Korkmamaya çalış canim ya öyle pimpirikli kadinlar varki ne güzel doğuruyorlar artik reklam amacli olmus dr lar doğum anini kaydedip paylasiyorlar bence etik olarak.hic hoş degil ama altina yaziyor dr iste acayip korkan bir gebemdi falan diye birde kolaycana doguruyorlarki yemin ediyorum cok özeniyorum elinde boyle bir.nimet imkan var sonuna kadar degerlendir doğum anının tadını tat derimBende Doğumdan çok korkuyorum Canım. Ama artık sonlara doğru iyice hareketlerini hissedince onun bir de kendinde ağırlaşıp hantallaştıkça bir an önce doğsun istiyorsun :)))
Yaa sende de mi oldu benim yüzüm şiş misti sabah ben bugun bol su iceyim diyorum zaten süt yapsın diye de bol su icmeliyiz yaÖdem kaçınılmaz son ya bende de oluştu. Sağlık ocağında perşembe gittiğimde yüzümde bacaklarında hafiften şişmişti.. ebe ödem var bol su iç diyordu. Bir de tuzu bırak dedi. Ama onu yapamıyorum seviyorum tuzu yaa :))
Bende ananas aldim bide bol su icmeye çalışıyorum ama tuzu azaltamiyorum malesefYaa sende de mi oldu benim yüzüm şiş misti sabah ben bugun bol su iceyim diyorum zaten süt yapsın diye de bol su icmeliyiz ya
Canim yine iyi geldin bendede olmadi henuz ama hersn olabilirKızlar durdum durdum bugün ödem oldum ya yüzüm şişti sabah ben sasiriyordum neden odem olmadım diye ama yinede diger grbeliklerim gibi kocaman burunla terlikle gezmiyorum limonlu su iceyim dedim kani sulandırıyor ameliyat oncesi kan sulandirmasi tavsiye edilmedigi icin icmiycem bol su icmeye çalışayım bari
6 canım5 kilodasın demi sen alsan alsan en fazla 5 daha alırsın en yuksek degeri söylüyorum ki o kadar bile olmaz eminol 9 la falan bitirirsin canım
Korkmamaya çalış canim ya öyle pimpirikli kadinlar varki ne güzel doğuruyorlar artik reklam amacli olmus dr lar doğum anini kaydedip paylasiyorlar bence etik olarak.hic hoş degil ama altina yaziyor dr iste acayip korkan bir gebemdi falan diye birde kolaycana doguruyorlarki yemin ediyorum cok özeniyorum elinde boyle bir.nimet imkan var sonuna kadar degerlendir doğum anının tadını tat derim
Yaa sende de mi oldu benim yüzüm şiş misti sabah ben bugun bol su iceyim diyorum zaten süt yapsın diye de bol su icmeliyiz ya
6 canımkeske 10 olsa valla. Anlamiyorum ki nasil aldığımı. Yurumeye falanda calisiyorum gecen hafta 3 gun 10.000 adim yurudum. Genelde 6000 altina inmemeye calisiyorum
kızlar merhaba. ben 7 haftalık hamileyim ve 65 kiloyum boyum 1.60. çok dert ettim kendime kilolu hamile kaldım diye. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için yürüyüş veya spor yapmaya da çekiniyorum. neler yapabilirim en azından ilk 4 ay kilom sabit kalsın istiyorum
benim de bulantı hissim yeni yeni başlıyor daha çok reflü gibi bişey hissediyorum şu an. tatlıyı ve hamur işini keserek başlayayım bakayım. 3 ay geçince de yürüyüşe başlarım. çok teşekkür ederim canımİlk zamanlarda kilo alım hızı nasıl oluyor bilmiyorım. Ben ilk 4 ay kilo almadım. Ama bulantı hissiyatım çoktu. Ve sürekli serum takmak durumunda kaldım. Böylece almadım da vermedim de. Ama genel olarak kilo almamak İçin şekerden ve hamur işinden uzak dur. Çünkü bu ikisi direkt tartıya yansıyor. Ve eğer bu tür gıdalar tüketeceksen hergün tüketme ve tükettiğin zamanda öğlen 2-3 gibi en geç ye ki vücudun onu yağa dönüştürmesin. Ve en önemli kural bizim yaptığımız akşam 6dan sonra yemeği bırakmak. 6dan sonra ne zaman yemeye başladıysam benim tartılar coştu :) yemeği bıraktım kilo alımım yavaşladı. Bir de bol bol limonlu su iç. Vücut ödemde yapmaz. Sindirim sisteminde daha hızlı çalışır :)
A iyi bari:) zamanlama da harika.Öğrenciyim canım ben. Üniversitede son dönemim :)
Guzel ozetlemissin canim :)İlk zamanlarda kilo alım hızı nasıl oluyor bilmiyorım. Ben ilk 4 ay kilo almadım. Ama bulantı hissiyatım çoktu. Ve sürekli serum takmak durumunda kaldım. Böylece almadım da vermedim de. Ama genel olarak kilo almamak İçin şekerden ve hamur işinden uzak dur. Çünkü bu ikisi direkt tartıya yansıyor. Ve eğer bu tür gıdalar tüketeceksen hergün tüketme ve tükettiğin zamanda öğlen 2-3 gibi en geç ye ki vücudun onu yağa dönüştürmesin. Ve en önemli kural bizim yaptığımız akşam 6dan sonra yemeği bırakmak. 6dan sonra ne zaman yemeye başladıysam benim tartılar coştu :) yemeği bıraktım kilo alımım yavaşladı. Bir de bol bol limonlu su iç. Vücut ödemde yapmaz. Sindirim sisteminde daha hızlı çalışır :)
Ya bende bi yuruyuse oturtamadim cok iyi yapıyorsun canim sakin birakma yuruyusu kaslarin guclu olmasi lazim.. 10 un ustune cikmazsin ama listelerin cok guzel6 canımkeske 10 olsa valla. Anlamiyorum ki nasil aldığımı. Yurumeye falanda calisiyorum gecen hafta 3 gun 10.000 adim yurudum. Genelde 6000 altina inmemeye calisiyorum
Iyi yetistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?