Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Az kaldi bana stres daha da artti cenazemiz oldu babaannem yanimda vefat etti aniden ben şoka girdim üzerine ailevi sorunlarmz oldu hepsi ustuste geldi daha evimin temizligini bitiremedim kadın gelicek ama bende ayakda olucam son eksiklerim var ote yandan o kadar stresliydimki sancı ve kramplar oldu 1 haftadir o kadar sorunla burda nasil yazisiyosun diye dusunulebilinir ama burada kafamı dagitiyorum o yuzden yazmadim ama hamileligimin son haftalari pek de güzel gecmiyor kalan 15 gunde stres yapmamaya çalışıyorum artık hazirliklarda oldugu kadar Allah saglik sihhat ve evde huzur versin hepimize
Aa basin sagolsun canim yaa :( Zor zamanlar geciriyormussun. insallah en kisa zamanda atlatirsin. Cok stres yapmamaya calis. Bebegini dusun. Bak burasi iyi geliyor bana diyorsun. Bol Bol yaz canim :):KK200:

Kahvalti bir haslanmis yumurta ve bir kase corba.
Oglen disaridaydik. Disarida yedik ogle aksam bir gibi oldu. Tavuk(but ve Iki kasik tavuk cigeri) patates kizartmasi, salata ve kola zero. Arada bir elma ve bir dilim karpuz yedim. Kahve ile kucuk bir parca cikolata. Daha sonra muzlu sut icicem buyuk bir bardak.

Sabah bir dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta bir dilim kaşar bol kıvırcık marul, gündüz çok meyve yedim valla bugün 3 tane ceviz yedim, öğlen büyük bir tabak kesme asi yeşil mercimekli, akşam bir alabalık bir leğen kıvırcık yeşil soğan mor lahana. Akşam yeşillikleri diri diri elimde kemirdim :bicak:

H Htc3509 canim bayagadir girmemissin seni listeden cikariyorum istersen eklerim geri :) bayaga bi hafta oldu sen eskilerdensin diye hemen cikarmak istemedim..

V volveron canim benimde tahlillerim cok sukur normaldi hep degerlerde azalma yoktu o yuzden bende vitamin kullanmadim doktorumda sorun etmedi :)
Ne guzel ama ben 7. Ayda basladim canım ya dogum sonrasi da düşünüyorum hep kilo yapar sanıyordum ama degilmis bakalim artik
Aa basin sagolsun canim yaa :KK43: Zor zamanlar geciriyormussun. insallah en kisa zamanda atlatirsin. Cok stres yapmamaya calis. Bebegini dusun. Bak burasi iyi geliyor bana diyorsun. Bol Bol yaz canim :):KK200:
Allah razi olsun canim zor şeyler gelince ustuste gelirmis insallah zorlukla kolaylik da gelicek sagsalim bebeklerimizi kucagimjza alalim insallah

Ayyy sen bizi de gectin kız annendesin ve 500 gr almişsin büyük başari bence sen bu beslenmeyle 7 kilo ile falan bitirirsin demedi deme bak :kk77:
Ağzından bal damlıyor.keşkeee olsa ya çok mutlu olurum.7 kilo ve bennn.seleni örnek alıcam ama o açlıktan ölmek üzereydi bana göre :)
Sukur canm valla.haftada 1 kilo gitse çokta gözüm yok yavaş yavaş veririm inşallah yaza çok nasıl olsa sizde çok iyisiniz maşallah topikte 12 yi gören olmayacak herhalde maşallah bize :halay:
Haftada 1 kilo nasıl gidecek bacım?sırrını bize de söyle,acilen.

Evet allahtan baya bi yavasladi kilo alimi. Insallah bir kac hafta daha Boyle devam eder.
Son zamanlarda kilo alımın durdu,gözümden kaçmıyor..,
Ingilteredeyim ben :) uzaklarda :))
Beni de götürrre

Sabah : çeyrek bazlamaya peynirli tost,3 çeri,yarım salatalık,3 zeytin,bal,çay
Ara :1 soda
Öğle :yarım porsiyon kıymalı pide
Ara:1 soda
Akşam: 3 tane tavuklu üçgen börek,1 tabak yoğurtlu ıspanak salatası,çay
Ara : 1 kase sütlü nesfit ve yulaf ezmesi karışımı

Dün akşam kayınvalidedeydim. Yemekte koca çipura, 3 kaşık mantı, biraz salata 2 dilim elma yedim. Normalde bu kdr yiyemem ama mide bulantısı için bileklik varmış onu aldım dün işe yaradı çok şükür. Rahat bi gün geçirdim

Back
X