Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Hafta içinde benimde öyle oluyor canım geçen hafta içinde 59.5 ye kadar gördüm 2 gun öncede 60.9 gördüm ödem oluyor demekki vücut atıyor geri şimdilik yoksa bı formulum yok inanki dün 2 muzlu süt yapıp içtim akşam çikolata yedim gün içinde cheesecake yedim bunların geri dönüşü olacaktır bana🙈
Bence senin bünyen kilo almıyor alsa da içerde gizli bi sistemin var yakıyor hemen :KK53::KK53: mesela ben kg almaya çok yatkınım senin yediklerini yesem haftada 5 kg alırım :KK71:

Valla ben de aynı durumdayım.kaç hafta oldu.hep 1kg.dikkat etmesem 3kilo mu alacağım yani?bu iş sıkıcı olmaya başladı
Valla pes diyorum. Keşke yeseydim önüme gelen pastaları börekleri. En azından tartıda gördüğüme değerdi. Doğumdan sonra hızla veririz inşallah arkadaşım.

Sabah; yarım demet roka-tere, 2 cherry domates, 1 mini salatalık , 1 dilim peynir, 5 zeytin, portakal-greyfurt suyu

Ara; 2 tam ceviz

Öğle; yarım porsiyon ciğer, salata

Ara; 1 büyük hurma

Akşam; 1 tabak menemen, 1 incecik dilim ekmek

Ara; 1 bardak açık çay, 1 dilim kakaolu kek

Bence senin bünyen kilo almıyor alsa da içerde gizli bi sistemin var yakıyor hemen :KK53::KK53: mesela ben kg almaya çok yatkınım senin yediklerini yesem haftada 5 kg alırım :KK71:
Kız olurmu ben eskiden 65in altına inemiyodum hamileyken de haftada 2 kg falan alıyodum 34. Haftada 15 kg almıştım benim bünye çok kg alıp verdi😂

Sabah; yarım demet roka-tere, 2 cherry domates, 1 mini salatalık , 1 dilim peynir, 5 zeytin, portakal-greyfurt suyu

Ara; 2 tam ceviz

Öğle; yarım porsiyon ciğer, salata

Ara; 1 büyük hurma

Akşam; 1 tabak menemen, 1 incecik dilim ekmek

Ara; 1 bardak açık çay, 1 dilim kakaolu kek
Senin listelerin porsiyonları çok az bence kesin odem

cool_lime cool_lime hafta 17.
62 kg. Geldi bi 600 gr daha öff toplamda 2 kg etti. Doktor doğumda 72 kg olmanı bekliyorum dedi. Doğumdan 65 çıkarsın 40 ındq da 62 olursun dedş. Bende kızımdq 83 le girdim evde yine 83 tüm dedi. 😂 ödem yapmışın diyor . Ay 40 ımda 62 olsam süper. 3 kg yu veririm zırt diye de bakalım

Bu ikizler beni mahvedecek kızlar cool_lime cool_lime canım hafta 22, güncel kilo 66, Gelsin +1 kilo skandal :oha::skandal:goren zannedecek dünyaları yemişim sanki :( tuzu keseceğim ben

Bu ikizler beni mahvedecek kızlar cool_lime cool_lime canım hafta 22, güncel kilo 66, Gelsin +1 kilo skandal :oha::skandal:goren zannedecek dünyaları yemişim sanki :KK43: tuzu keseceğim ben
Yok canım yok ben tuz da tüketmem, 1.3 kg geldi
cool_lime cool_lime 71 olan bir sinsirella arkadaşlar ya ben iki saatte bir açıkıyorum ne yapacağım ya bilmiyorum bir de mide bulantılarım halen devam kendimi hep aç gibi hissediyorum
canım ara öğün olarak ceviz fındık badem tüketiyor musun? bastırır açlığını

Back
X