Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bugün 25+0

İlk kilo : 58,5
Geçen hafta:61.3
Güncel:62.00
700 cokda değil ya inanki yag degil.odem ya da siskinlik dir bu haftaya özel bir durum bende de öyleydi kac gundru aksam.yemegini kestim tempolu yurudum 60 lari gordum psikolojimi bozdum ama suna da inaniyorum bu haftalar boyle hizli almaya meyilliyiz

ya bizim dogumumuz aynı zamanda benimde son 10 gündür karnım çok büyüdü hacmim genişledi kiloda aldım kizlar sizin göbüşler hangi haftalarda bariz olarak kendini gösterdi bu hafta benim pantolonlar olmamaya başladı ve ilk defa 2 gün önce hamileyim diye bana yer verildi

Benimde bu haftalarda birden büyüdü canım. 14 haftada düz olan karnım 16 da patladı

Aynen oyle e hadi son ay 1 daha olsun 3 olsun 11 de cok cok.normal yani ben kendime 11 hedefi koydum

Kesinlikle 11 çok değil. Benim hedefim 10 kg. 11 olsada üzülmem. Şuan aslında stres etmemin sebebi son aylarda aşırı kilo artışı oluyormuş ya ona pay bırakmak İçin 6 ay dolana kadar dişimi sıkayım derdindeydim

Ya bu arada bana bugün 50gr değil de 75gr 3 saatlik şeker yüklemesi yapıldı. Normalde ilk 50 gr 1 saatlik yapılması gerekmiyor muydu kafam karıştı

Uyuyup uyandiktan sonra tekrar tartildim musadenize bu gordugumu yazmak istiyorum
Güncel 68.7

Bu arada 25 haftalik olunca kac aylik hamile oluyorum kafam cok karışıyor bu konuda

Bende bildirim yapayım
Hamilelik başlangıç kilom 75
Geçen hafta 78
Güncel kilom 78,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…