Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar göğüs catlamasi için soğan deneyen var mı ? Doğumdan sonra da durumu bizimle paylaşabilir misiniz yapıyorsanız?

Canım bende Silverette gümüş kapaklarını çok araştırmıştım. Maalesef biraz pahalı. Ama kullanan herkes çok memnun ve ömürlük olduğunu söylüyorlar . O yüzden ondan alcam ben. Eşimin maaşını bekliyorum

Evet çok pahalı ve hiç kullanan tanıdığım yok fikir versin, ömürlük olsa da ben bu ikisini bı dogurayim daha da dusunmem bu işleri

Dunku menum

Kahvalti, peynirli, mantarli omlet(2 yumurta) ve bir portakal.
Oglen, balik corbasi
Aksam, az bisey pilav et vindaloo(hint yemegi) kucuk bir parca sarimsakli pide ekmek.
Arada kahve ve elmali tarcinli muffin yedim.
Ayy cidden senin menuler sandvicler çok hoş ya hint yemeği nasıl oluyor ki

Annem hep sezeryan ol derdi bana geçen rahmini aldırdı normal doğumun gözünü seveyim dedi ikisininde zorlukları var canım ve illaki ikisininde üstesinden geliyorsun

Ben lazere gidiyodum sonrasında jiletle devam edince hiçbir faydası olmamış gibi oldu 30. Haftadan sonra ağda en iyisi bence

Aynen :)

Ayy cidden senin menuler sandvicler çok hoş ya hint yemeği nasıl oluyor ki
Cok baharatli oluyor canim. Genelde Bol Bol sarkmsak sogan kori kimyon ve bin bir cesit baharat kullaniyorlar. Bol acili oluyor bir de. Acili yemeklerin sosunda domates, normal olanlarda h.cevizi sutu yogurt falan kullaniyorlar. Ben ve esim cok severiz. Aci da cok yeriz. ama kotu yani Iki gun kokuyorsun bir de fena gaz yapiyor

Mideye de pek yaramaz en azindan bana ağır olurdu galiba olsun yinede sağlıklıdır afiyet olsun size

Eyslg ay bana da kimse şöyle çok kolay normal Doğum yaptım dese azıcık cesaret gelecek ama yok yok diyen yok ayrıca bende lazere gidiyordum hamilelik ile bıraktım ama lazeri bırakmama oranla çok bi fark olmadı Aslında. Doğduktan sonra devam edicem bende lazere. Şimdi 9 ay boyunca jilet jilet derken ağda biranda zor gelir

Ya ben aslinda lohusalikta rahat etmek için ne kadar gec olursa kâr sayiyorum ozellikle normal istediğim icin sonra jilet kullanamam. Bakalim ins. Cumaya kadar bi sknti olmaz cumadan sonrada cok beklemem

Sabah:
1 tost 1 bardak sut 1 dilim kizarmis tost ekmegine bal tahin
Ogle aksam bir
Koca bir tabak domatesli makarna yogurt ve patates kizartmasi
Aksam evde suffle yapicam dondurmayla onu yerim
Kizlar sonun hayr olsun bakalim kac kilo ile bitiricem

Sabah:
1 tost 1 bardak sut 1 dilim kizarmis tost ekmegine bal tahin
Ogle aksam bir
Koca bir tabak domatesli makarna yogurt ve patates kizartmasi
Aksam evde suffle yapicam dondurmayla onu yerim
Kizlar sonun hayr olsun bakalim kac kilo ile bitiricem

Yesss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…