Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

İnanılmaz yedim.İbret olsun diğer gunlerime diye yazayım
Kahvaltı:Bir dilim ekmek sürülü çikolata&çay
Ara-Ogle: Bir dilim kek, 2 kaşık patates salatasi,3 sarma,3 mercimek köftesi,1 minik poğaça Resmen gün menüsü,okulda çocuklar eşliğinde
Ara: Etsiz çiğköfte,çok az durumunden yedim daha çok sade
Akşam: Azcicik mantı ( çünkü evde yemek yok ve mecburen hamurisi olmuş olucak)

Sonrada elma olsun bari

Doktor eşimin yanında gaza getirdi,zayıf gebe mi olucan sen,hiç kilo almadın diyerek.Daha yolun başında niye kilo almami destekler gibi konuştu anlamasam da bilinçaltım bunu fazlasiyla kabul etti

Ayniyiz yaa tam beni anlatmışsın kendimi tutmam lazım ama nasıl

Ya kizlar ben dunden beri kitliktan cikmis gibi yiyorum. Baklavalar, sarmalar,sekerpareler.... bunlar 3 ogunum haricinde yediklerim. Valla gozum dondu dunden beri devamli mutfaktayim ve tikiniyorum. AMA napiyim coook ozlemisim. Bu cuma ciddi bir artis olabilir ben de son kilo bildirimim olacak Allahin izniyle.

En kaygısız artış olur son hafta bildirimi darısı bize inşallah

Cnm ben her kustuğumda olurdu. 3-4 güne geçiyor yine kusunca yine oluyor. Basınç sebebiyle kılcal damarlar patlıyor çünkü. Tüm yüzümü kaplardı benim
5. Ayımıza girdik ama hala kusma bitmedi dun aksam epey zorlaninca oldu demek umarım doğunca uslu olurlar da geçmiş olsn canım sana da

Ne kadar çok abartıyorsun sen canım ya ama yediklerini değil yemediklerini.hamilesin ve diyette değilsin.keyfini çıkar arada,eziyete döndürme.hayatında her sene hamile kalacak değilsin.yeterince kontrollüsün zaten.
Sen benim haftasonu yediklerimi duysan ...

Afiyet olsun cnm e olcak o kadar son haftaların artık ye gitsin!!

Üniversite dönemimde kendi cabamla 25 kilo vermistim,uzun zamanda korudum o halimi.Simdi kendime hedef koydum daha çok yeni ama nsallah olursa diye canım içimi rahatlattin ama,teşekkür ederiim

Dünkü menüm

Sabah; peynirli yarım açma, portakal suyu

Ara; 1 küçük hurma

Öğle; domatesli kaşarlı tost, 7-8 adet patates kızartması, çay

Ara; 1 yeşil elma

Akşam; 1 tabak portakallı kereviz, 3-4 kaşık makarna, 1 kase yoğurt

Ara; 1 avuç kadar karışık kuruyemiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…