Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Gunaydin kizlar. Ben hastanedeyim. Dun gece sancilarim basladi 9 gibi. Saat 4 gibi geldik hastaneye. Sancilarim cok duzenli 1cm acilma var. 36+2 gunlugum. Sezeryan olacagi icin steroid ignesi vuuldum simdi. bebegin cigerleri gelissin diye. Iste bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz sonra ameliyat.
canım hayırlısı olsun
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ÜYE ADIgebelik haftasibaşlangıç kilosugüncel kiloalinan kilodogum sonrasi ilk kilo bildirimidogum sonrasi güncel kilo
Khaleesi21 Khaleesi21 2451.454.22.8
S _sushico_ 3361.468.36.9
@sinsirella21068702
@AlessiaLeon1485 82-3
S Shewolf15 216165 4
pratik45 pratik45 1668 702
G gulayavsar 2261.668.77.1
@nedemistimkibenn 85554.4 -0.6
cool_lime cool_lime 396575.510.56968.2
@selennn 355156553 49.5
Freshh Freshh 2061.5 65.4 -
@sonbaharetkisi 1349 49.50.5
C charla 3650.561.511.5
Eyslg Eyslg 2456.8 603.2
Neseliyimmm Neseliyimmm 3958.565.77.26161
@pufboregi166061.4 1.4
@rmys4203 387483.59.5 kg7772
@volveron395562.5 7.557.557.5
@Minuscule557570
ogluma ne olacak ogluma ne olacak 146467.5 3.5
Merhaba :) 7. Haftadayım şuan 54 kiloyum 5 haftalıklen 56 kiloydum

sezeryan doğumda hemen aldığın 7 kilo gitti mi canım. kaç gün oldu doğum olalı maşallah sana

Hemen gitmedi canım. Gelen hafta cuma yaklaşık olarak 61 kg geliyordum . Bugün tartıda 56,7 geldi. Ödemler gitti muhtemelen çünkü Doğum için fazla işlem ve serum gördü vücudum. Bir de süt olsun diye yeşillik ve bol su tüketiyorum. Onları yiyince de iştah filan kalmadı bende.onun etkisi olduğunu düşünüyorum

Gunaydin kizlar. Ben hastanedeyim. Dun gece sancilarim basladi 9 gibi. Saat 4 gibi geldik hastaneye. Sancilarim cok duzenli 1cm acilma var. 36+2 gunlugum. Sezeryan olacagi icin steroid ignesi vuuldum simdi. bebegin cigerleri gelissin diye. Iste bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz sonra ameliyat.
Sağ Salim kucağına almanı diliyorum canım, güzel haberlerle gel 💕
Doğum sonrasi kilo bildirirmim
57.5
2.5 kilo fazlam var bakalim verebilcek miyim !.
Aaa süper yaa daha kaç gün oldu şunun şurasında :) bakalım asıl bizler verebilecek miyiz :)

Sabah kahvaltı; Bir dilim çikolata sürülmüş ekmek

Ara: Simit-cay (dışarı çıkmasam asla yemezdim🙄)
Dut kurusu,4 yuvarlak mısır patlağı
3 adet gofretcik🙈

Akşam yemeği: Yarım tabak mantar sote yanına yoğurtlu patates püresi ile.
Ve az çorba.

Sonrasında 1 adet koca armut yerim😋

Kızlar bebek kiyafetlerini utuluyirmusunuz ya? Utuledim bir kısmını ama saçma geldi, evde kedim var, heryerde sonuçta geziyor. E utu yapiyor koltuga koyup alip dolaba yerleştiriyorum, yani mikrop ölüyor falan diyorlar da, gayet yine mikroplaniyor dolapta orda burda :))))

Kızlar bebek kiyafetlerini utuluyirmusunuz ya? Utuledim bir kısmını ama saçma geldi, evde kedim var, heryerde sonuçta geziyor. E utu yapiyor koltuga koyup alip dolaba yerleştiriyorum, yani mikrop ölüyor falan diyorlar da, gayet yine mikroplaniyor dolapta orda burda :))))
Ilk bebeğimde yapmıştım.Evi nerdeyse antiseptiklerle yıkadık diyebilirim hatta ama gereksiz buluyorum artık çünkü 2 günde gayet bakteri doluyordur herşeyin üstü..En güzeli biraz rahat olmak ev ortamında bebeklerin mikrop kapması pek olası değil korkunç olan dış ortam ve misafirlerin bebeği öpmeye kalkışması.Ilk 1 sene oğlum 1 kez bile hasta olmadı 1 yaşına kadar.Evim de öyle aşırı temiz değildi.Ne zaman kreşe gitti o zaman hastalanmaya başladı

Cok mantikli
Ilk bebeğimde yapmıştım.Evi nerdeyse antiseptiklerle yıkadık diyebilirim hatta ama gereksiz buluyorum artık çünkü 2 günde gayet bakteri doluyordur herşeyin üstü..En güzeli biraz rahat olmak ev ortamında bebeklerin mikrop kapması pek olası değil korkunç olan dış ortam ve misafirlerin bebeği öpmeye kalkışması.Ilk 1 sene oğlum 1 kez bile hasta olmadı 1 yaşına kadar.Evim de öyle aşırı temiz değildi.Ne zaman kreşe gitti o zaman hastalanmaya başladı
Kesinlikle cok doğru zaten aşırı miktoptan kacirmak da iyi birsey değil bence.

Sabah : 1 küçük dilim tam buğday ekmeği,1 haşlanmış yumurta,roka, 1 kk beyaz peynir,3 çeri,1 yeşil biber,5 zeytin,çay
Ara : soda,6dut kurusu,kayısı içi,elma kurusu
Ara :şade Türk kahvesi
Akşam : 4,5 orta çinekop,yeşil salata,1 kk tahin helva
Sanırım soda içerim.

Ütülerim ben.ama mikroptan çok düzgün görünsünler diye.zaten minicikler buruş kırış kötü durmasın diye.oğlum 5yaşında ve hala her kıyafetini ütülerim.

Benim sancilar kesildi. Acilmada 1cm de kaldi. Ikinci steroid asisi oldum. Birazdan dr kontrolunden sonra eve gidecegim ins. Bebek ne kadar cok iceride durursa o kadar iyi sonucta. O yuzden sezeryana almiyorlar acilma olmadigi icin. 1 cm lik acikla 1 ay dayananlar varmis. Ben bi Iki hafta daha dayanayim o bile kar bana.

Canım ben bu konuda baya rahat bir insanım zaten çocukları pek steril ortamda tutma taraftarı değilim kendim köyde doğup buyudugum için de... Geçen eşimle konuşuyorduk o benden rahat nasıl yani hepsini yikayacak miyiz diyor 😂 dedim yikariz ama utuye gerek yok boşver 😁 bizim de bir tüy topumuz var Norveç orman kedisi

Benim sancilar kesildi. Acilmada 1cm de kaldi. Ikinci steroid asisi oldum. Birazdan dr kontrolunden sonra eve gidecegim ins. Bebek ne kadar cok iceride durursa o kadar iyi sonucta. O yuzden sezeryana almiyorlar acilma olmadigi icin. 1 cm lik acikla 1 ay dayananlar varmis. Ben bi Iki hafta daha dayanayim o bile kar bana.
Bu seçenek hiç aklıma gelmemişti.dığurup geleceksin sanıyordum.

Back
X