Bence daha az yeme zaten az yiyorsun kuru kayisi ve incir ye bol su iccool_lime canim beni bu hafta ekleme pazar gunu ekle
Kızlar tahmin ettiğim gibi bugun de tartida 500 gr artti yani 1 gunde dunku listemle 500 gr oynadi inanin yesem olsa zoruma gitmez bi gariplik var bugun daha da az yeyip bol su ve limon olayina giricem birde afedersiniz acayip kabizlik var 1 haftadır belki ondandır yine başaramazsam gelen kiloyu kabullenicem artik
Haftana göre biraz hızlı gitmiş canm ama daha başlarda sayılırsın şimdiden bi sisteme oturursan daha rahat olur ileriki aylar için14.hafta kilo bildirimim
Hamilelik başlangıç kilom 75
Geçen hafta 76,6
Bu hafta 77,6
Maalesef bu hızla gidersem ben doğuma kadar yine yuvarlanırım tüm hafta boyunca evde hamur işleri vardı misafirler tatlılar derken sonuç ortada ama bu hafta hiç kilo almadan haftaya bildirim yapmayı planlıyorum ne kadar basabaşa olurum bilmiyorum umarım sizde durumlar daha iyidir
Bakayım canim en azindan ara ogunleri tam yapicamBence daha az yeme zaten az yiyorsun kuru kayisi ve incir ye bol su ic
Kabızlık çok etkiler canm benim neredeyse 1 kilo etkiliyordu arkadaşında dediği gibi kayısı incir bol su lif ağırlıklı beslen yulaf ezmeside bende işe yariyorducool_lime canim beni bu hafta ekleme pazar gunu ekle
Kızlar tahmin ettiğim gibi bugun de tartida 500 gr artti yani 1 gunde dunku listemle 500 gr oynadi inanin yesem olsa zoruma gitmez bi gariplik var bugun daha da az yeyip bol su ve limon olayina giricem birde afedersiniz acayip kabizlik var 1 haftadır belki ondandır yine başaramazsam gelen kiloyu kabullenicem artik
Maşallah çok iyi insallah hedefuni tutturursun .ne kadar kötü etkiliyor ödem insanın psikolojisiniYarin 24. Hafta ve bugun 67.7 yim gecen hafta ki kesin odemdi demekki :)
Maaşallah sen çok iyi gidiyorsun zaten heleki hedefin tutarsa 7 8 kiloyla bitirirsin
14.hafta kilo bildirimim
Hamilelik başlangıç kilom 75
Geçen hafta 76,6
Bu hafta 77,6
Maalesef bu hızla gidersem ben doğuma kadar yine yuvarlanırım tüm hafta boyunca evde hamur işleri vardı misafirler tatlılar derken sonuç ortada ama bu hafta hiç kilo almadan haftaya bildirim yapmayı planlıyorum ne kadar basabaşa olurum bilmiyorum umarım sizde durumlar daha iyidir
Yarin 24. Hafta ve bugun 67.7 yim gecen hafta ki kesin odemdi demekki :)
cool_lime canim beni bu hafta ekleme pazar gunu ekle
Ben aynn böyle yaptım canm yoksa imkanı yok karşı koymanın canları isterse eşim ve çocuklara yetecek kadar aldık evde yapmadık akşam gezmeleri olursada midem kötü yiyemiyorum dedim yapacak birşey yok çünkü tadını alınca bırakamıyorum en iyisi tadına bakmamak dedimEvde bende karar verdim hamur işi tatlı yapımı Doğuma kadar olmicak. Hatta eşime misafirliğe de gitmeyelim dedim.Çok tatlı canımız isterse dışarıdan alacaz. Ama bakalım uygulama da nasıl olur görecez
Aynen oyle dogru diyosun canim bende oyle yapıcam sabah o hırsla az yerim dedim ama vazgectim normal olani ne ise oype yapicam tesekkuredrrim canimCanım lütfen beni yanlış anlama. Ama kesinlikle daha az yeme. Evet tatlı yememede aynen devam. AMa normal günlük yemeğini ye. Karnını doyur. Çünkü bebekte senden besleniyor . Allah korusun gelişimini aksatacak bir şeye sebep olmayalım. Bir de sen yemezsen çocuk sendeki depoları götürdüğü için iyice güçsüz kuvvetsiz kalırsın canım benim
Canm ben şeker çıkan hamilelerin kullandığı listeleri araştırmıştım formdan yorumlara bakıp ona göre bi ayar yapmıştım öylede yapabilirsin fikir olurAynen oyle dogru diyosun canim bende oyle yapıcam sabah o hırsla az yerim dedim ama vazgectim normal olani ne ise oype yapicam tesekkuredrrim canim
Tatlı hemen farkediyor ben her hafta yarim kilo demiştim doğuma kadar bu hafta tatlıyı abartınca 1 kilo geldi hemen yarim kilo fazladan ama yrmeyincede olmuyor ama senin kilon az zaten masallahKızlar 2 kilo aldım çünkü çikolata ve reçel yedim ondan dolayı iki kilocuk geldi
Aa cidden mi bakayim bende ozamanCanm ben şeker çıkan hamilelerin kullandığı listeleri araştırmıştım formdan yorumlara bakıp ona göre bi ayar yapmıştım öylede yapabilirsin fikir olur
Tatlı hemen farkediyor ben her hafta yarim kilo demiştim doğuma kadar bu hafta tatlıyı abartınca 1 kilo geldi hemen yarim kilo fazladan ama yrmeyincede olmuyor ama senin kilon az zaten masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?