Aaa ben örnek vereyim hemen. Bnm yakın arkadaşım girdi 10 dk da çıktı doğumhanedrn. Çok kolaymış kız doktor ne diyosa yaptım o anda cırt diye çıktı dedi :)Eyslg ay bana da kimse şöyle çok kolay normal Doğum yaptım dese azıcık cesaret gelecek ama yok yok diyen yok ayrıca bende lazere gidiyordum hamilelik ile bıraktım ama lazeri bırakmama oranla çok bi fark olmadı Aslında. Doğduktan sonra devam edicem bende lazere. Şimdi 9 ay boyunca jilet jilet derken ağda biranda zor gelir
Ayy inşallah ben de o cırt diye çıktı diyenlerden olabilirimAaa ben örnek vereyim hemen. Bnm yakın arkadaşım girdi 10 dk da çıktı doğumhanedrn. Çok kolaymış kız doktor ne diyosa yaptım o anda cırt diye çıktı dedi :)
Öncesinde 12 saat sancı çekti ama adet ağrısı gibi demişti. Son üç saati çok artmış onda da epidural yapmışlar rahatlamış. Böyle üç arkadaşım var. Sezaryen e dönen benim gibi normal çok isteyip bebişi ters geldiğinden sezaryen olan da var. Bnm sezaryen anım kötü mesrla ama anlatmıcam kötü doğum hikayesi okumayın ztn
Hadi inşallahAyy inşallah ben de o cırt diye çıktı diyenlerden olabilirimamin
Aslında tüyler zayifladigi için çok zor olmuyor diğer konuda bazıları yine olsa yine normal diyo bazıları da asla evet haklısın benim önceki dr.um bile sezeryan olmuş korktuğu icinEyslg ay bana da kimse şöyle çok kolay normal Doğum yaptım dese azıcık cesaret gelecek ama yok yok diyen yok ayrıca bende lazere gidiyordum hamilelik ile bıraktım ama lazeri bırakmama oranla çok bi fark olmadı Aslında. Doğduktan sonra devam edicem bende lazere. Şimdi 9 ay boyunca jilet jilet derken ağda biranda zor gelir
Prenses doğumu arastirsanaAyy inşallah ben de o cırt diye çıktı diyenlerden olabilirimamin
Hayırlısı artık bebiş için hangisi iyiyseİyiyim canım çok şükür :) ay normal Doğumdan öyle çok korkuyorum ki psikolojik olarak kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sezeryan istiyorum. Sezeryan artık eskisi gibi değil hemen ayağıya kalkıyorsun diyen çok oluyo teşvik eden. Ama normal Doğumda çevremde hiç şöyle kolay doğurdum diyen olmadı. İyice korkuttular beni
Sanki benim dogum hikayem.. :) bende kontrole gittim dogum baslamis dediler yatisim yapildi hafif sancilar vardi sıklasinca epidural takildi onun etkisiyle acilmalarim hizlandi zor yetistirdiler dogumhaneye 15 dk surdu dogum ebe ne derse yaptim 3.ikinmada geldi canim :)Aaa ben örnek vereyim hemen. Bnm yakın arkadaşım girdi 10 dk da çıktı doğumhanedrn. Çok kolaymış kız doktor ne diyosa yaptım o anda cırt diye çıktı dedi :)
Öncesinde 12 saat sancı çekti ama adet ağrısı gibi demişti. Son üç saati çok artmış onda da epidural yapmışlar rahatlamış. Böyle üç arkadaşım var. Sezaryen e dönen benim gibi normal çok isteyip bebişi ters geldiğinden sezaryen olan da var. Bnm sezaryen anım kötü mesrla ama anlatmıcam kötü doğum hikayesi okumayın ztn
Bu arada kan aldirinca bayilan bi insanim ona ragmen normal olduSanki benim dogum hikayem.. :) bende kontrole gittim dogum baslamis dediler yatisim yapildi hafif sancilar vardi sıklasinca epidural takildi onun etkisiyle acilmalarim hizlandi zor yetistirdiler dogumhaneye 15 dk surdu dogum ebe ne derse yaptim 3.ikinmada geldi canim :)
Onemli olan sanciyla bas edebilmekSanki benim dogum hikayem.. :) bende kontrole gittim dogum baslamis dediler yatisim yapildi hafif sancilar vardi sıklasinca epidural takildi onun etkisiyle acilmalarim hizlandi zor yetistirdiler dogumhaneye 15 dk surdu dogum ebe ne derse yaptim 3.ikinmada geldi canim :)
Sancılar sırasında nasıl davrandin canım çok rahat olmuş maşallahOnemli olan sanciyla bas edebilmek
Zaten bu haftaya iyi bi kilo ile geldin ne kaldi ki doğumaSabah:
1 tost 1 bardak sut 1 dilim kizarmis tost ekmegine bal tahin
Ogle aksam bir
Koca bir tabak domatesli makarna yogurt ve patates kizartmasi
Aksam evde suffle yapicam dondurmayla onu yerim
Kizlar sonun hayr olsun bakalim kac kilo ile bitiricem
Ben bugün çok kötü beslendimSabah:
1 tost 1 bardak sut 1 dilim kizarmis tost ekmegine bal tahin
Ogle aksam bir
Koca bir tabak domatesli makarna yogurt ve patates kizartmasi
Aksam evde suffle yapicam dondurmayla onu yerim
Kizlar sonun hayr olsun bakalim kac kilo ile bitiricem
Ayy kesinlikle katiliyorum sana bende ilk olsa kötü doğum hikayeleri dinlemem asla keşke benimki de normal olsaydi hemen ayaklanacaksin sezeryanda birilerine muhtaçsın yani kesinlikle bana göre sezeryan daha zorAaa ben örnek vereyim hemen. Bnm yakın arkadaşım girdi 10 dk da çıktı doğumhanedrn. Çok kolaymış kız doktor ne diyosa yaptım o anda cırt diye çıktı dedi :)
Bende aksam bozdum ya pişman oluyorum sonra ama napalim haftasonu kontrol elden kaçıyorBen bugün çok kötü beslendim
Evet canim cok sukur. Zaten ablamlar falan hepsi vardi odadaydik onlar destek oldu bi sekilde gelip geciyo :)Sancılar sırasında nasıl davrandin canım çok rahat olmuş maşallah
Can hastanesine gidiyorum cnm. Peki hangisinde doğum kısmetse?
Evet canim cok sukur. Zaten ablamlar falan hepsi vardi odadaydik onlar destek oldu bi sekilde gelip geciyo :)
Yaaa harikaymış maşallah. Bir avazda dedikleri bu olsa gerek. Darısı tüm hamişlere. İnşallah bu sefer daha da kolay olur seninSanki benim dogum hikayem.. :) bende kontrole gittim dogum baslamis dediler yatisim yapildi hafif sancilar vardi sıklasinca epidural takildi onun etkisiyle acilmalarim hizlandi zor yetistirdiler dogumhaneye 15 dk surdu dogum ebe ne derse yaptim 3.ikinmada geldi canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?