Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

rmys4203 lohusalik doneminde saglikli beslenmek imkansiz heralde gelen gidene hazirlanan ikramlar yuzinden bide gelenlerde getiriyo bazenn of anamm of ne yapicaz bakalim :)))
Benim kizimda 1 hafta sonra ramazandi rahattim gelen giden olmadı ama sonra herkesi kendim agirlamak zorunda kaldim

Kizlar vajina kisminda batma olan var mi sanki bicak saplayip cekiyor biri bu gece cok fazla oldu bizim haftalara oze bisey mi dogum yaklastikca vucut hazirlik mi yapıyor nedir bu durum?
Doktor 2 hafta sonra çağırmıştı ama cuma gidicem sanirim 1 hafta ara olmus olacak 2. Diye daha stresli olmaya basladim dogum icin

rmys4203 lohusalik doneminde saglikli beslenmek imkansiz heralde gelen gidene hazirlanan ikramlar yuzinden bide gelenlerde getiriyo bazenn of anamm of ne yapicaz bakalim :)))
Aynn canm bide herşeyi yiyemiyorum gaz yapıyor seçeneklerde sınırlı olunca elin ister istemez gidiyor onlara bi elma bi süt içsem isteğim geçecek mesela onları gidemeyince bi kurabiye yuvarlaniyor

Aynn canm bide herşeyi yiyemiyorum gaz yapıyor seçeneklerde sınırlı olunca elin ister istemez gidiyor onlara bi elma bi süt içsem isteğim geçecek mesela onları gidemeyince bi kurabiye yuvarlaniyor
Ayy evet çok iyi olur ya e sut üretmi de var birde cidden bi kosturma beni bekliyor 2 okullu çocugum var e bir de gelen giden ve yardımcim olmayışı var bakalım kostururmusum gibi geliyor
Yaa artik stres liyiz canim acıkcasi ben 2 hafta daha dur diyorum hergün her belirtiyi acaba doğum mu diyosun çünkü onemsenmeyen belirtiler bile doguma işaret olabiliyor bende vajina da batma oluyo ara ara hatta dün karin etim içerden tuhaf bir sekilde ağridi ve 2 gündur bagirsak hareketlerim garip ve sancı yapıyor bende korkmuyor değilim ama napabilirim bilmiyorum

Ay 2 çocukla allah yardimcin olsun ins. Uslu bi bebisin olur..zaten yeterince sorumlulugun var, okula gidiyo olmalari hem rahat hem zor okul icin ayri bir ilgi gerekiyor ama evde olsalar hepsiyle ilgilenmekte zor en azindan biraz daha sakin olur onlar okuldayken. Aman ne bileyim bazen icine girecegim tempo koekutuyo beni hamilelik iyi diyorum bazende hamilelikten sıkılıyorum bian once gelse kuzum diyorum.. :)

Ben şundan eminim dogunca diycem ki karnimdayken daha rahatmiş diye ama şuan dogsun istiyorum merakla bekliyorum Allah bir zorlukla bir kolaylik verirmiş birde Sagolsun eşim destektir tabi en buyuk istegim kolik bir bebek olmasın kizim kolik di 1 yil mahvolduk ailecek senin 1 numara kac yaşinda benimkiler buyudukleri icin biraz rahatladım aslında

Kizim 2.5 yasinda oda bebek sayilir daha

Kızlar ya sizin de geceleri artık uyurken beliniz ağırıyor mu? Ya da yatakta sağa sola dönerken zorlanmalar.. gün içinde kasıklarda kramplar oluyor mu

cnm sütü laktozsuz alıp içebilirsin normali gaz yapıyorsa. ben 1 senedir sadece laktozsuz süt kullanıyorum hiç problem olmuyor.

Günaydın kızlar naber rumeyse bı özet gecsene kaç kilo ile hamile kaldin kaç ile doğuma girdin çok almadığını biliyorum da normal mi sezeryanmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…