Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Eklerim canim hoşgeldin

yok malesef bende hiç bulantı olmadı, iştahım hiç kesilmedi. hatta bi ara korkuyordum neden ben kusmuyorum diye. tek belirtim erken beliren göbeğim ve ara ara olan göğüs ağrılarım:)
Bence cok sanslisinn bulanti cok zor bi süreç insani hayattan sogutuyor :) zaten tuzlu ve hamur isi batırıyor onuda,yine kilo aliniyo :)

Ayy böyle bilgileri paylaşmanız çok guzel yaa çok tesekkurediyorum zaten emzirme surecinde de yardimlasalim burda mama verincce midenin buyumesini bilmiyor dum mesela bunu ogrenmem.cok iyi oldu zaten ben biberon ve emzik almadim bir tane minicik bineron var ama ağzına surmuycem emme yi sadece anne gogsunde tatsin o yüzden şırınga koydum cantaya insallah bol bol sütlerimiz olur

Bende kesinlikle katılıyorum 12 ideal olaniymis benim yakin 2 arkadaşim biri 12digeri 9 kilo aldı 9 alanin hafif göbeği var belli belirsiz diğerinin se poposu kaldi ikisininde 2 kilo fazlasi var ama.onlar vermeyi düşünmüyor gayetde güzel yiyorlar bizimki ise zor ama sonu güzel olanı ben sabah şunu düşündüm 7 bucuk kilo aldim diger gebeligimde 15 di demek ki digerinde aldigim yedi bucuk kilo yag ve ödem vücuduma fazla ca yüklenmişim

Ya bende bi yuruyuse oturtamadim cok iyi yapıyorsun canim sakin birakma yuruyusu kaslarin guclu olmasi lazim.. 10 un ustune cikmazsin ama listelerin cok guzel
Yani gorunurde de ne kolum ne bacagim sadece karnim büyüyor ben zaten normalde de hamur isi cok az yer sebzeyi cok yerdim ama arada kacamak yapardım ama gebelik kacamak affetmiyor :)) ilk 4 ay cok rahattim nolduysa son 3 ayda oldu((

Neseliyimmin anlattiklarina ek olarak canım benim dikkat edersen başarırsın ilk 3 ay en fazla 1 kilo almayi hedefle sonraki her ay 1 kilo son 3 ay da bir buçuk hedefin olsun bana dr um öyle demişti birde dr unla kilo alımıni konuş takibi bkrlikte yapın son olarak bu gruba dahil olmani öneririm

doğurdun sandım valla şimdiye kadarda fırsat bulup giremedim mesajları hızlı hızlı okudum seni görünce rahatladım insan heyecan yapiyo :)

:):) sağ sağlim gelsinde az kalmış zaten tadını çıkar bu gunlerin insan hamileyken bi an önce doğsun diyor da doguncada keşke daha çok uyusaydım diyor :) :)
Aynen oyle oluyor. :)
Duzenli uyuyan bebegi bile 2 saatte bir emzirmek gerekiyor uyu uyan duzen gidiyo hal kalmiyor bide bu en iyi ihtimal insAllah sabahlara kadar ayaklara dikmez bizi bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…