Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kizlar bu arada dogumu kolaylastirmak icin bildiginiz pilates topuyla yapilan hareketler var mi zayiflamak icin kullanamadim o topu bari kolay dogum icin kullanayim :D

Sabah yumurta peynir zeytin salatliks 2 dilim ekmek
Öğlen 2 dilim kabak mücver ceviz badem elma
1 küçük parça bitter cikolota
Akşam az porsiyonda kuru fasulye 1 porsiyon spgaetti fırında mantar
Akşama cheesecake yaotim onu götürürüm

Kahvalti:
1 bardak süt
2 kizarmis tam buğday ekmegi
1 ezilmiş avakado
Suzme peynir domates biber zeytin
Cok az tahin bal portakal
Kendime hafta sonu izni verdim :KK70:
Yillar sonra kfc de yemek yedim
Birde uzerine bol malzemeli pinkberry patlattım :KK70:

Son düzenleme:
Kızlar ben acayip yorgunum ya kaplumbağa gibiyim evde onceden ne guzel yuruyordum işlerimi bitirebiliyirdum bugun avm ye gittim sadece 1 mağaza ya girdim ve cocuklara yemege çıktım pilim bitti kasilmalarimda cok çok fazla sizde durumlar nasil cool_lime cool_lime ve Neseliyimmm Neseliyimmm
Bende bugun avm deydim canim ve arkadasima dedim ki daha fazla bisey yapmayalim eve donelim cok kotu oldum bian sirtimdan karnima dogru gerim gerim gerindim bayilicam sandim.. Allahim dogumum avm de baslamasin diye dua ettim esim beni haslardi yoksa, eve gelip yatinca dinlendim daha iyiyim simdi :)

Canım 65 kilona mi uzuluyosun bence gebelikde kilo vermek mantikli değil hem dur daha belki bulantin olur belki ilk3 ay kendiliinden kilo almayacaksın şu 3 ayi gecir bence sonra spor veya yürüyüş yap ama 3 ay boyunca kilo almamaya çalış
dreamy07 dreamy07 bencede canim sonra istemesende bi sekilde aliyosun zaten suan alirsan hepsi sana gelen kilolar olacak kendini ne cok bunalt nede rahat birak :)

Back
X