• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah 1 yumurta 2 zeytin 4 kucuk.sigara boreği
Ara 1 kahve 1 stiks çikolata
Oglen firsat olmadi
Ikindi 2 cezerye 1 muz bikac kasik yogurt
Aksam yarim kaseden az fazla antep yuvalaması pirinc ve kıyma ile yapılır asagi yukarı 6 yemek.kasiği vardi 1 yumurta kadar et ve 4 kaşik bulgur pilavı
Aksam da 1 soda 1 elma yemeyi dusunuyorum
Yanliz kizlar yediklerim bana az gelmeye basladi tansiyonum düşüyor oruclu gibi hissediyorum kendimi baya halsizim napsam ki
Birde dolapta cacik veya ayran asi bulundur cok tok tutuyo ve faydali bol bol yap

Alayim demi ilaclarinin adi.yasak degilse paylasirmisin yanliz decavit se o baya kilo yapiyomuş oyle diyolar

Ben decavit ve komferfol kullanıyorum canım. Bende iştah açmadı pek. Sadece şımarıklığımdan tatlı görünce içim gidiyor :) pazartesi kontrolüm var omega3 içinde doktordan Öner’i isteyecem. Onu öğrenince yazarım. Ama ben dediğim gibi bu 2 ilacı kullanmadığım gün halsiz oluyorum :(

Kahvalti, peynir,zeytin, domates biber ve kizarmis ekmek. Oglen Iki kucuk dilim pizza, aksam soslu biftek ve ispanak sote. Arada meyvali yogurt, mandalina ve yarim elma.

Az kilo alan hamişler maden suyu iciyo musunuz merak ettim baska yerde gormustum az kilo alanlar gunluk maden suyu iciyomuş dogrumu acaba

Yaa günlük vitaminlerini almıyorsan mutlaka al o zaman. Onları almadığım gün ben ayakta duracak halde olmuyorum :KK43: Birde benim bilgim şu şekilde ilk hamilelikte pek göbek çıkmazmış. Ama 2. Özelliklede 3. Hamilelikte karın kaslarımız genişlemeye alışkın olduğu İçin göbek birden çıkarmış. Bi tanıdığımız vardı. Onunda 3. Hamileliğinde daha 2 aylıkken 5 aylık gibi karnı çıkmıştı :anneadayı:
Canm bende öyle biliyordum da benim tam tersi oldu 3. Hamileliğin ve en az bunda cıktı kilo alimi etkinliği büyük ihtimal en az kiloyu bunda aldim ben bebeğin gelişimi haftasıyla uygun ama göbek yok

#bir bardak sicak suya kabuk tarcin elma sirkesi limon
Kahvalti; salata hazirladim icinde maydanoz roka 2 salatalik bol suzme peynir biberiye tursusu 5 tane yaninada 1.5 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
Ogle: 1 kase domates corbasi, 4,5 adet mercimek köftesi yarim tavuklu krep
Cayin yanina tatlilardan aldim, biraz irmik helvasi, 1 kurabiye, tiramisu
#yarim saat yuruyus
Ara: Bir dilim elma
Daha sonra 1 dilim kuru ananas, 3 cig badem
Aksam:1 kase ozbek pilavi etli
Zeytinyagli sarma bir kac tane
Cayin yanına 4 tane ekler :(((
Uzuuuuuuuuun bir listem var bugun
3 litre su icildi :)

Canm bende öyle biliyordum da benim tam tersi oldu 3. Hamileliğin ve en az bunda cıktı kilo alimi etkinliği büyük ihtimal en az kiloyu bunda aldim ben bebeğin gelişimi haftasıyla uygun ama göbek yok

O zaman böylelikle bu bilgiyi de çürütmüş olduk :KK76: Bu arada sen nasıl bu kadar az kilo aldın ya.. özellikle 5,6,7 arası iştah çok açık oluyormuş. Taktik ver bizde yapalım . Ben sadece bebeğe kilo aldırmak istiyorum çünkü :KK49: Birde şey soracaktım benim yediğim badem kavrulmuş badem maalaesef . Kaç markete baktım çiğ badem bulamadım. Bu kavrulmuş bademin bebeğe faydası yok mu

O zaman böylelikle bu bilgiyi de çürütmüş olduk :KK76: Bu arada sen nasıl bu kadar az kilo aldın ya.. özellikle 5,6,7 arası iştah çok açık oluyormuş. Taktik ver bizde yapalım . Ben sadece bebeğe kilo aldırmak istiyorum çünkü :KK49: Birde şey soracaktım benim yediğim badem kavrulmuş badem maalaesef . Kaç markete baktım çiğ badem bulamadım. Bu kavrulmuş bademin bebeğe faydası yok mu
Kavrulmus kuruyemisler 1 ay kalmis yemek hukmunde oluyomus yani mideye agir bir yag mutlaka cig olani tuketin kuruyemiscilerden alabilirsiniz tadiminda olmasi lazim taze ceviz pazardan alabilirsiniz birde muz bebege kilo aldırır

