- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Ayniyiz yaa tam beni anlatmışsın kendimi tutmam lazım ama nasılKizlar merhaba..bebegim bir turli doymuyordu sutum cok yok kac saat gecerse gecsin dolmuyor bugun mama takviyesi basladim... sutum olsun diye cok yedim bu sira kilo almisim tabiiki..kac gundur saglikli besleniyodum birde o kadar emzirmeye hic kilo veremedim bide biraz bozunca hemen aldim.. bazi insamlar ne guzel cok yesede emziriyo diye bi sürü kilo veriyor...... bırak vermeyi almasam iyi..
COk sagol canim. Evet simdi stresim yok, cok rahatim :)(Çok sevindim gözün aydın canım artık daha rahat olursun
COK gecmis olsun canim.Dayanamadım acile götürdüm. Üşütmüş miniğim. Ondan böyleymiş
En kaygısız artış olur son hafta bildirimi darısı bize inşallahYa kizlar ben dunden beri kitliktan cikmis gibi yiyorum. Baklavalar, sarmalar,sekerpareler.... bunlar 3 ogunum haricinde yediklerim. Valla gozum dondu dunden beridevamli mutfaktayim ve tikiniyorum. AMA napiyim coook ozlemisim. Bu cuma ciddi bir artis olabilir ben de son kilo bildirimim olacak Allahin izniyle.
Aynen oyle canim. Son birkac haftadir pek umursamiyorum kiloyu. Ama allaha sukur oyle fazla artis olmuyor artik. 20li haftalarda olsaydimy kesin en az 1kilo gelirdi.En kaygısız artış olur son hafta bildirimi darısı bize inşallah
Cnm ben her kustuğumda olurdu. 3-4 güne geçiyor yine kusunca yine oluyor. Basınç sebebiyle kılcal damarlar patlıyor çünkü. Tüm yüzümü kaplardı benimArkadaşlar acil bakar msnz
Kaşımın altından göz cukurma kadar böyle kırmızı minik minik benekler çıkmış normal mi Bu?
5. Ayımıza girdik ama hala kusma bitmedi dun aksam epey zorlaninca oldu demekCnm ben her kustuğumda olurdu. 3-4 güne geçiyor yine kusunca yine oluyor. Basınç sebebiyle kılcal damarlar patlıyor çünkü. Tüm yüzümü kaplardı benim
Ne kadar çok abartıyorsun sen canım ya ama yediklerini değil yemediklerini.hamilesin ve diyette değilsin.keyfini çıkar arada,eziyete döndürme.hayatında her sene hamile kalacak değilsin.yeterince kontrollüsün zaten.İnanılmaz yedim.İbret olsun diğer gunlerime diye yazayım
Kahvaltı:Bir dilim ekmek sürülü çikolata&çay
Ara-Ogle: Bir dilim kek, 2 kaşık patates salatasi,3 sarma,3 mercimek köftesi,1 minik poğaçaResmen gün menüsü,okulda çocuklar eşliğinde
Ara: Etsiz çiğköfte,çok az durumunden yedim daha çok sade
Akşam: Azcicik mantı ( çünkü evde yemek yok ve mecburen hamurisi olmuş olucak)
Sonrada elma olsun bari
Doktor eşimin yanında gaza getirdi,zayıf gebe mi olucan sen,hiç kilo almadın diyerek.Daha yolun başında niye kilo almami destekler gibi konuştu anlamasam da bilinçaltım bunu fazlasiyla kabul etti☹
Afiyet olsun cnm e olcak o kadar son haftaların artık ye gitsin!!Ya kizlar ben dunden beri kitliktan cikmis gibi yiyorum. Baklavalar, sarmalar,sekerpareler.... bunlar 3 ogunum haricinde yediklerim. Valla gozum dondu dunden beridevamli mutfaktayim ve tikiniyorum. AMA napiyim coook ozlemisim. Bu cuma ciddi bir artis olabilir ben de son kilo bildirimim olacak Allahin izniyle.
Hamileyken 1 gunde +1 e çıktığım günler var :)iki günde 500 gr alınırmı?
günaydın güzel anneler,
hafta sonu sebebiyle 500 gram geldi, hoşgeldi:)
iki günde 500 gr alınırmı?
Üniversite dönemimde kendi cabamla 25 kilo vermistim,uzun zamanda korudum o halimi.Simdi kendime hedef koydum daha çok yeni ama nsallah olursa diye canımNe kadar çok abartıyorsun sen canım ya ama yediklerini değil yemediklerini.hamilesin ve diyette değilsin.keyfini çıkar arada,eziyete döndürme.hayatında her sene hamile kalacak değilsin.yeterince kontrollüsün zaten.
Sen benim haftasonu yediklerimi duysan ...
O da bişey mi?ben 1 günde 1 kilo aldımiki günde 500 gr alınırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?