Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben de 75.5 'la başladım. Şu an 78.5 oldum. 15. Haftamdayım. Sanırım çok kilo alacağım. Ama 85 ten yukarı çıkmak istemiyorum.

Canım ben bu konuda baya rahat bir insanım zaten çocukları pek steril ortamda tutma taraftarı değilim kendim köyde doğup buyudugum için de... Geçen eşimle konuşuyorduk o benden rahat nasıl yani hepsini yikayacak miyiz diyor 😂 dedim yikariz ama utuye gerek yok boşver 😁 bizim de bir tüy topumuz var Norveç orman kedisi
Ahaha ne guzel valla , en iyisi canım, yapabilene helal olsun ama bende yapamam okadar isin arasında. Bide düzen soz konusuysa tamam da mikrop acısından kafama yatmadı ütü

Benim sancilar kesildi. Acilmada 1cm de kaldi. Ikinci steroid asisi oldum. Birazdan dr kontrolunden sonra eve gidecegim ins. Bebek ne kadar cok iceride durursa o kadar iyi sonucta. O yuzden sezeryana almiyorlar acilma olmadigi icin. 1 cm lik acikla 1 ay dayananlar varmis. Ben bi Iki hafta daha dayanayim o bile kar bana.
Canım inş, dua edicem ins en hayırlı zamanda en saglikli sekilde kavuşursun bebisinee

Ahaha ne guzel valla , en iyisi canım, yapabilene helal olsun ama bende yapamam okadar isin arasında. Bide düzen soz konusuysa tamam da mikrop acısından kafama yatmadı ütü
Tabi canım yapana helal olsun yani masallah derim ama hem çocukları çok çok temiz büyütme taraftarı değilim hem de ikizlerle çalışacak biri olarak ütü sanırım paslanır bizim kullanilmamaktan 😂

Gunaydin kizlar.
Hafta 37
Gecen hafta kilo 61.5
Guncel kilo 61.6
Toplamda 11.1 kg almisim. Annem geliyor haftaya. Tartida ani yukselisler olabilir :D cool_lime cool_lime canim kilo bildirimimi simdi yapabildim. Musait oldugun zaman eklersin listeye sen.

Back
X