Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Hoşgeldin cnm burada insan bi hirslaniyo salmiuo kendini sonrasında da lohusalıga bide kilo bunalimi eklenmiyo doğumdan hemen sonra eski kilona dönüyorsun mutlaka takip etmeni tavsiye ederim
hoşbulduk:) en çok kortugum şeylerden biri lohusalıga alışmaya çalışırken aynalara küsmek zaten umarım başarabilirim de maksimum 10 kg alırım.

Ben vermiştim ama eşim değiştirdi son anda Ceyda Zehra olucsk halbuki tek zehra idi Ceyda da icime sinmemeye başladı ama kırmak istemiyorum bir isim krizi yasiyoruz
Ikisi de çok güzel ama ne olursa olsun isim nasip işiymis onu anladım ben bunda benim son güne kadar ismi zeynep erva olacaktı son gün bir telefon geliyor ve esimin abisinin 10 15 yıl önce bebeği olmuş adıda zeynep mis haberin olsun yinede sen bilirsin dediler eşim o zaman küçük olunca çok hatırlamıyor tabi son gün isim değiştirdik allahtan magnet falan doğunca yaptiriz demistik bide ordan masraf çıkmadı elif zümral koyduk nasibi oymuş artık

hoşbulduk:) en çok kortugum şeylerden biri lohusalıga alışmaya çalışırken aynalara küsmek zaten umarım başarabilirim de maksimum 10 kg alırım.
Basarirsin inşallah cnm sağlıklı şeyleri tercih edip abur cuburdan kaçarsan çok almazsın bizim türk kadınlarının sorunu hamile olunca yemek odakli yasiyoruz hamilelikte azıcık şımarık oluyoruz herhalde pirinç tanesi bebek için koca koca tabakları yuvarliyoruz süt ürünleri yumurta meyve sebze et ceviz fındık bakliyat normal porsiyonda ye hem bebek hem sen çok sağlıklı olursun inşallah

Inşallah canm benim sen simdi mavi yesilden sıkılmışsındır hep prens oluncayaşadı o zaman elbiseler tokalar
Valla hep icimde kalmisti. Kiz bebege alisveris yapmak coooook zevkli. O elbiseleri sapkalari tokalari gorunce pembe pembe resmen gozum donuyor biz Ayla Jasmine koyucaz ismini insallah.

Yaa Ben su son bir haftadir dogru durust uyuyamiyorum. En az 2,3 kere tuvalete kalkiyorum. Ve tekrar uykuya dalmakta zorlaniyorum. Mesela dun gece 10 da yattim. Sabah 4 de kalktim ve hicbir sekilde uyuyamadim. Onceki gece yarimda kalktim 4 e kadar uyuyamadim bir de Ben de galiba huzursuz bacak sendromu var. sol bacagimi devamli kimildatmam gerekiyor eger sabot tutarsam istemsiz kendi kimildiyor. Agri veren birsey degil ama cok rahatsiz edici. Uykuya o yuzden de dalamiyorum. Allahtan her gece olmuyor.

Bugun yine cok sacma yedim. Dedigim gibi 4de uyandim Sabah.
7 gibi kahve ile muffin yedim. Valla dayanamadim napiyim.
8 gibi kahvalti, Iki haslanmis yumurta, peynir, domates ve bir dilim kizarmis ekmek.
Tam ogle yemegi vakti cocuklarla uyumusuz. O yuzden oglen yiyemedim. Uyaninca bir dilim ekmek ustune ton baligi koyup yedim. Arada bir dilim karpuz. Bir de cocuklarin peynirli makarnasindan birkac kasik aldim.
Aksam yemegini biraz gec yiyecegim bugun. Yemekleri esim pisirecek. Daha gelmedi. Menude mantar soslu biftek ve patates puresi var :)

Cok iyi besleniyosun canim
Valla ben senğn gibi yapabilmek istiyorum.akşamları hiç yemiyorsun neredeyse.ben de aksine akşam abartıyorum.başkası yanımda yiyince dayanamıyorum ben.

