Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Günaydın arkadaşlar
Dün akşam eşim geç çıktı ben kendime yemek koyarken kızım düştü dişi dudağını patlattı derken canım bişey yemek istemedi
Kahvaltı
2 yumurta peynir zeytin marul domates salatalık patates kızartması 7-8 ad
Öğle 1 sade kahve 1 parça sütlü çikolata ve bolca kuruyemiş
Akşam 2_3 kaşık kuru fasulye 1-2 kaşık pilav
Ara yarım kase yoğurt
Ara susamlı leblebi
Ve kilo bildirimi:
Hafta 23+2
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 59.9
Güncel 60.0
24. Haftads 3 kilo almışsın cok iyisiniz kızlar maşallah

Ama verenler var hem de hic zahmet cekmeden ay ben vermeyi gectim sabit kalsam yeter

Hic deme canım wc ye gitmek bile lüks oluyor bazen

Kesinlikle yapardim ama elimi kolumu baglayan minnagim var ustelik kilo almasi gerek takipdeyiz yavas yavaş birseyler yapmam lazım ama
Sen de verirsin canım.hamurişine çok yüklenme yeter.
Bende kusma nobetindeyim 1 saati geçti 10 dakikada bir kusuyor kızım 😖
Geçmiş olsun canım
Gunaydin kizlar. Ben hastanedeyim. Dun gece sancilarim basladi 9 gibi. Saat 4 gibi geldik hastaneye. Sancilarim cok duzenli 1cm acilma var. 36+2 gunlugum. Sezeryan olacagi icin steroid ignesi vuuldum simdi. bebegin cigerleri gelissin diye. Iste bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz sonra ameliyat.
Ayyy çok heyecanlı.endişelenme,sağlıkla kucağına alacaksın.haberdar et tatlım.

Doğum sonrasi kilo bildirirmim
57.5
2.5 kilo fazlam var bakalim verebilcek miyim !.
Canim bende ayni durumdayım sanki kilo aliyor gibiyimmm :( ama cok kafaya takmamaya calisiyorum yeni dogum yaptigim icin. Yinede vermeyi geçtim almamaya calisicam

Kizlar gozden kacirdigim varsa tekrar etiketlesin beni bebek var malum onla uğraşırken yapiyorum atlamis olabilirim

Yaa o halde benim aldigim kilo tatli ve hamur isi kaynakli ama.oda abrtacak kadar degil yinede demekki kilo almamin kaynagi tatli ve hamurisi isi başdan sıkı tutayim ds fazla almayayim laktoz intoleransi icin yarin dr kontrolumuz var dr a sorucam ne yemeliyim ne yememeliyim belki de diyet uygulatmayacak bilemiyorum merakdaym bu arada benim kizin kakasi yesilimsi ama tam yeşil degil mama verdigim icin hardal sarisi olmali degil mi ? Yanliz cok sukurki ishal yok ve köpük yok sence yeşil imsi olmasi normal midir ?
Yeşil kaka sindirilememiş süt /mama demek cnm. Genelde çok yediklernde oluyor. Fazlasını sindiremiyor ve yeşil oluyor

Yeşil kaka sindirilememiş süt /mama demek cnm. Genelde çok yediklernde oluyor. Fazlasını sindiremiyor ve yeşil oluyor
Dr da onemsemedi kaka sayisi gun aşırı olmasi bizim icin iyi dedi bu arada 400 gr almışız cok şükür yanliz daha ayını yakalayamadik o yuzden kilo almasi lazim daha bir de 3 aylik olunca da geçebilir dedi dr tekrar test yapicaz insallah atlatiriz

Dr da onemsemedi kaka sayisi gun aşırı olmasi bizim icin iyi dedi bu arada 400 gr almışız cok şükür yanliz daha ayını yakalayamadik o yuzden kilo almasi lazim daha bir de 3 aylik olunca da geçebilir dedi dr tekrar test yapicaz insallah atlatiriz
İnşallah cnm genelde 3 aylıkta atlatılıyo. Bizim her ay yaptılar tahlil 9 da bittş ama bitti ya şükür o yeter. Allah tedavisi olmayan hastalık vermesin

cool_lime cool_lime cnm 16. Haftam
61.4 😫
Bu hafta hiç dikkat edemedim. Ettiğim halde kilolar gelince biraz moral bozukluğuyla oldu yedim bende. Bari yiyim de gelsin dedim. Ama yanlış yaptığım biliyorum. Bu hafta dikkat edicem inşallah
Kac kilo hedefin var canım bence zaten bu yemeyle başarırsın20 ila 30 arası dikkat edersen geri kalan haftalarda ciddi kilo gelmiyor gelen de bebege ait oluyor

Back
X