Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar doktordan geldim. Geçen ayın 18inde gitmişim tam 1 ay olmuş. Doktorun ölçümüne göre 1 ayda tam 1,5 kg almışım. Normal olduğunu söyledi, bebişin de kilosu sağlığı yerindeymiş şükür 🙏 boyum uzun olduğu için aldığım kiloyu göstermediğimi ve kiloya bu kadar takılmamamı söyledi. Moralim yerine geldi :)

Kızlar doktordan geldim. Geçen ayın 18inde gitmişim tam 1 ay olmuş. Doktorun ölçümüne göre 1 ayda tam 1,5 kg almışım. Normal olduğunu söyledi, bebişin de kilosu sağlığı yerindeymiş şükür 🙏 boyum uzun olduğu için aldığım kiloyu göstermediğimi ve kiloya bu kadar takılmamamı söyledi. Moralim yerine geldi :)
Maşallah kuzum 🧿

Ayda 1.5 kg çok iyi her ay böyle devam ettirebilirsen

süpersin canım:) maşallah miniğe de:)

Kahvaltı: Bir dilim ekmeğe sürülmüş bal-cay
İki saat sonra: 7-8 adet susamlı cubuk-cay
Öğle vakti: Minik ekmek arası almıştım yanıma.Hepsi bitemedi.3 gofret(bitmeden rahatlayamicam)
Akşam: 3 Köfte, bir tabak makarna, yoğurt olucak.

Yaşasın klasik yemekler,yarın güzel bir menüyle gelicem inşallah 😊

Selam kizlarrrr
Menu
Sabah: kasarli biberli sandvic
Ara: 1 bardak süt
Oglen: mercimek corbasi,1 dilim ekmek, 2 top dondurma :/
Ara: 1 hurma, 1 ceviz, 1 galeta
Akşam: tarhana çorbası,etli bruksel lahana,2 kaşık kısır, yoğurtlu kabak salatası olacak ins :)

Selam kizlarrrr
Menu
Sabah: kasarli biberli sandvic
Ara: 1 bardak süt
Oglen: mercimek corbasi,1 dilim ekmek, 2 top dondurma :/
Ara: 1 hurma, 1 ceviz, 1 galeta
Akşam: tarhana çorbası,etli bruksel lahana,2 kaşık kısır, yoğurtlu kabak salatası olacak ins :)
Maşallah :) sormak istediğim miğde bulantısı yaşadınız mı ve yaşadıysanız kacıncı haftadan itibaren normale döndünüz 😞

Maşallah :) sormak istediğim miğde bulantısı yaşadınız mı ve yaşadıysanız kacıncı haftadan itibaren normale döndünüz 😞
Herkesinki farklı canım.ama genel itibarıyla 16.haftada düzelme gösterdiği doğrudur.11-12.haftalarda da tavan yapıyor.ıyyyyykkk

Selam kızlar bugün yine kacamakli bitirdim
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz
Ara muz
Ogle 1 kase yayla çorba
Akşam 1 kase çorba yarım porsiyon spagetti 3-4 ad karnabahar salata
Ara tarçınlı boza
Ara çikolatalı mocha ve muffin

Yaşadım cnm hem de kafamı kaldıramıyordum. 11 den itibaren yavaşca geçmeye başladı 12 den itibaren hiç istifra etmedim. Şimdi 16 dayım ara ara ağzım acı oluyor o kdr. 12. Haftan bitsin rahatlarsın. 9-10 en kötü zamanlarımdı

Kahvaltı
Yarımşar demet roka, maydanoz, tere zeytinyağı ve limonla doğradım üstüne iki dilim peynir ve 3 yumurta ekledim bir dilim dukan ekmekle yedim. Bu yeşillik olayı iyi geldi bana wc açısından Allah razı olsun demekki baya ineğe bağlamam lazımmış azmış yediğim. 😂
Allahım nolur öğlen sapıtmayayım prş doktor kontrolüm var kilo bakcak 🙈

Yaşadım cnm hem de kafamı kaldıramıyordum. 11 den itibaren yavaşca geçmeye başladı 12 den itibaren hiç istifra etmedim. Şimdi 16 dayım ara ara ağzım acı oluyor o kdr. 12. Haftan bitsin rahatlarsın. 9-10 en kötü zamanlarımdı
Benimde 9-10-11 en zorlandigim hafta olmuştu 12 de bı tık iyiydi 13 te tekrar sonra 1 gün iyi 1 gün bulantı derken 15ten sonra baya rahatladim

Kahvaltı
Yarımşar demet roka, maydanoz, tere zeytinyağı ve limonla doğradım üstüne iki dilim peynir ve 3 yumurta ekledim bir dilim dukan ekmekle yedim. Bu yeşillik olayı iyi geldi bana wc açısından Allah razı olsun demekki baya ineğe bağlamam lazımmış azmış yediğim. 😂
Allahım nolur öğlen sapıtmayayım prş doktor kontrolüm var kilo bakcak 🙈
Bende yarın gidicem cumadan beri çok iyiydi tartı bugün yine fırlamış görünüyor 🙄

Kahvaltı : Bir dilim ekmeğe sürülmüş bal ve şekersiz çay.

Ara: Bir dilim üzümlü kek ve 2 çay şekersiz.
Öğle yemeği: Dünün az kalan makarnasini ketcapla yiyeceğim😋 Bir kase değildir daha az.
Akşam yemegi:Bir tabak barbunya yanına az pilav.Salata ve yoğurtla.

Yemek sonrası da yeşil elma.
Kuruyemiş yemeyi unutuyorum bundan sonra cebimde tasicam,eli cebe attikca tikinicam😅

Bende suan 10+1 im gerçekten 9 ve 10 da daha da arttı ilaç kullanmak zorunda kaldım mecbur içiyorum 😔

Back
X