- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
700 cokda değil ya inanki yag degil.odem ya da siskinlik dir bu haftaya özel bir durum bende de öyleydi kac gundru aksam.yemegini kestim tempolu yurudum 60 lari gordum psikolojimi bozdum ama suna da inaniyorum bu haftalar boyle hizli almaya meyilliyizBugün 25+0
İlk kilo : 58,5
Geçen hafta:61.3
Güncel:62.00
Aynen oyle e hadi son ay 1 daha olsun 3 olsun 11 de cok cok.normal yani ben kendime 11 hedefi koydumİlk tabloya bakıyorum da 4 haftada 2 kg almışımneyse sağlık olsun son 3 ayda her ay 2 kg alsam 6 kg daha alış kapatırım ( yani inşallah )
ya bizim dogumumuz aynı zamanda benimde son 10 gündür karnım çok büyüdü hacmim genişledi kiloda aldım kizlar sizin göbüşler hangi haftalarda bariz olarak kendini gösterdi bu hafta benim pantolonlar olmamaya başladı ve ilk defa 2 gün önce hamileyim diye bana yer verildiKızlar bu iki haftada birden kilo aldım ve göbeğim çıktı 15. 16. haftada nasıl oldu anlamadımiki hafta da iki kiloya yakın hala inanamıyorum tamam önceki kadar dikkat edemedim ama bu kadar da olmaz ki hemen dedim misafirim çoktu gelen de tatlı getiriyor offf offf
ya bizim dogumumuz aynı zamanda benimde son 10 gündür karnım çok büyüdü hacmim genişledi kiloda aldım kizlar sizin göbüşler hangi haftalarda bariz olarak kendini gösterdi bu hafta benim pantolonlar olmamaya başladı ve ilk defa 2 gün önce hamileyim diye bana yer verildi
Aynen oyle e hadi son ay 1 daha olsun 3 olsun 11 de cok cok.normal yani ben kendime 11 hedefi koydum
Yok gibi gozukuyor canim. Ellerine saglikGozden kaçırdığım var mi kizlar
6 aylik 7 ye girdim diyorum ben 25 ve 26. Haftaalrda oyle deniyomuşBu arada 25 haftalik olunca kac aylik hamile oluyorum kafam cok karışıyor bu konuda
Bu arada 25 haftalik olunca kac aylik hamile oluyorum kafam cok karışıyor bu konuda
Anaa olmusuz bayaga :)25+5 de tam 6aylık oluyoruz . 7.aya giriyoruz
27. Haftada 7.aya giriyorsun. 25. Haftada 6.5 aylik oluyorsun.6 aylik 7 ye girdim diyorum ben 25 ve 26. Haftaalrda oyle deniyomuş
Kafamı karistirdin ben zaten 7. Aya girdim diyorum 7. Ay dolmuyo ama gecen günü aya bolunce 6 ay dolmuş oluyo 26 da bence dogru27. Haftada 7.aya giriyorsun. 25. Haftada 6.5 aylik oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?