Ay cnm çok teşekkürler, bu hafta öyle oldu inş yavaşlamıştır çünkü 2. trimester da nerdeyse 5 kg aldım :/Supersin canim haftana gore cok az almissin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cnm çok teşekkürler, bu hafta öyle oldu inş yavaşlamıştır çünkü 2. trimester da nerdeyse 5 kg aldım :/Supersin canim haftana gore cok az almissin
cnm ben daha 27. haftamda enerjim çok azaldı eskiye göre. çamaşır yıkıyorum 2 makine 1 saat dinleniyorum sanki nefesim yetmiyor, normalde aşırı hareketliydim kendime inanamıyorum :)))) senin kalmış 2 haftan okdr normal kiKızlar ben acayip yorgunum ya kaplumbağa gibiyim evde onceden ne guzel yuruyordum işlerimi bitirebiliyirdum bugun avm ye gittim sadece 1 mağaza ya girdim ve cocuklara yemege çıktım pilim bitti kasilmalarimda cok çok fazla sizde durumlar nasilcool_lime ve @Neseliyimmm
Yok canim yaa. Fast food cok yemem ki. Ama sandwich falan cok yapip yiyordum bir ara oglenleri. Simdi ondan da tiksindim. Bakalim bu hafta nasil olcak kilo alimim. Insallah bu haftayida 59larda kapatirim. Bir de bugunlerde cok yiyemiyorum. Porsiyonlarim kuculdu baya bi. Heralde bebek mideye baski yapiyor. Azicik yiyorum ve hemen doyuyorum. Bir de mide yanmasi cok fazla.Bir sira liste paylaşımlarinda cok fast foodlar oluyordu bayagadir iyisin canim liste konusunda.. oda kilo bildirimine yansıyor tabi :)
ya çok enteresan bende hep bunları düşünüyorum yaBenim de korkum doğumdan sonra eve sürekli gelecek olan misafirler, evde curcuna olması, bıdı bıdı konuşma sesleri ve herkesin her şeye karışması fikrini söylemesi ve uygulatmaya çalışması olacak herhalde. Çünkü ben fazlasıyla sessiz ortama alışkınım , gürültülü kahkahalı ortamlarda başım ağrır sersem gibi olurum hemen, psikolojim çok bozulacak gibi hissediyorum kafaya taktığım şeye bakar mısınız![]()
Ay oyle deme yaa. Annem Martin son haftasi geliyor yanima. Ben daha simdiden annemin yapacagi yemeklerin hayalini kuruyorumDünkü menüm
Sabah : 4-5 adet minik pişi,2 dilim beyaz peynir,1 üçgen peynir,4-5zeytin,3çeri,yarım salatalık,az patates kızartması,çay
Ara : 1 soda
Akşam: 1 porsiyon hamsi tava,bol yeşil salata,çay
Su içemiyorum,kabızlık hat safada...aman neyse evime geldim,anamın yemeklerden kurtuldum![]()
Kesinlikle normal ama insan yasayinca zorlanıyor onceden 10 dk nin icinde bi dunya iş guc yapardım şimdi bi koridoru zor yürüyorum kaplumbağa gibiyimcnm ben daha 27. haftamda enerjim çok azaldı eskiye göre. çamaşır yıkıyorum 2 makine 1 saat dinleniyorum sanki nefesim yetmiyor, normalde aşırı hareketliydim kendime inanamıyorum :)))) senin kalmış 2 haftan okdr normal ki
Odem olmustur canim. Bi gunde bir kilo almak icin dunyalari yemek lazim. Ki o da imkansiz.Dun yedigimm makarnalar bugun arti 1 olarak geldii hayirli olsunnkendimi limonlu suya vurmam lazim :))
Kızlar ben geleni gideni göze aldım sagolsun annem benden iyi kaldırır evimi benim asıl tirstigim emzirme ve bebegin kolik olmamasi yani inanın kolik olmasinda ben bi dunya insani kaldırayım once şaka gibi geliyordu ama doğum o kadar çok yakinki ınanın stresi sardı evde sürekli sinirli ve asabi bi tip oldum çıktımya çok enteresan bende hep bunları düşünüyorum ya(((((((( eşime diyorum doğurduğum gibi evden kaçalım :))))
Biz bu işin sırrını çözdük sanki kizlar cok kacirsak da sonraki gün telafi etmeyi öğrendik aslinda uyguladigimiz yontemleri listeleyip dosya haline mi getirsek ki eminim hepimizin bir puf noktası vardırOdem olmustur canim. Bi gunde bir kilo almak icin dunyalari yemek lazim. Ki o da imkansiz.
ay cnm sakin ol, hepsini halledersin, gelip geçici bir dönem sonuçta. kolik durumundan bende korkuyroum çünkü bana çekerse çok gazlı olurKızlar ben geleni gideni göze aldım sagolsun annem benden iyi kaldırır evimi benim asıl tirstigim emzirme ve bebegin kolik olmamasi yani inanın kolik olmasinda ben bi dunya insani kaldırayım once şaka gibi geliyordu ama doğum o kadar çok yakinki ınanın stresi sardı evde sürekli sinirli ve asabi bi tip oldum çıktım
Ay dur deme tost canım çektiAy oyle deme yaa. Annem Martin son haftasi geliyor yanima. Ben daha simdiden annemin yapacagi yemeklerin hayalini kuruyorumtamam Ben de guzel yemek yaparim ama annenin yaptigi tost bile farkli oluyor.
