- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Kızlar az önce gizem hatipoglunu izledim tv de 58 'le hamile kalmis 68 'le doğuma girmiş şimdi 67 kiloymuş bebeğini emzirmek icin yiyormuş
Bol su canım en iyisiKızlar az önce gizem hatipoglunu izledim tv de 58 'le hamile kalmis 68 'le doğuma girmiş şimdi 67 kiloymuş bebeğini emzirmek icin yiyormuş
Bence sen artık tadını çıkar :) bravoYarin kilo bildirimi aslinda ama sunu yazmak istiyorum 1 ocaktan bugune 1 ayda ortalama 1.5 kilo aldim 8. Ay icin iyi bi oran oldugunu dusunuyorum hedefim 2 idi aslında ama altinda bitirmek beni cok mutlu ettikaldi en fazla 1 ay bu ayida kontrol altinda tutabilirsem basardim bu isi demektir :)
inş canımAyy bu kadar tedbire catlamazsin insAllah.... sakin kasima, catlama habercisi gibi
Teşekkür ederim canm benm hadi inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ineriz benim kemikli yapım var öyle çıtı piti değilim evlendiğinde 64 kiloydum 38 bedendim bu kadarın da gözüm yokta 68 olsam yeter bide yaza iki kardeşimin düğünü var arka arkaya o da biraz hırslandırdı inşallah olursaAma kadının boyu çok uzun ya.. ben kendimi 68 kilo olarak düşünemiyorum Doğum sonrası.. top gibi yuvarlanırım yabu arada aramıza geri katılmana sevindim. Bence de sen 60ları görürsün bu azimle
Aynn canmBol su canım en iyisi
Ayy aman kaşıma sakın. Kaşıma hissi geldikçe git yağla oraları. Ben göbeğime bol bol sürdüm çatlak olmadı ama bacaklarımı ve memeleri unutmuşum göbeğe odaklandığımdan. Oralar fena çatlak.kızlar sabahları lierac akşamları mustela arada badem,zeytinyağı ve susamyağlı karışımı kullanıyorum. 7. ayıma girdim ama geceleri karnım göğsüm çok kaşınıyor. bu çatlak habercisi değilmi
ay bacaklarımın üst tarafına sürüyorum canım ama bacağım kg almadıki ya yinede çatlar mı ? valla elimden geleni yapıyorum artık napayım yani çatlarsa da :/Ayy aman kaşıma sakın. Kaşıma hissi geldikçe git yağla oraları. Ben göbeğime bol bol sürdüm çatlak olmadı ama bacaklarımı ve memeleri unutmuşum göbeğe odaklandığımdan. Oralar fena çatlak.
cnm sağlıklı beslenme listesi oluştur kendine nette çok örnek var. sabahları 2 dilim ekmeği geçme, çorba yiyorsan ekmek yeme. bol salata bol sebze ile açlığını gidermeye çalış. inan gözüm doysun diye her öğünde koca leğen salatalar yiyorum :)) yağsız sebzeleri tepeleme yiyorum ki gözüm doysun başka şeye saldırmayayım. protein ve sebze ağırlıklı beslen, hamur işinden uzak dur. bulgur pilavı, mercimek köftesi yulaf gibi sağlıklı karbonhidratlar al ama herşey ölçüyle. meyveyi asla abartma gebelikte çok kilo yapıyor. ama sebzeden hiç korkma. düşük tehliken geçer geçmez hergün en az 30 dk yürüyüş yap. bir arkadaşımda ilk 3 ay 6 kg aldı ama bunlara dikkat ederek 2. trimester sadece 1.5 kg ile kapattı şuan 7. ayının ortasında ve 7.5 kg almış oldu gayet normal yani.sağlıklı doğumların olsun.Kızlar moralim çook bozuk. Hamile oldugumu öğrendiğim zamanlar 74 75 civarıydım zaten 1 aylıkken öğrendim. Bu haftasnu 3 ay olucak ben suan 78 kiloyum. Çok mide bulantım olmadı yedim her seyi düşük tehlikem var dye 1 bucuk ay da yattım yemek yapamadım dışarıdan yedim. Bulantım oluncada makarna patatesle geçiştirdim. Boynumda uzun değil simdiden çoook şişman duruyorum ama hala kötü beslenyorm hem üzülüyorm bebek içinde hem kendme de kızıyorm daha önemde 6 ay var 9 ları görmek istemiyorum daha 23 yasındayım. Nasıl yapıcam bilmiyorum çok mutsuzum
maşallah canımmmm, daha da alır inş bebecikDayanamadım bugün doktora gittim. 2491 gr olmuş yavrum. 1 haftada 400 gr almışhala haftasına göre kilosu düşük ama iyi almış dedi doktor
Canim esmer ekmek tuketebilirsin ben oyle yapıyorum. :)Kızlar selam, ultrasona göre gelisimimiz 1 hafta ileride. 15 haftalık bebegim. Ben kilo almaktan çok korkuyorum, kilo almaya çok müsait vücudum ve zor veriyorum. Boyum uzun ve 63 kilo olmusum 1buçuk kilo almışım
Gebelik öncesi hamurişi tüketmezdim pek. Ekmekle de hiç aram yoktu. Şimdi kahvaltıda ekmek ya da gevrek gibi bir şey olmazsa doymuyorum, midem bulanıyormuş gibi geliyor. her gün her gün nedir bu böyle hamur işi diye kızmaya başladım kendime.
Sizler neler tüketiyorsunuz ? Zaten kilo alacağız ama Gereksiz kilo alımının önüne nasıl gecebiliriz?
MasAllah canim yaptiklarin ise yaramis demkkiDayanamadım bugün doktora gittim. 2491 gr olmuş yavrum. 1 haftada 400 gr almışhala haftasına göre kilosu düşük ama iyi almış dedi doktor
Benim kilo almıştı ama işte göbekten farketmemişim. İç bacak kısmı çatladı. Bir de memeler inanılmaz büyüyor emzirirken falan. O zmnda sürmeyi unutmaay bacaklarımın üst tarafına sürüyorum canım ama bacağım kg almadıki ya yinede çatlar mı ? valla elimden geleni yapıyorum artık napayım yani çatlarsa da :/
Dugunler kinalar iyi motivasyon oluyor insana zayiflamak icinTeşekkür ederim canm benm hadi inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ineriz benim kemikli yapım var öyle çıtı piti değilim evlendiğinde 64 kiloydum 38 bedendim bu kadarın da gözüm yokta 68 olsam yeter bide yaza iki kardeşimin düğünü var arka arkaya o da biraz hırslandırdı inşallah olursa
Normalde ekmek yerine kuruyemiş koyardım kahvaltıma, ceviz badem fındık filan. Şimdi onları hiç yemek istemiyorum sadece ekmek yemek istiyorum. Beyaz esmer kumral hiç farketmiyor ilk gördüğüm ekmeği alıyorumCanim esmer ekmek tuketebilirsin ben oyle yapıyorum. :)
Kızlar ne zaman başlıyor çatlamalar acaba ben de zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum daay bacaklarımın üst tarafına sürüyorum canım ama bacağım kg almadıki ya yinede çatlar mı ? valla elimden geleni yapıyorum artık napayım yani çatlarsa da :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?