Canim bende ruyamda hep uslubir bebek goruyorum emmek icin bilr uyanmiyomus. InsAllah uslu olur bebeklerimiz. Ruyada gorunce iyice dayanilmaz oluyor beklemek :)
İnşallah bu sakin sakin uyuyan bebekleri sadece rüyanızda görmezsiniz kızlar

Ay ne güzel rüya. Hele doğurmak istemen ısrarla:) ben Doğumdan çok korkuyorum biraz daha içimde tutamaz mıyım diye doktorla pazarlık yaparım herhalde
Aynen ben de son dk ya kadar beklemek istiyorum.hatta planlı sezaryene karşı olduğumu söyleyeceğim doktora.bakem yiyecek mi ??
Kızlar özellikle 2 gündür istahim inanılmaz açık ve direk tartıda farkediyor dün 58di bugün 58.4 napicam ben
20.hafta cilvesi midir nedir?ben de öyleyim kuzu ya...napcaksak??

Kordon aldirma ne bilmiyorum Ilk defa duyuyorum. AMA gercekten nasipse Sen ne yaparsan yap oluyor iste. Ben de kazayla hamile kaldim. AMA iyiki de olmus diyorum. Uc erkekten sonra prensesime kavusacagim insallah
Ayyy ben de prenses istiyorum.
Bende ananas aldim bide bol su icmeye çalışıyorum ama tuzu azaltamiyorum malesef
Bi de tuzsuz yiyelim bi o fazla zaten hayatımızda.otlanalım bacım biz en güzeli.

Meselaaaa aç kalabilirsin :))
Bu ne ya?ben bunlarla dursam açlıktan ölürüm.tebrik ederim seni.iradene hayran kaldım.darısı başıma.birazdan ben günde yediklerimi paylaşayım da mideniz bulansın.

AY bi saglikla dogsun allahin izniyle pembis pembis giydiricem hep. Oyuncak gibi oynarim Ben onunla
Valla bilsem 3.kız olacak,1tane daha doğururdum.ama ev erkek basket takımı gibi.

O nasıl eş bacım?işten gelecek ve mantar soslu biftek yapacak valla bizimkine mantar al gel desen o nasıl bişey diye sorarbiftek yapacak hem de mantar soslu..helal olsun.Tr de bunlardan tükendi haberin olsun.

Sabah: 1 dilim küçük çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir,6 zeytin,2 çeri,bal,çay
İkindi gibi saat 3-4 te gündeydim .hazır olun yazıyorum: 1 ıspanaklı-2 mercimekli börek,2 kepçe dolusu patates salatası,10 adet sarma,1 kurabiye,yarım dilim kek,çay,soda.
Eve geldim 2 ceviz,2 kayısı,soda
Daha da yemeyeyim bi zahmet!!!

O nasıl eş bacım?işten gelecek ve mantar soslu biftek yapacak valla bizimkine mantar al gel desen o nasıl bişey diye sorarbiftek yapacak hem de mantar soslu..helal olsun.Tr de bunlardan tükendi haberin olsun.
Ayy yorumlarina bayılıyorum ya

Yaa ahaha benim oyle buyuk etlerden midem bulaniyor.ilk 15 hafta hic yiyemedim et. Simdi yiyorum ama ya esim pisirince ya da disarida. O yuzden esim pisiriyor ve de Allah icin benden daha iyi yapiyor digerlerine gelince patatesi soyup dograyan, kaynatan Benim ee mantarlarida yikayip hallediyorum zaten. O da bi zahmet kremasiyla pisirsin

Patates salatasi, isoanakli borek ve sarma!! Allaaaahim en sevdigim seyler. Afiyet seker olsun canim.

Sen bi de Benim evi gor. 4 erkek!

Sen bugün misafirliktemiydin :))

Ay kizlar beslenme ile ilgili uyguladigim herseyi bozdum. 10 kilonun altinda bitiremicem galiba.. yapabildigim tek sey bol su icmek arada limonlu su.. az aldim diye saldim kendimi aradaki fark kapanacak bosa gidecek dikkat etmelerimmm..

Kizlar bende 12 haftalik hamileyim ve son 6 haftada 7 kilo verdim. 68den 61e düstüm. Hic istahim yok sürekli yorgunum ve son 2-3 haftadir hergün en az 1 kere kusmaya basladim
Karnim yavas yavas belirginlesti ve doktor randevumdada hersey normal görünüyordu gecen hafta. Yani bebegime zarari olmadi simdiye kadar ama yinede endiseleniyorum. Buarada sunuda söylemeliyim Yilbasindan beri agizima tatli sürmedim kilo kaybimi bunada bagliyorum ama 7 kilo cok degilmi? Bildiginiz yada yasadiginiz benzer durum varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…