. Ben hüngür hüngür ağlamıştım günlerceHemde ne şaka biraz erken geldi ama anasıyla doğum günleri aynı gün oldu az önce yanımdaydı emzirdim güldü gerçekten mucize kızlar çok farklı duygular yaşıyorum biraz sancı çektim evde sonrada tatamm kızım kucağımda
Sezeryan zor değil ama kötü birsey. Ben ilk gebeliğimde çok kilolu girdim doğuma. 40 hafta dolunca dr ben beklemem dedi suni sancı aldım. Saatlerce suni sancı çektim ama açılmadı çünkü daha zamanı vardı. Ham meyveyi kopardılar dalından derler ya. Sonra da sezeryana aldılar.ilk günler kilom da olunca çok ağrılı oldu. Kendimi hep çok kötü hissettim. Doğurmuş olmadım bana göre.. Hala da çok pişmanımdır. Yara izim olduğu gibi kaldı. Scar doku oldu. 2.5 yıl geçti hala aynı. Oğlum sarılık oldu, 1 ay kaka yapmadı. Sezeryana bağladım hrp bunları.. Hala da belim ağrır. 2.doğumu normal yapmak için zorlayacağımBana da anlatıldığı gibi zor gelmedi sezeryan ya ben kafamda cok büyüttum bilemiyorum çok rahattim sadece bizimkiler kişa geldigi için hasta olmayalaim oksurmek hapsirmak zulüm oluyor
Aaa hayirli olsunnn, MasAllah iyisinizdir umarim.. :) Allah anali babali büyütsün 5 kilo alarak bitirdin yanidogum sonrasi kilonu yazalim musait olunca cok sevindim canim senin icin darisi basimiza
Canım maaşallah ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim. Onu kucağına alınca bütün stresin ağrın sancım geçmiştir
Hayırlı olsun. Çok güzel nir duygu. Ben hüngür hüngür ağlamıştım günlerce
Hayırlı olsun.Hemde nasıl güzel bir duygu anlatamam çok teşekkür ederim tatlım
Keşke sezeryan sonrasi normal dogumu dr larin hepsi desteklese ya da dogum ani gelince sezeryana alsalar ben cok direttim gecmişte dogumhaneden sezeryana alindim ama bana 3 farkli dr sezeryan olmalisin karnin cok buyuk kilon var ve tansiyonun var demislerdi dinlemedim günümü bekledim ama cok çektim sonra ssvd yi dusundum 2 szryn sonrasi hayati risk diye dr um yanaşmadi bende sonuca bakiyorum artik anne bebek saglıkli cikalim da ameliyat sorun degil belki aci esigim dusuktur benim bilemiyorum sezeryan sonrası cok rahattim 5 saat sonra 3 katli merdivenleri inip cikmistim bol ca yürüyordum herseyden once sagsalim kavusalim sevdiklerimize normal sezeryan farketmiyorSezeryan zor değil ama kötü birsey. Ben ilk gebeliğimde çok kilolu girdim doğuma. 40 hafta dolunca dr ben beklemem dedi suni sancı aldım. Saatlerce suni sancı çektim ama açılmadı çünkü daha zamanı vardı. Ham meyveyi kopardılar dalından derler ya. Sonra da sezeryana aldılar.ilk günler kilom da olunca çok ağrılı oldu. Kendimi hep çok kötü hissettim. Doğurmuş olmadım bana göre.. Hala da çok pişmanımdır. Yara izim olduğu gibi kaldı. Scar doku oldu. 2.5 yıl geçti hala aynı. Oğlum sarılık oldu, 1 ay kaka yapmadı. Sezeryana bağladım hrp bunları.. Hala da belim ağrır. 2.doğumu normal yapmak için zorlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?