Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ilginç bir bilgi saglıksız ama patates kizartmasi ve cips bağirsaklari hareketlendiriyormuş

Bana da anlatıldığı gibi zor gelmedi sezeryan ya ben kafamda cok büyüttum bilemiyorum çok rahattim sadece bizimkiler kişa geldigi için hasta olmayalaim oksurmek hapsirmak zulüm oluyor
Şimdi gördüm doğum yapacağınız tarihi. Benim kızım da 28 Şubat doğumlu. Tam bir balık. Öyle duygusal ki... 6. Hisleri çok kuvvetli. Dokunmayı sarılmayı çok sever. Balıklar iyi kalpli olur zaten. Eşim de en yakın arkadaşım da balık çok mutlu olmuştum kızım da öyle olunca. Her ne kdr ben oğlak olup zıt düşsek de ben realist onlar duygularıyla hareket ediyor napalım. Dengeliyoruz birbirimizi. Şimdi 5 yaşına girmek üzere. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Dün
Sabah iki yumurta çeyrek ekmek iki dilim peynir
Akşam kurufasülye bulgur
Bugün
Sabah dünün aynısı. Akşam hiç bilmiyorum ama bulantım fena bu gidişle tost yicem

Ağlak olmasın yaa aglamayi seviyor mu tesekkurederim bu konuda yazdığin icin bilgim oldu peki bebekliği nasıl dı ??

Ağlak olmasın yaa aglamayi seviyor mu tesekkurederim bu konuda yazdığin icin bilgim oldu peki bebekliği nasıl dı ??
Ayy maalesef ağlak. Her şeye ağlıyor. Babasını parmağında oynatıyor. Uyku anlamında pek sıkıntım olmadı ama iştah berbat. Yemek çok seçiyor. Bebekken memeyle yapışıktık. Çoook seviyordu şükür. Umarım bu bebeğim de memeyi sever. Her bebek gibi kucağı sever. Aah ah anılarım canlandı. Bebek sevmeyi özlemişim. Erken doğurursan balık yerine kova olur bak. Onlar biraz daha mantıklı insanlar

Bizim tarih 18 şubat aslında değisiyor mu dur bakayim balikda olsa yukseleni baska.olur belki neyse saglikli hayirli duzgun evlatlarımız olsun canim

Dün
Sabah iki yumurta çeyrek ekmek iki dilim peynir
Akşam kurufasülye bulgur
Bugün
Sabah dünün aynısı. Akşam hiç bilmiyorum ama bulantım fena bu gidişle tost yicem
Canim bilgilerini tekrar yazar misin listeye eklemek icin bulamadim gecmisten

~elma sirkeli su
Kahvalti:
1.5 dilim kizarmis chiali ekmek
Suzme peynir zeytin ceri domates süt az yagda kavrulmus biber ananas 1 dilim
Ara:
Ufak bir top kestaneli tatli
Ogle aksam bir
Misafirlikteydim hamur islerinden yemedim diger seylerden bol bol yedim birde tatlilardan yedim dayanamadim.. saat 15.30 gibi yedim daha bisey yemedim acikirsam sut içerim

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği ile biraz yeşil zeytin,tahin pekmez, süzme peynir ve krem peynir

Öğlen
4 kaşık kadar pirinç pilavı
1 tane dünden kalma karnıyarık

Ara1:
1 bardak süt
1 adet portakal

Ara2:
Birkaç çatal yaş pasta

Akşam
Yayla çorbası
Salata

Çok şükür doydum bügünde

Heh tmm okudum cumaları bildirim günüymüş. Umarım çok kilo almam bu gebeliğimde. Hedefim 70 kg yu geçmemek. Çünkü sezaryen olcam ve dikiş izleri kilolu olunca daha çok acıyor. Bi anda sönen göbek üstüne düşüyor. Kızımda öyle olmuştu benim. Ama zayıf olan arkadaşım hiç öyle bir problem yaşamamıştı. Bir de çatlağım olmadı onda inşallah bu sefer de olmaz. Tabi sırf göbeğime krem sürmüştüm bacaklarıma sürmemiştim iç bacağım fena çatladı. Bu sefer onları ihmal etmicem

Kolay gelsin canim insallah istedigin kiloda bitirirsin

Sabah erkenden cikmam gerektigi icin kahvalti yapamadim. ayakustu bir tane activia yogurt ve muz yedim. Oglen, peynir, zeytin, domates biber ve Iki dilim ekmek. Aksam, koca bir kase sehriyeli tavuk suyu corba ictim. Sonra bir bardak cilekli sut icicem. Suan cok tokum. Eger acikirsam sonra meyva yerim ya da ceviz falan.

Ayni sey benimde basima geldi karnimi yagladim bisey olmadi bi baktim bacaklar catlamis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…