Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ay o tarz insanlara ben de gicik oluyorum. Ye ye ye insanin basinin etini yiyorlar

Aynen öyle hem uyku deniyor hemde gece emzirmek süt uretimini artirir deniyor zaten oyle bir uyku bastiriyorki emzirirken hormonal bir durum galiba

Katiliyorum kesinlikle mide küçülmüş galiba dun o kadsr kötü oldum ki anlatamam sonra bebekde rahatladi bende galiba yeri deraldı yok bidaha oyle yemem gece uykudan kalkip nasil yiyorsjn cidden oda bulanti yapar ama direkt bebege gider muz la süt cok iyi diyorlar bir de cici bebe zsten bu haftadan sonra gelen bize yag olarak gelmes bebeğe gelir ya da ödem olur aslinda gebelikde kilo alma olayini tamamladik diyebilirim hatta yavas yavaş lohusayken napmaliyim nasil beslenmeliyim diye arastirmaya koyuldum bile tabiki lohusalikda kısmam vucudun toparlanmasi lazim süt lazım ama mide kabul ettigince artik cool_lime canim sen emzirirken ki listeni paylaşir mısin bi ara ornek olsun diyee

kızlar doktorum şeker yüklemesi yaptırtmamıştı 2 kere şekerimi ölçtürüyorum tok karnına. ctesi ölçtürdüm 76 çıktı tokluk şekerim eczacıda şaşırdı çok güzel dedi. ama açlıkta 72 çıkmıştı. Düşük değil mi sanki biraz ya haftaya doktora gidicem ama kafama takıldı. Genelde kaç çıktı sizinkiler ? sabah sıkı bir kahvaltı yapıp 1 saat sonrasında ölçtürdüm öyle demişti doktorum.

Ah ah midem kötü ola ola zorla yiyiyorum canım ya.. Eşim bi doktor tanıdık ile görüşmüş. Gece anne uyku halindeyken enerjiye ihtiyaç duymazmış. Bu yüzden gece uyku arasında yediği şeyler direkt anneme gitmeden bebeğe gidermiş. Bebek’te kilo alırmış. Zaten Pazartesi’ye kadar zorlayacam kendimi. Hala kilo almadıysa yapabilecek bir şey yok bünyesi böyleymiş diyip kendimi yemek için zorlamicam.. Hatta şöyle söyliyim resmen bugün bile doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Acaba yanlış mı baktı? Her zaman baktığı cihazdan bakmadı. Belki ölçümler doğru çıkmamıştır diyorum ama gene de bilemedim gidip gitmeme konusunu. Geçen hafta çarşamba gitmiştim. Çok mu erken olur gitmem

Erken olur ya haftya git bence sabret biraz ama ölçümlere de cok güvenmiyorum ben sen cok stres yapiyosun yapma inan ki organ gelişimi tam olsun en kotu 2700 3 arası dogacak bebegin ki daha fazla da olabilir arti onemli olani dogum sonrasi donem onda da bebekleri günlük tartariz doyuyormu diye bence stres yapmadan son gunlerin tadini çıkart bebek bi sekilde beslenir

Aynen öyle tatlım bakalım

Inşallah gelir sütüm ama yok yani

Canım şekerin gayet iyi bende de oyleydi bende korkmuştum ama normalmiş

Doğru söylüyorsun canım ben fazla stres yaptım :) Neyse hayırlısı Allahtan bakalım zamanında gelirse 4,5 haftası var.. inşallah toparlar

Canım gayet iyi değerler. Bana da 75mg şeker yüklemesi yapmışlardı. 1. Saatte 104 2. Saatte de 70-75 arası bi değer çıkmıştı tam hatırlamıyorum ama doktor çok çok iyi demişti. Bu sağlıklı anlamına geliyormuş. Kanda insilünü iyi dengeliyoruz demek ki

ohh maşallahımız var demek ne güzel :))) senin baya iyyimiş o yüklemeden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…