Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Eşimin kuzeni 25 kg almıştı hamileliğinde bugün 40 çıkmış. Görüştük de kendisiyle. 18 kg vermiş. Bu nasıl oluyor ya böyle... şaşırdım kaldım :)

Canım bende ilkinde öyleydim. 22 kilo almıştım hem sütüm çoktu bebeğe yarıyordu. Hemde ben hızlıca kilo verdim.

ohh maşallahımız var demek ne güzel :))) senin baya iyyimiş o yüklemeden sonra

Bu topiğin o konuda çok katkısını gördüm canım ben. Tatlı yeme isteği geldikçe cuma kilo bildirimi geldi aklıma frenledim kendimi. Sanırım o şekilde de vücut kendini toparladı şeker konusunda :)

Kahvalti
Kızarmış tahilli ekmek 2buyuk
Suzme peynir 5 zeytin çeri domates biber bal-tahin bikac kasik ve muz portakal mandalina azar azar
Ogle:
1 kase mercimek corba
Salata, pizza 3 dilim biraz patates
Sütlu tatli cok az portakal suyu
Bugun bebek çikolatası almaya gittim bayaga çikolata tadimi yaptim
Saat 5 ten sonra bisey yemem daha

Kahvaltı öncesi:
Ballı süt

Kahvaltı:
Kaşarlı omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
Bal kaymak
Tahin pekmez
Süzme beyaz peynir
Zeytin

Ara:
1 adet portakal

Öğlen :
Kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt

Ara:
2 küçük muz
1 bardak süt

Ara:
1 avuç içi ceviz
1 avuç içi kuru siyah üzüm

Akşam:
2 kase köfteli yüksük çorbası

Uyumadan önce ballı süt içerim 1 bardak daha

Sabah :2 küçük dilim tam tahıllı ekmek,yarım omlet,2kibrit kutusu beyaz peynir,3 çeri,5 zeytin,bal tereyağ,2-3 ısırık sucuklu tost,çay
Ara : 1 soda
Akşam: 1 kase mercimek çorbası,1,5 tabak yoğurtlu Madımak yemeği,2-3 çatal yaş pasta, 1 soda

Kizlar Ben cumadan beri cok fena hastayim. ne yiyebiliyorum ne ice biliyorum Tek yediklerim muzlu, kakaolu sut, yogurt, muz, elma falan bir de biskuvi, su ve balli limon. Daha dogrusu tatli seyler I yiyebiliyorum. Tuzlu fena yakiyor bogazimi. Bugun ikinci kez gidisim doktora. Viral enfeksiyon diye antibiotic vermediler. Valla bugun gittim Verene kadar direttim :) insallah ise yarar. Gogusum cok kotu agriyor ozellikle oksururken. Hicbir sekilde uyuyamiyorum ay neyse cok sikayet ettim baya dolmusum kusura bakmayin kizlar.

Geçmiş olsun canım.

Cok gecmis olsun canimm

Kizlar ilk dogumla 2. Doğum arasinda fark oluyo mu zaman acisindan benim kizim 41+2de dogdu normal dogumla simdiki de gec mi olur sizce

Dikkat et canım kendine cok geçmiş olsun antibiyotik de almaya baslamışsin insallah atlatırsın

Kizlar ilk dogumla 2. Doğum arasinda fark oluyo mu zaman acisindan benim kizim 41+2de dogdu normal dogumla simdiki de gec mi olur sizce
Gec gelmiş baya Valla benim de ilkim 40. Haftada geldiydi sezeryana donmustum 2. Si de sezeryan oldu mecbur sen de bol.bol merdiven in çik sicak suya gir normal dogum en guzeli de beklemesi zor bilirim

Evett hem dogumdan korktugum icin geciktikce rahatlıyorum hemde bazen olsa artik diyorum :)

Geçmiş olsun geçen bende öyleydim.
Öncelikle elektrik li battaniye gibi küçük bir ısıtıcı ile iyice terledim terledim.
Belime ve özellikle göğsüme koydum yorganına altında terledim.
Sonra karabiber bal karışımı yedim .
Bende bayağı öksürüyordum artık karnım acıyordu.
Nette elma ve armut kaynatinca suyunun içilmesi yazıyordu kaynatıp içtim.
İçine istersen karanfil tarcta zencefil de atabilirsin hatta bal da .
Rabbim sifanizi acil versin.
Geçmiş olsun.
Dediklerimi bı yapmaya çalış.
Terledikten sonra da sıcak suyla duş al.

Geçmiş olsun canım benim. Dikkat et kendine daha fazla ilerlemeden geçsin gitsin

Offf ya ev kalabalık olunca herkes sürekli bişeyler atıştırıyor.dün gece 4-5 kaşık etli kapuska,1/8simit peynir -çay,magnum mininin iç kısmı,1 kase sütlü yulaf ezmesi yiyip yattım.bildiğiniz dayanamadım.çok gereksiz,kim ne yiyorsa ben deeksik kalmadım

Canim hic stres yapma nasil olsa evine doneceksin telafi edersin bende senin gibi yapiyodum hep bi vicdan azabi ama kendi duzenime donunce telafisi oldu hep tadini cikart kalabalik da insan ne yedigini bilmiyor herkes yemekyeyince yeme psikolojisine giriliyor bu arada bende aksamlari kalabalikda yim bu ara ne yedigimi bilmiyorum açmıyim tok muyum onuda anlamiyorum ilginç bi donemden geciyorum

Benim arkadaşım ilk doğumunda oğlunu 41. Haftada doğurmuştu. Şimdi kızı oldu 39+3 te geldi minnoş hem de nerdeyse koridorda doğurcaktım hemen açılıverdi anlamadım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…