Genelde 1 tane muz günlük tüketiyorum. Bir de ben şey diye okumuştum . Ayva yedikçe bebek de güzelleşirmiş . Hazır ayvalar da çıkmışken günde 1 adet tüketiyorum. Üstelik lifli olduğu İçin sindirime de çok iyi geliyormuş . Kalorisi de çok düşük. Bebeğe de faydası çokmuş. Bol bol ayva yiyelim Hamişler :anneadayı:

Kızlar hayirlısiyla saglikli bi sekilde doğum yapsaydık bu ara oyle dusunuyorum ama bi de lohusalik kismi var süt olsun diye yemek zorunda kalabilir miyiz o kısmi da tehlikeli sanki :KK64:o zamanda ayri post açar mışız süt yapan kilo yapmayan yiyecekler ve kilo takibi diye :KK57:

Kızlar hayirlısiyla saglikli bi sekilde doğum yapsaydık bu ara oyle dusunuyorum ama bi de lohusalik kismi var süt olsun diye yemek zorunda kalabilir miyiz o kısmi da tehlikeli sanki :KK64:o zamanda ayri post açar mışız süt yapan kilo yapmayan yiyecekler ve kilo takibi diye :KK57:
Aynen oradan devam ederiz :D

Genelde 1 tane muz günlük tüketiyorum. Bir de ben şey diye okumuştum . Ayva yedikçe bebek de güzelleşirmiş . Hazır ayvalar da çıkmışken günde 1 adet tüketiyorum. Üstelik lifli olduğu İçin sindirime de çok iyi geliyormuş . Kalorisi de çok düşük. Bebeğe de faydası çokmuş. Bol bol ayva yiyelim Hamişler :anneadayı:
Senin sayende bu hafta pazardan bol bol ayva alicam zaten :)

Kızlar selam bende kilo mu takip ediyorum malesef
İlk oğlumda 32 kilo almıştım bunda ise şuana kadar 5 kilo aldım ama acayip iştahım açıldı çok korkuyorum yine facia gibi olacağım diye :)) gebelikte chia tohumu kullanılmamalı diye okumuştum bir ara aranızda kullananları gördüm.. doktora danıştınız mı kızlar bende kullanmak istiyorumda pek emin değilim
.

Kızlar selam bende kilo mu takip ediyorum malesef
İlk oğlumda 32 kilo almıştım bunda ise şuana kadar 5 kilo aldım ama acayip iştahım açıldı çok korkuyorum yine facia gibi olacağım diye :)) gebelikte chia tohumu kullanılmamalı diye okumuştum bir ara aranızda kullananları gördüm.. doktora danıştınız mı kızlar bende kullanmak istiyorumda pek emin değilim
.
Evet ben kullanıyorum ama hic aklima gelmemisti bunu sorayim doktoruma gerci ekmegin icinde cok yoktur ama hatırlattığın icin tesekkurler :) bu arada 32 kiloyu geri verebildin mi sonra

Evet ben kullanıyorum ama hic aklima gelmemisti bunu sorayim doktoruma gerci ekmegin icinde cok yoktur ama hatırlattığın icin tesekkurler :) bu arada 32 kiloyu geri verebildin mi sonra
Evet verdim canım hatta 35 kilo vermiştim.. ama emzirmek büyük etkendi benim için.. birde diyetisyene gitmiştim zorlanmadım hiçç.. yine doğumdan sonra diyetisyene gidicem sütümü etkilemeden kilo vermek için.. en iyisi şu chia tohumunu bende sorayım bidahaki kontrolümde..

Evet verdim canım hatta 35 kilo vermiştim.. ama emzirmek büyük etkendi benim için.. birde diyetisyene gitmiştim zorlanmadım hiçç.. yine doğumdan sonra diyetisyene gidicem sütümü etkilemeden kilo vermek için.. en iyisi şu chia tohumunu bende sorayım bidahaki kontrolümde..
Yani ben o ekmeğe alistim bayagadir onu tüketiyorum sandvic ekmeginide aliyorum emzirmek beni cok etkilemedi sanirim diyetle verdim diyetteyim diyince herkes tepki veriyodu emziriyorum diye halbuki daha tok olup daha saglikli seyler tuketiyodum

Back
X