• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah: dereotlu peynirli omlet , salatalık, havuç,4 zeytin, ceviz

Aralarda bir Türk kahvesi yanında küçük çikolata, elma, limonlu tarçınlı su

Öğle Akşam bir arada: az mercimek çorbası, 1.5 lahmacun (biraz fazla oldu ama çok seviyorum :) salata

Yatana kadar bi kaçamak yapmam inşallah :)

Fıstıkli cikolata yedimmmmm :KK43:(( pisman degilim henuz cok guzeldi cunku ama kesin pisman olucammm, neyseki biraz yuruyus yapmıştım :')

Son düzenleme:
Sabah: dereotlu peynirli omlet , salatalık, havuç,4 zeytin, ceviz

Aralarda bir Türk kahvesi yanında küçük çikolata, elma, limonlu tarçınlı su

Öğle Akşam bir arada: az mercimek çorbası, 1.5 lahmacun (biraz fazla oldu ama çok seviyorum :) salata

Yatana kadar bi kaçamak yapmam inşallah :)
Lahmacun iyidir afiyet olsun :D

Ben dün yaptım canım.
1 mil olan 15 dk sürüyor güzel yormuyor insanı.
3 mil 45dk olanda var ama o biraz yorabilir.

Ya ben haftaiçi 1 saat yürüyorum. Haftasonuda genelde 3 mile olanı yapıyorum. Ama gene de bilemedim. Bebeğe zararı olur mu diye

Ben normal yürüyüş yapiyorum en az 20 dk en fazla 1 saat
Canim ben leslie yapmiyorum ama yapsam mi alrdayim yanliz cocuklari servise bilerek vermedim ben goturup getiriyorum yuruyuş olsun diye gunluk yarim saat yuruyorum evdeki kosturmacam da cabasi gecen hafta temizlik di bu hafta da ful misafirim olucak bunlari spor yerine saysam olmaz miki :spor:

Ben de bugun kahvaltida kacirdim biraz :D kahvalti sade omlet, peynir, zeytin domates biber 2 dilim kizarmis tost ekmegi. Arada cilek, uzum. bugun kahvaltiyi biraz gec yaptim ogle yerine de gecti. Aksam firinda tavuk,sebze+ Bol salata. Arada tabi kahve falan da ictim. Bir de bir tatli kasigi fistik ezmesi yedim.

Ben de bugun kahvaltida kacirdim biraz :KK70: kahvalti sade omlet, peynir, zeytin domates biber 2 dilim kizarmis tost ekmegi. Arada cilek, uzum. bugun kahvaltiyi biraz gec yaptim ogle yerine de gecti. Aksam firinda tavuk,sebze+ Bol salata. Arada tabi kahve falan da ictim. Bir de bir tatli kasigi fistik ezmesi yedim.
Bence gayet iyi kacirilmis bisey goremedim benimkinden sonra :D

Canim ben leslie yapmiyorum ama yapsam mi alrdayim yanliz cocuklari servise bilerek vermedim ben goturup getiriyorum yuruyuş olsun diye gunluk yarim saat yuruyorum evdeki kosturmacam da cabasi gecen hafta temizlik di bu hafta da ful misafirim olucak bunlari spor yerine saysam olmaz miki :spor:
Canm valla ben onları hep spor yerine sayıyorum çünkü birde spor yapacak olsam pestilim cikar:KK54:

Ben de bugun kahvaltida kacirdim biraz :KK70: kahvalti sade omlet, peynir, zeytin domates biber 2 dilim kizarmis tost ekmegi. Arada cilek, uzum. bugun kahvaltiyi biraz gec yaptim ogle yerine de gecti. Aksam firinda tavuk,sebze+ Bol salata. Arada tabi kahve falan da ictim. Bir de bir tatli kasigi fistik ezmesi yedim.
Canm valla kaçırmış birşey yok hatta az bile bence

Back
X