Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar ben acayip yorgunum ya kaplumbağa gibiyim evde onceden ne guzel yuruyordum işlerimi bitirebiliyirdum bugun avm ye gittim sadece 1 mağaza ya girdim ve cocuklara yemege çıktım pilim bitti kasilmalarimda cok çok fazla sizde durumlar nasil cool_lime cool_lime ve @Neseliyimmm
cnm ben daha 27. haftamda enerjim çok azaldı eskiye göre. çamaşır yıkıyorum 2 makine 1 saat dinleniyorum sanki nefesim yetmiyor, normalde aşırı hareketliydim kendime inanamıyorum :)))) senin kalmış 2 haftan okdr normal ki

Bir sira liste paylaşımlarinda cok fast foodlar oluyordu bayagadir iyisin canim liste konusunda.. oda kilo bildirimine yansıyor tabi :)
Yok canim yaa. Fast food cok yemem ki. Ama sandwich falan cok yapip yiyordum bir ara oglenleri. Simdi ondan da tiksindim. Bakalim bu hafta nasil olcak kilo alimim. Insallah bu haftayida 59larda kapatirim. Bir de bugunlerde cok yiyemiyorum. Porsiyonlarim kuculdu baya bi. Heralde bebek mideye baski yapiyor. Azicik yiyorum ve hemen doyuyorum. Bir de mide yanmasi cok fazla.

Benim de korkum doğumdan sonra eve sürekli gelecek olan misafirler, evde curcuna olması, bıdı bıdı konuşma sesleri ve herkesin her şeye karışması fikrini söylemesi ve uygulatmaya çalışması olacak herhalde. Çünkü ben fazlasıyla sessiz ortama alışkınım , gürültülü kahkahalı ortamlarda başım ağrır sersem gibi olurum hemen, psikolojim çok bozulacak gibi hissediyorum kafaya taktığım şeye bakar mısınız :KK45:
ya çok enteresan bende hep bunları düşünüyorum ya :((((((((( eşime diyorum doğurduğum gibi evden kaçalım :))))

Dünkü menüm
Sabah : 4-5 adet minik pişi,2 dilim beyaz peynir,1 üçgen peynir,4-5zeytin,3çeri,yarım salatalık,az patates kızartması,çay
Ara : 1 soda
Akşam: 1 porsiyon hamsi tava,bol yeşil salata,çay
Su içemiyorum,kabızlık hat safada...aman neyse evime geldim,anamın yemeklerden kurtuldum:halay:
Ay oyle deme yaa. Annem Martin son haftasi geliyor yanima. Ben daha simdiden annemin yapacagi yemeklerin hayalini kuruyorum :D tamam Ben de guzel yemek yaparim ama annenin yaptigi tost bile farkli oluyor.

cnm ben daha 27. haftamda enerjim çok azaldı eskiye göre. çamaşır yıkıyorum 2 makine 1 saat dinleniyorum sanki nefesim yetmiyor, normalde aşırı hareketliydim kendime inanamıyorum :)))) senin kalmış 2 haftan okdr normal ki
Kesinlikle normal ama insan yasayinca zorlanıyor onceden 10 dk nin icinde bi dunya iş guc yapardım şimdi bi koridoru zor yürüyorum kaplumbağa gibiyim :KK70:

ya çok enteresan bende hep bunları düşünüyorum ya :KK43:(((((((( eşime diyorum doğurduğum gibi evden kaçalım :))))
Kızlar ben geleni gideni göze aldım sagolsun annem benden iyi kaldırır evimi benim asıl tirstigim emzirme ve bebegin kolik olmamasi yani inanın kolik olmasinda ben bi dunya insani kaldırayım once şaka gibi geliyordu ama doğum o kadar çok yakinki ınanın stresi sardı evde sürekli sinirli ve asabi bi tip oldum çıktım

Odem olmustur canim. Bi gunde bir kilo almak icin dunyalari yemek lazim. Ki o da imkansiz.
Biz bu işin sırrını çözdük sanki kizlar cok kacirsak da sonraki gün telafi etmeyi öğrendik aslinda uyguladigimiz yontemleri listeleyip dosya haline mi getirsek ki eminim hepimizin bir puf noktası vardır

Kızlar ben geleni gideni göze aldım sagolsun annem benden iyi kaldırır evimi benim asıl tirstigim emzirme ve bebegin kolik olmamasi yani inanın kolik olmasinda ben bi dunya insani kaldırayım once şaka gibi geliyordu ama doğum o kadar çok yakinki ınanın stresi sardı evde sürekli sinirli ve asabi bi tip oldum çıktım
ay cnm sakin ol, hepsini halledersin, gelip geçici bir dönem sonuçta. kolik durumundan bende korkuyroum çünkü bana çekerse çok gazlı olur :(

Kızlar siz hamilelik başında verdiğiniz kilolarla birliktemi 7 kg wldiniz ben o kiloları hiç saymak istemiyorum da :) öyle olunca 4 kg almis oluyorum ama başlangıç kiloma göre 600gr:olamaz:

Valla Doğumdan sonra eski Kıyafetlerime girebilsem daha ne isterim.ilk doğumumdan sonra hiç Doğum yapmamış gibiydim.karnım hala 9aylık gibi duruyordu.yemiycem,yemiycem,yemiycemmmmm!!

Menülerin çok iyi gidiyor.

Allasen sadece öğlen makarna mantı yemişsin,akşam hiçbişey yememişsin.bununla 1kilo aldığını düşünüyorsan mantısever ülkemin vayyy haline.millet obeziteden kırılırdı bu mantıkla.ödemdir o.düzelir hemen.
Yorumlarinla beni cok gulduriyosun iyiki katildin aramiza :D :D

ay cnm sakin ol, hepsini halledersin, gelip geçici bir dönem sonuçta. kolik durumundan bende korkuyroum çünkü bana çekerse çok gazlı olur :KK43:
Aman Allah korusun sana çekmesin o zaman benim yüzde 50 şansım var oglum sıfır gazli uykucu bir bebekdi kizimda yuzde 100 gazli acayip bir kolikdi halasına çekmiş olmali oda öyleymiş hatta 1 tam gün hastanede yattik aşırı aglamalardan dolayi checkup gibi bisey yapmıştı dr aglamakdan sesi kisilmisti hep kedi.yavrusu gibi agliyor ama.ses yok düşün o dereceydi Allahim yüzüme baksin bu defa öyle olmasin nolur :dua:
Kızlar siz hamilelik başında verdiğiniz kilolarla birliktemi 7 kg wldiniz ben o kiloları hiç saymak istemiyorum da :) öyle olunca 4 kg almis oluyorum ama başlangıç kiloma göre 600gr:olamaz:
Ben hiç kilo vermedim ki bulantım vardi ama hamur isi bastiriyordu bulantiyi ilk aylar yedim yani

Aman Allah korusun sana çekmesin o zaman benim yüzde 50 şansım var oglum sıfır gazli uykucu bir bebekdi kizimda yuzde 100 gazli acayip bir kolikdi halasına çekmiş olmali oda öyleymiş hatta 1 tam gün hastanede yattik aşırı aglamalardan dolayi checkup gibi bisey yapmıştı dr aglamakdan sesi kisilmisti hep kedi.yavrusu gibi agliyor ama.ses yok düşün o dereceydi Allahim yüzüme baksin bu defa öyle olmasin nolur :dua:

Ay cnm inş çekmez yaa, çok zor kıyamam ona :(

Back
X