Olan olmuş canım haftaici telafi edicez haftasonu kacamaklarini ben bugün düne göre daha iyiyim yatana kadar ne olur bilemem tabiKızlar bir haftasonu daha kötü beslenmemin dibine vardım. Akşam arkadaşlara gittik yemeğe. Off neler yapmış neler. En son ayva tatlısıyla kapanışı yaptık. Karnım ağrıyordu yatarken patlayacak gibi. Sabah hala toktum resmen. Aşırı da gaz oldum çünkü leş gibi üç bardak fanta içtimo da gaz yaptı iyice şiştim. Bu sabah nispeten normal yedim. Akşam da annem sarma yapmış onu yicem mecbur. Neden haftasonları böyle olmak zorunda. Çok zorlanıyorum böyle bozunca haftaiçleri.
Geldi canim geldi bugun :) Hasret gideriyoruz simdi. allaha sukur dogumla ilgili olan bi gelisme yok. 3 nisana kadar duracak gibi gozukuyor.
Çok sevindim gözün aydın canım artık daha rahat olursunGeldi canim geldi bugun :) Hasret gideriyoruz simdi. allaha sukur dogumla ilgili olan bi gelisme yok. 3 nisana kadar duracak gibi gozukuyor.
Başka bir sıkıntısi varmı canim
Başka bir sıkıntısi varmı canim
İstersen yarın kakasını tahlil için verebilirsin 1 saat içinde goturmen lazım canım kakayı başka bı rahatsızlığı yoksa @pufboregi daha iyi bilgi verir tabiDün sabah 1 kere fışkırır gibi kustu. Şimdide yeşil kaka geldi sarı ile karışık
Annelerimiz iyi ki varlar iyi kiGeldi canim geldi bugun :) Hasret gideriyoruz simdi. allaha sukur dogumla ilgili olan bi gelisme yok. 3 nisana kadar duracak gibi gozukuyor.
İstersen yarın kakasını tahlil için verebilirsin 1 saat içinde goturmen lazım canım kakayı başka bı rahatsızlığı yoksa @pufboregi daha iyi bilgi verir tabi
çok geçmiş olsun canımDayanamadım acile götürdüm. Üşütmüş miniğim. Ondan böyleymiş
Geçmiş olsun minnosa canım üzülme toparlar annesi bebeğin hasta olması anneyi hayattan koparan bı durum haline geliyor bende inanılmaz stresli olurum hasta oldugundaDayanamadım acile götürdüm. Üşütmüş miniğim. Ondan böyleymiş
Yeşil kaka sindirilememiş süt/mama demek. Çok yediğinde olabiliyor. Ama Sümüksü balgam gibi olursa götür üşütmüş olabilir ya da bir gıdaya intoleransı olabilir
Arkadaşlar acil bakar msnz
Kaşımın altından göz cukurma kadar böyle kırmızı minik minik benekler çıkmış normal mi Bu?
O bahsettigin kırmızı minik noktalar bende kusma sonrası göz altlarimda çıkmıştı canım sonra gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?