Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah :1 uzun tam buğday ekmeği,inçe dişim beyaz peynir,çay
Öğlen : 1kase tarhana çorbası,5-6 kaşık yoğurtu ıspanak kavurma
Ara :1mandalina
Ara :1 sade nescafe
Akşam: 1,5 tabak dolusu kuru fasulye,yeşil salata,marul içine 6-7 etsiz çiğköfte
Ara : soda
Canım akşama kadar çok iyi gitmiş sin ama akşam olmamış sanki akşamları kilo olarak dönüyor malesef

Canım akşama kadar çok iyi gitmiş sin ama akşam olmamış sanki akşamları kilo olarak dönüyor malesef
Evet aynen bence de.gündüzleri yalnızım,kolay oluyor ama akşam ailecek yiyoruz.çeşit çok oluyor ve malum herkes yiyor.ben de salıyorum işte.yarına bu işin çaresine bakayım

kızlar , daha önce doğurup emzirenler , birşeyi merak ettim. emzirdikte sonra göğüsler hamile kalmadan önceki halinden daha mı küçük oluyor :KK43:((((((((( ay valla zaten 75 b dim şimdi gebelikte büyüdü, ama eskisinden de ufak olmasa keşke ya:/
Ehehe emzirmeyi bıraktığımda hurma gibi olmuştu. Tam 1 yıl sonra en eski haline döndüler ve maalesef eskisi gibi küçücük oldular. Ama en azından hala karşıya bakıyor :)
Şimdi gebelikten yine büyüdü aşk yaşıyorım kendileriyle:)

Selam kızlar, haftasonu annemlerdeydik. Anneler malum onu da ye bunu da ye diye her şeyi yedirmeye çalışıyor kırmamak için her şeyden birer lokma aldım. Liste yazamayacak kadar karmaşıktı yediğim şeyler.:KK45: Yine de çok abartmadım.:olamaz: Bugun de doktorumuz gördü bebeğin kilosu da benim kilom da gayet iyiymiş..

Ve cinsiyetimiz erkekmiş :nazar::halay::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Hayırlı olsun ;)
Var mıydı değişik belirtiler erkek olduğuna dair? 12 . Haftada doktor anlamış mıydı? Biz şimdi eylül anneleri topiğinde sürekli cinsiyet muhabbeti yapıyoruz da onlara da söylerim:)

Neseliyimmm Neseliyimmm canim korkudan baska bi sorun yoksa direk sezeryan deneme bence bende cok korkuyodum hatta hayatta kendimin normal doguracagini dusunemezdim hamileykende inanmiyodum esim ve doktorum verdiği gazla bekledim nede olsa doguramam esimde gorur sezeryan olurum diye dusunuyodum son ana kadar umidim yoktu. Her yerde duymussundur okumussundur dunyanin en guzel ani o bebegin cikisi ilk bebeğinsede bu sansi kacirma

Sabah:
1 tane sucuklu tost suzme peynir ceri domates ince ceyrek dilim ananas
Ogle: (disaradydik)
Yarim hamburger yarim limonata patates kizartmasi birde kizimin kalan bikac kasik mantisi
Ara 1 sade turk kahvesi- 1 hurma icinde ceviz ile
Ara cayin yaninda küçük bir baklava
Aksam 3,4 dilim portakal 2 dilim elma
Oglen yediklerimden dolayı aksam yemek yemedim acikmadim da yani bol su icmeye çalışıyorum..

Benim daha geçen hafta geçti.ama gene arada oluyor.geçen Cuma çok kötüydü mesela.sabret azalacak 16dan sonra.
Bugün ağlama nöbeti gecrdm ağrımdan ve kusmalardan her gün her gün artık bitsin istyrm yuryrse cikyrz eşimle sokakta bile kusar oldm çıkmaya ceknyrm. Arada olsa raziyim

Neseliyimmm Neseliyimmm canim korkudan baska bi sorun yoksa direk sezeryan deneme bence bende cok korkuyodum hatta hayatta kendimin normal doguracagini dusunemezdim hamileykende inanmiyodum esim ve doktorum verdiği gazla bekledim nede olsa doguramam esimde gorur sezeryan olurum diye dusunuyodum son ana kadar umidim yoktu. Her yerde duymussundur okumussundur dunyanin en guzel ani o bebegin cikisi ilk bebeğinsede bu sansi kacirma
Benim çok fazla içimde kaldı ya normal olsun isterdim nasib değilmiş
Bugün ağlama nöbeti gecrdm ağrımdan ve kusmalardan her gün her gün artık bitsin istyrm yuryrse cikyrz eşimle sokakta bile kusar oldm çıkmaya ceknyrm. Arada olsa raziyim
Ayy canım Allah yardımcın olsun anne olmak kolay değil cidden o bulantilar falan ilk haftalar anlıyorum seni ama geçicek inşallah az kaldı sabret

Back
X