Kim bilir neden koca karı ilaçları işte ben de yiyebildigimiz birşey ne zararı olacak diye düşündüm deneyeyim dedim canım :))Ben de canım ama soğan içinde ne var ve iyi geliyor öyle arastr.
Kızlar göğüs catlamasi için soğan deneyen var mı ? Doğumdan sonra da durumu bizimle paylaşabilir misiniz yapıyorsanız?
Evet çok pahalı ve hiç kullanan tanıdığım yok fikir versin, ömürlük olsa da ben bu ikisini bı dogurayim daha da dusunmem bu işleriCanım bende Silverette gümüş kapaklarını çok araştırmıştım. Maalesef biraz pahalı. Ama kullanan herkes çok memnun ve ömürlük olduğunu söylüyorlar . O yüzden ondan alcam ben. Eşimin maaşını bekliyorum
Ayy cidden senin menuler sandvicler çok hoş ya hint yemeği nasıl oluyor kiDunku menum
Kahvalti, peynirli, mantarli omlet(2 yumurta) ve bir portakal.
Oglen, balik corbasi
Aksam, az bisey pilav et vindaloo(hint yemegi) kucuk bir parca sarimsakli pide ekmek.
Arada kahve ve elmali tarcinli muffin yedim.
Annem hep sezeryan ol derdi bana geçen rahmini aldırdı normal doğumun gözünü seveyim dedi ikisininde zorlukları var canım ve illaki ikisininde üstesinden geliyorsunİyiyim canım çok şükür :) ay normal Doğumdan öyle çok korkuyorum ki psikolojik olarak kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sezeryan istiyorum. Sezeryan artık eskisi gibi değil hemen ayağıya kalkıyorsun diyen çok oluyo teşvik eden. Ama normal Doğumda çevremde hiç şöyle kolay doğurdum diyen olmadı. İyice korkuttular beni
Ben lazere gidiyodum sonrasında jiletle devam edince hiçbir faydası olmamış gibi oldu 30. Haftadan sonra ağda en iyisi benceBen hanile kalınca doktor bir arkadaşımın ilk söylediği artık ağdayı bırak. Düşüne sebep olabilir ilk aylar dedi. Sonraki aylarda erkek Doğuma sebep olabiliyormuş riske atma dedi. Jilet kullanmaya başladım bende bu yüzden . Bende de tik olduğu İçin jilet malum ağda gibi değil hemen çıkarıyor. Ben 3 günde 1 temizlik yapıyorum. Ama belki son 2 hafta 2 günde 1 e düşürürüm
Aynen :)Canım Peki senin göğüs ucun iç çamaşırına yapışıyor nu? Ya benim son 3-4 gündür sabahları uyanıyorum. İç çamaşırını düzeltirken göğüs ucum iş çamaşırıma yapışmış oluyor. Göğsümü çamaşırdan çektiğimde , çamaşırda leke görüyorum ama küçük bir yuvarlak kadar . Şimdi bu sütün gelmeye başladığı anlamına mı geliyor
Cok baharatli oluyor canim. Genelde Bol Bol sarkmsak sogan kori kimyon ve bin bir cesit baharat kullaniyorlar. Bol acili oluyor bir de. Acili yemeklerin sosunda domates, normal olanlarda h.cevizi sutu yogurt falan kullaniyorlar. Ben ve esim cok severiz. Aci da cok yeriz. ama kotu yani Iki gun kokuyorsunAyy cidden senin menuler sandvicler çok hoş ya hint yemeği nasıl oluyor ki
Mideye de pek yaramaz en azindan bana ağır olurdu galiba olsun yinede sağlıklıdır afiyet olsun sizeCok baharatli oluyor canim. Genelde Bol Bol sarkmsak sogan kori kimyon ve bin bir cesit baharat kullaniyorlar. Bol acili oluyor bir de. Acili yemeklerin sosunda domates, normal olanlarda h.cevizi sutu yogurt falan kullaniyorlar. Ben ve esim cok severiz. Aci da cok yeriz. ama kotu yani Iki gun kokuyorsunbir de fena gaz yapiyor
Evet çok pahalı ve hiç kullanan tanıdığım yok fikir versin, ömürlük olsa da ben bu ikisini bı dogurayim daha da dusunmem bu işleri
Valla Ben de her yedigimde pisman oluyorum ama yine de yiyorum. Agir yemek ama arada iyi gidiyor isteMideye de pek yaramaz en azindan bana ağır olurdu galiba olsun yinede sağlıklıdır afiyet olsun size
Ya ben aslinda lohusalikta rahat etmek için ne kadar gec olursa kâr sayiyorum ozellikle normal istediğim icin sonra jilet kullanamam. Bakalim ins. Cumaya kadar bi sknti olmaz cumadan sonrada cok beklememBen hanile kalınca doktor bir arkadaşımın ilk söylediği artık ağdayı bırak. Düşüne sebep olabilir ilk aylar dedi. Sonraki aylarda erkek Doğuma sebep olabiliyormuş riske atma dedi. Jilet kullanmaya başladım bende bu yüzden . Bende de tik olduğu İçin jilet malum ağda gibi değil hemen çıkarıyor. Ben 3 günde 1 temizlik yapıyorum. Ama belki son 2 hafta 2 günde 1 e düşürürüm
Can hastanesine gidiyorum cnm. Peki hangisinde doğum kısmetse?Normalde buca kadın Doğuma gidiyorum canım. Ama detaylıya un hastanesine gittim çok memnun kaldım. Geçen haftada su hastanesine gittim tekrar. Sen hangisine gidiyorsun?
Yesss :)Canım Peki senin göğüs ucun iç çamaşırına yapışıyor nu? Ya benim son 3-4 gündür sabahları uyanıyorum. İç çamaşırını düzeltirken göğüs ucum iş çamaşırıma yapışmış oluyor. Göğsümü çamaşırdan çektiğimde , çamaşırda leke görüyorum ama küçük bir yuvarlak kadar . Şimdi bu sütün gelmeye başladığı anlamına mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?