Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sen 20.haftaya kadar 3 kilo mu aldın?ay ben şok !!iyi moral oldu bana.ama bu hafta toparlamak zorundayım.valla kilomu yazmaya utanıyorum.sabahtan beri zorla 1 lt su içtim,5 kere wc ye gittim.midem fena...
Ben kusmadim ama bulanti ve acı taddan dolayi hamur işi yedim ilk 2 kiloyu ramazanda verdigim kiloyu alabilirim diye kendimi serbest bırakmıştım :dondurma: ama sonra pisman oldum dediğim gibi 20 ila 30 arası dikkat et bence en tehlikeli haftalar suyu bende icemezdim ama bi kac haftaya düzelirsin canım bol bol su ic limonlu su da bulantı yapiyor mu ödem attirir bak o da

kızlar , daha önce doğurup emzirenler , birşeyi merak ettim. emzirdikte sonra göğüsler hamile kalmadan önceki halinden daha mı küçük oluyor :(((((((((( ay valla zaten 75 b dim şimdi gebelikte büyüdü, ama eskisinden de ufak olmasa keşke ya:/

kızlar , daha önce doğurup emzirenler , birşeyi merak ettim. emzirdikte sonra göğüsler hamile kalmadan önceki halinden daha mı küçük oluyor :KK43:((((((((( ay valla zaten 75 b dim şimdi gebelikte büyüdü, ama eskisinden de ufak olmasa keşke ya:/
Evet malesef öyle sönmüş balon gibi oluyor ama dogum dan sonra asagi yukarı 3 4 yil icinde eskiye dönmüştü benimki ilginc ama oyle oldu çok şükür

ay ne kötü yaa, takmam takmam bu göğüs olayına üzüldüm vallahi :/
Anne olmak gerçekten kolay değil kadınız sonuçta bozulan vucudumuza acayip kafayı takiyoruz yani bende kilo olinca dogum sonrasi acayip stres yapmıştım 25 yasinda idim.ama 40 yaşında hissediyordum belki de o gunleri yeniden yasamamak icin bu kez az kilo hedefledim iyi de ettim:halay: ettik bence

Anne olmak gerçekten kolay değil kadınız sonuçta bozulan vucudumuza acayip kafayı takiyoruz yani bende kilo olinca dogum sonrasi acayip stres yapmıştım 25 yasinda idim.ama 40 yaşında hissediyordum belki de o gunleri yeniden yasamamak icin bu kez az kilo hedefledim iyi de ettim:halay: ettik bence
aynen cnm valla, kadın olmak ne zor ya

2. Doğumlar daha hızlı kesinlikle. Hızla açılma olıyor ve ne olduğunu anlamadan doğum gerçekleşiyor
Ağzından bal damlıyor canım benim :) Bu kezde hastaneye yetişemezsem diye korkuyorum..

İyiyim canım çok şükür :) ay normal Doğumdan öyle çok korkuyorum ki psikolojik olarak kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sezeryan istiyorum. Sezeryan artık eskisi gibi değil hemen ayağıya kalkıyorsun diyen çok oluyo teşvik eden. Ama normal Doğumda çevremde hiç şöyle kolay doğurdum diyen olmadı. İyice korkuttular beni:KK70:
Kız ben kolay doğurdum. Hiçbir sorun yokken sezeryan tercih edenlere üzülüyorum. Bence yaşanması gereken bir tecrübe

Kızlar göğüs catlamasi için soğan deneyen var mı ? Doğumdan sonra da durumu bizimle paylaşabilir misiniz yapıyorsanız?
Bana bebek doğduktan sonra sürmüşlerdi. Yine biraz çatlak oldu bebek emmediği zamanlarda ara ara sürdüm çatlaklarım geçti ama bununla birlikte tahin yağı da iyi geldi bence..

Ayran ve ben aşk yaşıyoruz 2 gündür su içemeyen arkdslar kana kana ayran için:KK66:

Bende o aşkı sütle yaşamaya çalışıyorum Ayran ı oldum olası sevemedim .sabahları aç karna 2 büyük bardak süt içiyorum iştah falan kalmıyor

Sabah:
1 tost 1 bardak sut 1 dilim kizarmis tost ekmegine bal tahin
Ogle aksam bir
Koca bir tabak domatesli makarna yogurt ve patates kizartmasi
Aksam evde suffle yapicam dondurmayla onu yerim
Kizlar sonun hayr olsun bakalim kac kilo ile bitiricem :KK70:
cool_lime cool_lime sana ne oldu böyle sen bunları yemezdin

Selam kızlar, haftasonu annemlerdeydik. Anneler malum onu da ye bunu da ye diye her şeyi yedirmeye çalışıyor kırmamak için her şeyden birer lokma aldım. Liste yazamayacak kadar karmaşıktı yediğim şeyler.:KK45: Yine de çok abartmadım.:olamaz: Bugun de doktorumuz gördü bebeğin kilosu da benim kilom da gayet iyiymiş..

Ve cinsiyetimiz erkekmiş :nazar::halay::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar ne zaman gececk mide bulantıları kusmalar hayır midemde de bisey yok ki ciksn ama ogurup duruyrm. Şikâyet gibi sanlmsn ama çok üzgünüm.
Canım daha yeni geçti benim ama hala 3-5 günde bir pat diye bulanip geçtiği oluyor az kaldı inşallah sabret

Selam kızlar, haftasonu annemlerdeydik. Anneler malum onu da ye bunu da ye diye her şeyi yedirmeye çalışıyor kırmamak için her şeyden birer lokma aldım. Liste yazamayacak kadar karmaşıktı yediğim şeyler.:KK45: Yine de çok abartmadım.:olamaz: Bugun de doktorumuz gördü bebeğin kilosu da benim kilom da gayet iyiymiş..

Afiyet olsun canım bebegin de hayırlı olsun

Hayırlı olsun canim

Arkadaşlar ne zaman gececk mide bulantıları kusmalar hayır midemde de bisey yok ki ciksn ama ogurup duruyrm. Şikâyet gibi sanlmsn ama çok üzgünüm.
Benim daha geçen hafta geçti.ama gene arada oluyor.geçen Cuma çok kötüydü mesela.sabret azalacak 16dan sonra.

Sabah :1 uzun tam buğday ekmeği,inçe dişim beyaz peynir,çay
Öğlen : 1kase tarhana çorbası,5-6 kaşık yoğurtu ıspanak kavurma
Ara :1mandalina
Ara :1 sade nescafe
Akşam: 1,5 tabak dolusu kuru fasulye,yeşil salata,marul içine 6-7 etsiz çiğköfte
Ara : soda

Back
X