Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sizi listeye ekliyim mi :)

Kizlar yogun misafirim vardi guncellemeleri yapıcam gece ama herkes kilo bildirmemis eger haber vermeden kilo bildirimi yapmayan olursa listeden cikarmak durumundayim cunku biraz vakit aliyor zaten birde istikrar bize lazim olam en onemli sey butun mesajlari okuyunca liste hazir olur ins :)

2 kilo aldım tatlım buraya yazdım görmemiş olabilirsin

Sabah
4 zeytin
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Ara 1 ceviz 1 mısır patlaği
Oģle
9 yemek kasıgi pazı kavurma
1 ortaboy gül boreği
1 ceviz
Ara 2
1 misir patlagi
1 kucuk tuzlu kurabiye kahve
Ara 3
yarim muz
1 avuc leblebi
Akşam
6 yemek kaşıği makarna
Biraz salata
2 dilim haslanmiş et
Yatmadan 1 porsiyon meyve ya da yogurt yerim

Canm kabızlık geçtiyse mutlaka farkeder tartıda bende nette bakıyorumda da kacinci haftada kaç kilo almışlar diye insanlar uçmuş valla bizimki emin ol çok iyi geri dönüşüd3 kolay olacak inşallah benim haftamdakilerde 10 14 arası en normali alanlar emzirmeyle ararız inşallah bide bugün bi grupta ısırgan otunu cayinin aşırı süt yaptığını duydum bilginiz varmi

Canm kabızlık geçtiyse mutlaka farkeder tartıda bende nette bakıyorumda da kacinci haftada kaç kilo almışlar diye insanlar uçmuş valla bizimki emin ol çok iyi geri dönüşüd3 kolay olacak inşallah benim haftamdakilerde 10 14 arası en normali alanlar emzirmeyle ararız inşallah bide bugün bi grupta ısırgan otunu cayinin aşırı süt yaptığını duydum bilginiz varmi

Bugun Sabah hastanede oldugunu icin kahvaltini eve donunce yaptim. Kahvalti ogle bir oldu. Sucuklu yumurta, peynir, domates, biber ve Iki dilim ekmek. Aksam bulgur pilavi ve yogurt. Arada sadece ceviz yedim. Sucuk midemi mahvetti.

Ayy inşallah ya o kadar emek veriyoruz bugun pastane onunden gecerken o.pogacalara bi bakişım var anlatamam Rabbim dedim insanlar hamile iken herseyi yer diye biliyordum bana noldu böyle sagliklisiyla dogum yapayim da yerim inşallah ben once zayiflarken herseyden yiyerek zayıflamıştım ama boylesi cok farkli imiş hatta stresli bu arada duymustum ısırgan otunu ama denemedim sen denersin inşallah bize da yazarsin burdan

KAHVALTI:
bir kase yogurt 9 adet mini grissini 1 adet hurma
OGLE:
1 kase tavuklu eristeli corba
1 e yakin simit
Domates salatalik biber 5 zeytin
Peynir
Mozaik pasta 1 dilim
AKSAM(17:30)
iki kase kadar eristeli tavuk corbasi
2 catal mozaik pasta
Aksam 20.30 gibi
1 bardak tarcinli sut
Yarim muz
2 dilim ananas

Son düzenleme:
Az deģil mi yediklerin
sabah ki yedigimi bi gorseydin hey masallah derdin saat daha 17.30 burada. Bi aksam 7 falan olsun meyva salatasi yerim artik. AMA Suan kusacak kadar tokum.

Bugun misafirim hic kilo almamissin daha az duruyo hamileligin falan dediler bayaga mutlu oldum insAllah simarip bu hafta duzenimi bozmam, gerci bugun tatli yedim oda odul olsun artik bayaga direniyorum tatlilara :) normalde canim ne istese aliriz disardan surekli tatli falan olurdu ozellikle aksamlari bisey izlerken cok sey yeniyodu neyse onlari kestik Allahtan :)

Sabah kral aksamsa fakir gibi yemek ye lafi varya gercekten dogru. Vucut gun icinde aldiklarini iyi yakiyor ama aksam yediklerimizi malesef tam yakamiyor ve yag olarak depoluyor. Insani mahveden o aksamlari tv karsisinda yenenler zaten. Bi de insan yedikce yiyor farketmeden.

O zaman ben sabah tost yiyeyim yaa tereyağ lı sucuklu kasarli olunca zengin işi olur aksam da salata yiyeyim ayyy hamilelik bitsede istediklerimizi yesek ama sadece yeme kısmı icin yoksa hamileligim güzel geciyor şükür

O zaman ben sabah tost yiyeyim yaa tereyağ lı sucuklu kasarli olunca zengin işi olur aksam da salata yiyeyim ayyy hamilelik bitsede istediklerimizi yesek ama sadece yeme kısmı icin yoksa hamileligim güzel geciyor şükür
Off bak sucuklu tost yemeyeli kim bilir ne kadar oldu ye gitsin sefan olsun

Bugün tartılamadım yarın sabah bildircem inşallah :)) kızlar bende de kabızlık var çok kötü bişi yaa kayısı da yiyorum ama geçmedi bir türlü
Canim o mu etkiledi bilmiyorum ama baska zamanda denerdim bu kadar etkilemediydi 2 tane kayisiyi.sicak suda beklettim hem suyunu ictim hem.kendisini bana iyi geldi şükür ama ac karnina yapicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…