Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bence daha az yeme zaten az yiyorsun kuru kayisi ve incir ye bol su ic

Haftana göre biraz hızlı gitmiş canm ama daha başlarda sayılırsın şimdiden bi sisteme oturursan daha rahat olur ileriki aylar için

Kabızlık çok etkiler canm benim neredeyse 1 kilo etkiliyordu arkadaşında dediği gibi kayısı incir bol su lif ağırlıklı beslen yulaf ezmeside bende işe yariyordu

Yarin 24. Hafta ve bugun 67.7 yim gecen hafta ki kesin odemdi demekki :)

Bu haftaki hedefim en fazla 300 gr. bakalim neler olucak :)

Evde bende karar verdim hamur işi tatlı yapımı Doğuma kadar olmicak. Hatta eşime misafirliğe de gitmeyelim dedim. Çok tatlı canımız isterse dışarıdan alacaz. Ama bakalım uygulama da nasıl olur görecez

Canım lütfen beni yanlış anlama. Ama kesinlikle daha az yeme. Evet tatlı yememede aynen devam. AMa normal günlük yemeğini ye. Karnını doyur. Çünkü bebekte senden besleniyor . Allah korusun gelişimini aksatacak bir şeye sebep olmayalım. Bir de sen yemezsen çocuk sendeki depoları götürdüğü için iyice güçsüz kuvvetsiz kalırsın canım benim

Ben aynn böyle yaptım canm yoksa imkanı yok karşı koymanın canları isterse eşim ve çocuklara yetecek kadar aldık evde yapmadık akşam gezmeleri olursada midem kötü yiyemiyorum dedim yapacak birşey yok çünkü tadını alınca bırakamıyorum en iyisi tadına bakmamak dedim

Aynen oyle dogru diyosun canim bende oyle yapıcam sabah o hırsla az yerim dedim ama vazgectim normal olani ne ise oype yapicam tesekkuredrrim canim

Kızlar 2 kilo aldım çünkü çikolata ve reçel yedim ondan dolayı iki kilocuk geldi

Aynen oyle dogru diyosun canim bende oyle yapıcam sabah o hırsla az yerim dedim ama vazgectim normal olani ne ise oype yapicam tesekkuredrrim canim
Canm ben şeker çıkan hamilelerin kullandığı listeleri araştırmıştım formdan yorumlara bakıp ona göre bi ayar yapmıştım öylede yapabilirsin fikir olur

Gunaydin kizlar. Hafta 18 kilo 54.6. +300 gelmis bu hafta. Yaaa o kadar duzenli ve guzel bir besleniyorum. Nasil aliyorum anlamiyorum. Hamurisi abur cubur yesem tamam dicem dogsl olarak kilo yapiyor. AMA vallahi tek yedigim bi parca bitter cikolata bir Iki lokum. Bunun da extra kilo yapmasina imkan yok

Bu Sabah doktor kontrolum vardi. Hizli kilo aldgimi soyleyince guldu gecti resmen. Zaten cok zayifsin daha hizli kilo alirsin Normal. Hem biraz kilo al fena mi dedi.

Tatlı hemen farkediyor ben her hafta yarim kilo demiştim doğuma kadar bu hafta tatlıyı abartınca 1 kilo geldi hemen yarim kilo fazladan ama yrmeyincede olmuyor ama senin kilon az zaten masallah

Valla çok haklısın tatlım yemiycem artık tatlı az öncede kustum kahvaltım heba oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…