- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 103
- 35
Eşimin kuzeni 25 kg almıştı hamileliğinde bugün 40 çıkmış. Görüştük de kendisiyle. 18 kg vermiş. Bu nasıl oluyor ya böyle... şaşırdım kaldım :)
ohh maşallahımız var demek ne güzel :))) senin baya iyyimiş o yüklemeden sonra
Canım bende ilkinde öyleydim. 22 kilo almıştım hem sütüm çoktu bebeğe yarıyordu. Hemde ben hızlıca kilo verdim.
Geçmiş olsun canım.Kizlar Ben cumadan beri cok fena hastayim. ne yiyebiliyorum ne ice biliyorum Tek yediklerim muzlu, kakaolu sut, yogurt, muz, elma falan bir de biskuvi, su ve balli limon. Daha dogrusu tatli seyler I yiyebiliyorum. Tuzlu fena yakiyor bogazimi. Bugun ikinci kez gidisim doktora. Viral enfeksiyon diye antibiotic vermediler. Valla bugun gittim Verene kadar direttim :) insallah ise yarar. Gogusum cok kotu agriyor ozellikle oksururken. Hicbir sekilde uyuyamiyorumay neyse cok sikayet ettim baya dolmusum kusura bakmayin kizlar.
Cok gecmis olsun canimmKizlar Ben cumadan beri cok fena hastayim. ne yiyebiliyorum ne ice biliyorum Tek yediklerim muzlu, kakaolu sut, yogurt, muz, elma falan bir de biskuvi, su ve balli limon. Daha dogrusu tatli seyler I yiyebiliyorum. Tuzlu fena yakiyor bogazimi. Bugun ikinci kez gidisim doktora. Viral enfeksiyon diye antibiotic vermediler. Valla bugun gittim Verene kadar direttim :) insallah ise yarar. Gogusum cok kotu agriyor ozellikle oksururken. Hicbir sekilde uyuyamiyorumay neyse cok sikayet ettim baya dolmusum kusura bakmayin kizlar.
Dikkat et canım kendine cok geçmiş olsun antibiyotik de almaya baslamışsin insallah atlatırsınKizlar Ben cumadan beri cok fena hastayim. ne yiyebiliyorum ne ice biliyorum Tek yediklerim muzlu, kakaolu sut, yogurt, muz, elma falan bir de biskuvi, su ve balli limon. Daha dogrusu tatli seyler I yiyebiliyorum. Tuzlu fena yakiyor bogazimi. Bugun ikinci kez gidisim doktora. Viral enfeksiyon diye antibiotic vermediler. Valla bugun gittim Verene kadar direttim :) insallah ise yarar. Gogusum cok kotu agriyor ozellikle oksururken. Hicbir sekilde uyuyamiyorumay neyse cok sikayet ettim baya dolmusum kusura bakmayin kizlar.
Gec gelmiş baya Valla benim de ilkim 40. Haftada geldiydi sezeryana donmustum 2. Si de sezeryan oldu mecbur sen de bol.bol merdiven in çik sicak suya gir normal dogum en guzeli de beklemesi zor bilirimKizlar ilk dogumla 2. Doğum arasinda fark oluyo mu zaman acisindan benim kizim 41+2de dogdu normal dogumla simdiki de gec mi olur sizce
Evett hem dogumdan korktugum icin geciktikce rahatlıyorum hemde bazen olsa artik diyorum :)Dikkat et canım kendine cok geçmiş olsun antibiyotik de almaya baslamışsin insallah atlatırsın
Gec gelmiş baya Valla benim de ilkim 40. Haftada geldiydi sezeryana donmustum 2. Si de sezeryan oldu mecbur sen de bol.bol merdiven in çik sicak suya gir normal dogum en guzeli de beklemesi zor bilirim
Geçmiş olsun geçen bende öyleydim.Kizlar Ben cumadan beri cok fena hastayim. ne yiyebiliyorum ne ice biliyorum Tek yediklerim muzlu, kakaolu sut, yogurt, muz, elma falan bir de biskuvi, su ve balli limon. Daha dogrusu tatli seyler I yiyebiliyorum. Tuzlu fena yakiyor bogazimi. Bugun ikinci kez gidisim doktora. Viral enfeksiyon diye antibiotic vermediler. Valla bugun gittim Verene kadar direttim :) insallah ise yarar. Gogusum cok kotu agriyor ozellikle oksururken. Hicbir sekilde uyuyamiyorumay neyse cok sikayet ettim baya dolmusum kusura bakmayin kizlar.
Doğumu hiç kaygı etme canım korksanda korkmasanda bu işin altından kalkacaksın ve hiç planlamadigin bı anda çok kolaylıkla olur belki :)Evett hem dogumdan korktugum icin geciktikce rahatlıyorum hemde bazen olsa artik diyorum :)
Kizlar Ben cumadan beri cok fena hastayim. ne yiyebiliyorum ne ice biliyorum Tek yediklerim muzlu, kakaolu sut, yogurt, muz, elma falan bir de biskuvi, su ve balli limon. Daha dogrusu tatli seyler I yiyebiliyorum. Tuzlu fena yakiyor bogazimi. Bugun ikinci kez gidisim doktora. Viral enfeksiyon diye antibiotic vermediler. Valla bugun gittim Verene kadar direttim :) insallah ise yarar. Gogusum cok kotu agriyor ozellikle oksururken. Hicbir sekilde uyuyamiyorumay neyse cok sikayet ettim baya dolmusum kusura bakmayin kizlar.
Canim hic stres yapma nasil olsa evine doneceksin telafi edersin bende senin gibi yapiyodum hep bi vicdan azabi ama kendi duzenime donunce telafisi oldu hep tadini cikart kalabalik da insan ne yedigini bilmiyor herkes yemekyeyince yeme psikolojisine giriliyor bu arada bende aksamlari kalabalikda yim bu ara ne yedigimi bilmiyorum açmıyim tok muyum onuda anlamiyorum ilginç bi donemden geciyorumOfff ya ev kalabalık olunca herkes sürekli bişeyler atıştırıyor.dün gece 4-5 kaşık etli kapuska,1/8simit peynir -çay,magnum mininin iç kısmı,1 kase sütlü yulaf ezmesi yiyip yattım.bildiğiniz dayanamadım.çok gereksiz,kim ne yiyorsa ben deeksik kalmadım
Benim arkadaşım ilk doğumunda oğlunu 41. Haftada doğurmuştu. Şimdi kızı oldu 39+3 te geldi minnoş hem de nerdeyse koridorda doğurcaktım hemen açılıverdi anlamadım dediKizlar ilk dogumla 2. Doğum arasinda fark oluyo mu zaman acisindan benim kizim 41+2de dogdu normal dogumla simdiki de gec mi olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?