Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sorunlarimiz hemen hemen aynı imiş Allah kolaylik versin hepimize canım

Pek sanmıyorum canım zaten bebek den once kendime demistim yardım almayacağımı bile bile bebege karar vermeliyim eşim yardım eder insallah Allah bir kolaylığını verir hepimize

Allah yardımcın olsun canım bi şekilde oluyor işte. İnşallah yavrun da uslu bi bebek olur :anne:

Valla cok haklisin canim senin kendinle ilgili sorunlarin oluyo zaten bi kere hic unutmuyorum gogusum nasil aciyoo dikislerim var oturmak eziyet gibi bi grup geldi coluk cocuk masamin ustunde cocuklar geziyo bi tanesi beyaz halimin ustunde serbet içiyor annesi hic bakmiyo ay delirecektim o gun :KK70:

Yaaa inanmıyorum gerçekten düşüncesi bile korkunç :rolleyes: senin 2.doğumun mu olacak nasipse

Vallahi bende şimdiden onu düşünüyorum :KK70:

Her gün farklı bi düşünce sarıyor içimizi bi şekilde atlatacağız inşallah beyin hasarımız olmadan atlatırız :KK73:

Kac kilo ile bitirmek istiyosun hedefin nedir :)
Canım diyetsyn 8 kilo en fazla 10 kg dedi. Benim de istegm sağlıklı beslenip en az kilo ile bitirmek. Çünkü 13 kilo vermstm daha 10 kilom vardi aslnda hamilelk için ama heyecana kapldm o süreçte;( insallah sağlıkla aliriz hepmz bebeklermzi kucagmza

Canım diyetsyn 8 kilo en fazla 10 kg dedi. Benim de istegm sağlıklı beslenip en az kilo ile bitirmek. Çünkü 13 kilo vermstm daha 10 kilom vardi aslnda hamilelk için ama heyecana kapldm o süreçte;( insallah sağlıkla aliriz hepmz bebeklermzi kucagmza
Canım sende azimlisin maşallah eminim hedef kilonla bitireceksin hamileliği ki diyetisyen le birlikte ilerliyorsun emek olmadan hic bisey olmuyor çoğu gebe amaaan kilo alalim nolucak dogum sonrasi veririrz diyor ama dogum sonrasi o kiyafetlerin icine girememek hamile imis gibi ortada gezmek sıkıntı ya yani ben baya üzülmüştüm bakalim bunda nasıl olucam dogum sonrasi kac kilo gidecek merakdaym

Kahvalti:
1 bardak sıkma portakal-mandalina
1 uzun tam bugday ekmeğine pizza yaptim firinladim yarim kase kadar yogurt
Ara;
Bir tane cikolata
Ogle/aksam bir:
Biraz manti ve buyuk bir tabak domatesli makarna 1 kase yogurt
Ara:
2 portakal

Kahvalti:
Ara;
Bir tane cikolata
Ogle/aksam bir:
Biraz manti ve buyuk bir tabak domatesli manti 1 kase yogurt
Ara:
2 portakal
Kizlar saglikli beslenicem ama ona gore yemek hazirlamaya useniyorum saldim bu ara iyice bide son ay rahatligi mi geldi nedir anlamadim

Canım sende azimlisin maşallah eminim hedef kilonla bitireceksin hamileliği ki diyetisyen le birlikte ilerliyorsun emek olmadan hic bisey olmuyor çoğu gebe amaaan kilo alalim nolucak dogum sonrasi veririrz diyor ama dogum sonrasi o kiyafetlerin icine girememek hamile imis gibi ortada gezmek sıkıntı ya yani ben baya üzülmüştüm bakalim bunda nasıl olucam dogum sonrasi kac kilo gidecek merakdaym
Bende dogumda kac kilo gidecek diye meraklardayim canim..

Kizlar saglikli beslenicem ama ona gore yemek hazirlamaya useniyorum saldim bu ara iyice bide son ay rahatligi mi geldi nedir anlamadim
Aynen sağlıklı ve az yemekden çok doğuma odaklandık galiba birde bu yemeyi onceki aylarda yaptigimda ciddi arti oluyordu şimdi ise duruldu cok şükür belki de haftada 500 gr mi göze aldığım icindir bilemiyorum birde bebek için yemeye çalışıyorum 3 kilo civari bir bebeğin enerji ihtiyaci var sonuçda haksızmıyım?

Kahvalti:
Ara;
Bir tane cikolata
Ogle/aksam bir:
Ara:
2 portakal
Kiz manti niye az yedin? Makarna yiyecegine koca tabak yeseydin bari :D valla onumde manti olcak makarnanin yuzune bakmam :)

Kahvalti bir haslanmis yumurta, peynir, domates, biber ve bir dilim kizarmis ekmek.
Oglen cilbir ve yarim dilim ekmek.
Aksam, etli bezelye ve pilav+yogurt.

Arada muzlu sut, Kucuk sutlu cikolata ve bir kac tane erik yedim.

Kahvalti bir haslanmis yumurta, peynir, domates, biber ve bir dilim kizarmis ekmek.

Bir sira liste paylaşımlarinda cok fast foodlar oluyordu bayagadir iyisin canim liste konusunda.. oda kilo bildirimine yansıyor tabi :)

Günaydin arkadaşlar
Bende dün 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir zeytin 2dilim civarı ekmek çok az ve çay
Öğleden sonra mangal yaptik 1 ekmek yedim maalesef tavuk sucuk hamile kaldığımdan beri ilk kez tavuk yedim 2 bardağa yakın icetea
Akşam 1.5 dilim san sebastian cheesecake bunun kalorisi daha azdır diye düşünuyorum ve meyve ile günü kapattim su içmeye başladım ama 1 ltreyj belki biraz geçiyordur.

09.00
Lor peynirli omlet , 3 zeytin, domates salatalık, 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu :KK73:

10.30 da biraz kurutulmuş çilek ile yarım kase ev yoğurdu yiyeceğim. Öğlen için bir fikrim yok, çalışırken sağlıklı seçenekler bulmak da zor oluyor :kk77:

Dünkü menüm
Sabah : 4-5 adet minik pişi,2 dilim beyaz peynir,1 üçgen peynir,4-5zeytin,3çeri,yarım salatalık,az patates kızartması,çay
Ara : 1 soda
Akşam: 1 porsiyon hamsi tava,bol yeşil salata,çay
Su içemiyorum,kabızlık hat safada...aman neyse evime geldim,anamın yemeklerden kurtuldum:halay:

Valla Doğumdan sonra eski Kıyafetlerime girebilsem daha ne isterim.ilk doğumumdan sonra hiç Doğum yapmamış gibiydim.karnım hala 9aylık gibi duruyordu.yemiycem,yemiycem,yemiycemmmmm!!
Kahvalti:
Ara;
Bir tane cikolata
Ogle/aksam bir:
Ara:
2 portakal
Menülerin çok iyi gidiyor.

Allasen sadece öğlen makarna mantı yemişsin,akşam hiçbişey yememişsin.bununla 1kilo aldığını düşünüyorsan mantısever ülkemin vayyy haline.millet obeziteden kırılırdı bu mantıkla.ödemdir o.düzelir hemen.

Back
X