Ben sivastayim burdada kimsemiz yok ailelerimiz ilk başta yanımızda olur sonrada gelen giden olmaz o konuda rahatızya çok enteresan bende hep bunları düşünüyorum ya(((((((( eşime diyorum doğurduğum gibi evden kaçalım :))))
Kızlar siz hamilelik başında verdiğiniz kilolarla birliktemi 7 kg wldiniz ben o kiloları hiç saymak istemiyorum da :) öyle olunca 4 kg almis oluyorum ama başlangıç kiloma göre 600grKızlar ben geleni gideni göze aldım sagolsun annem benden iyi kaldırır evimi benim asıl tirstigim emzirme ve bebegin kolik olmamasi yani inanın kolik olmasinda ben bi dunya insani kaldırayım once şaka gibi geliyordu ama doğum o kadar çok yakinki ınanın stresi sardı evde sürekli sinirli ve asabi bi tip oldum çıktım
Cidden öyle tavada bı omletin bile lezzeti farklı anne yaoincaAy oyle deme yaa. Annem Martin son haftasi geliyor yanima. Ben daha simdiden annemin yapacagi yemeklerin hayalini kuruyorumtamam Ben de guzel yemek yaparim ama annenin yaptigi tost bile farkli oluyor.
Yorumlarinla beni cok gulduriyosun iyiki katildin aramizaValla Doğumdan sonra eski Kıyafetlerime girebilsem daha ne isterim.ilk doğumumdan sonra hiç Doğum yapmamış gibiydim.karnım hala 9aylık gibi duruyordu.yemiycem,yemiycem,yemiycemmmmm!!
Menülerin çok iyi gidiyor.
Allasen sadece öğlen makarna mantı yemişsin,akşam hiçbişey yememişsin.bununla 1kilo aldığını düşünüyorsan mantısever ülkemin vayyy haline.millet obeziteden kırılırdı bu mantıkla.ödemdir o.düzelir hemen.
Aman Allah korusun sana çekmesin o zaman benim yüzde 50 şansım var oglum sıfır gazli uykucu bir bebekdi kizimda yuzde 100 gazli acayip bir kolikdi halasına çekmiş olmali oda öyleymiş hatta 1 tam gün hastanede yattik aşırı aglamalardan dolayi checkup gibi bisey yapmıştı dr aglamakdan sesi kisilmisti hep kedi.yavrusu gibi agliyor ama.ses yok düşün o dereceydi Allahim yüzüme baksin bu defa öyle olmasin noluray cnm sakin ol, hepsini halledersin, gelip geçici bir dönem sonuçta. kolik durumundan bende korkuyroum çünkü bana çekerse çok gazlı olur![]()
Ben hiç kilo vermedim ki bulantım vardi ama hamur isi bastiriyordu bulantiyi ilk aylar yedim yaniKızlar siz hamilelik başında verdiğiniz kilolarla birliktemi 7 kg wldiniz ben o kiloları hiç saymak istemiyorum da :) öyle olunca 4 kg almis oluyorum ama başlangıç kiloma göre 600gr![]()
Ben 5+4 de kese 6+4 de bebek gördüm cnm erken olur büyük ihtimal hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim doğduğu günleride göstersin rabbimKizlar keseyi kacinci haftada gordunuz ben 4+3 hamileyim gorunur mu acaba
Bende ne hikmetse gram veremem hamilelikte bide iştahsızlık olduğu halde bünye meselesi demekkiKızlar siz hamilelik başında verdiğiniz kilolarla birliktemi 7 kg wldiniz ben o kiloları hiç saymak istemiyorum da :) öyle olunca 4 kg almis oluyorum ama başlangıç kiloma göre 600gr![]()
Aman Allah korusun sana çekmesin o zaman benim yüzde 50 şansım var oglum sıfır gazli uykucu bir bebekdi kizimda yuzde 100 gazli acayip bir kolikdi halasına çekmiş olmali oda öyleymiş hatta 1 tam gün hastanede yattik aşırı aglamalardan dolayi checkup gibi bisey yapmıştı dr aglamakdan sesi kisilmisti hep kedi.yavrusu gibi agliyor ama.ses yok düşün o dereceydi Allahim yüzüme baksin bu defa öyle olmasin nolur
Ay cnm inş çekmez yaa, çok zor kıyamam ona![]()