- 25 Ocak 2019
- 1.066
- 4.608
- 63
- 35
maşallah ya o haftalara 3 kilo ile gelmek çok iyi başarı:)Günaydın kızlar bugün 59.5 kg geldim yeniden 3 kg nun altına inmiş oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah ya o haftalara 3 kilo ile gelmek çok iyi başarı:)Günaydın kızlar bugün 59.5 kg geldim yeniden 3 kg nun altına inmiş oldum
İnşallah bundan sonrada kontrollü devam eder :)maşallah ya o haftalara 3 kilo ile gelmek çok iyi başarı:)
zayıf hamile kalmana rağmen çok iyi canım, tebrikler:)Gunaydin kizlar.
Hafta 37
Gecen hafta kilo 61.5
Guncel kilo 61.6
Toplamda 11.1 kg almisim. Annem geliyor haftaya. Tartida ani yukselisler olabilir![]()
cool_lime canim kilo bildirimimi simdi yapabildim. Musait oldugun zaman eklersin listeye sen.
günaydınnnGünaydın kızlar
Ya ben bu hafta cok gelir diyordum. Cunku inanilmaz cok tatli yedim bi de hep soslu soslu makarnalar yedim. Etten tavuktan biktim artik. Enteresan olansa makarna hic sevmem normalde. Ama cok canim istiyor.zayıf hamile kalmana rağmen çok iyi canım, tebrikler:)
Aynen az kaldi diye iyice saldim kendimi. 63e kadar izin var kendime. AMA gercekten son haftalarda kilo alimi cok yavasliyor. Ozellikle ikinci yarida kilolar hizli geldiyse.az kalmış boşver 2 kilo alsan bile süper başarı:)
Ah ah bu duruma geçmek istiyorumYa ben bu hafta cok gelir diyordum. Cunku inanilmaz cok tatli yedim bi de hep soslu soslu makarnalar yedim. Etten tavuktan biktim artik. Enteresan olansa makarna hic sevmem normalde. Ama cok canim istiyor.
BI kac hafta daha sabret canim. 14/15 den sonra geciyor bulanti. Kusma var mi? Yoksa sadece bulanti mi?Ah ah bu duruma geçmek istiyorumbulantılardan tek beslendiğim çubuk yoğurt
![]()
Bulantı canımm günde 1 kez çıkarıyorum . İnsallah en yakın zamanda geçerBI kac hafta daha sabret canim. 14/15 den sonra geciyor bulanti. Kusma var mi? Yoksa sadece bulanti mi?
Maş canım ya bunun öğlesi arası vırtı zırtı yokmiiiKahvaltı
Peynir zeytin siyez ekmek tereyağlı iki yumurta biraz bal kaymak bir kaşık tahin pekmez
Akşam bir lahmacun
1 büyük Enginar dolması
Yok tatlım ztn kahvaltıyı çok geç yedik akşamı da erken. Arada acıkamadımMaş canım ya bunun öğlesi arası vırtı zırtı yokmiii