- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
Peki 25. Haftadan sonra gecicek mi :'(Ya sanırım 20-25 arası kilolar aşırı hızlı alınıyor. Bende de aynı dert var. Sende de.cool_lime de de
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki 25. Haftadan sonra gecicek mi :'(Ya sanırım 20-25 arası kilolar aşırı hızlı alınıyor. Bende de aynı dert var. Sende de.cool_lime de de
![]()
Peki 25. Haftadan sonra gecicek mi :'(
25 e kadar her hafta 1 kilo alsam yandım benYa sanırım 20-25 arası kilolar aşırı hızlı alınıyor. Bende de aynı dert var. Sende de.cool_lime de de
![]()
Ayy insallah canim yaa hatirlarsan bi ara kafayi yemistim 1 gunde 500 den fazla geliyodu çareyi misafirlikdede olsam normal yedigimim yarisini yemede buldum bi de bayadir yazdim.bol su limonlu sudan daha cok işe yaradı afedersin surekli wc deyim bakalim vitamin ilaci nasil etki yapacak insallah hepimiz hedefimize ulasicaz cunki hicbirimiz amaan boşver ikicsnliyim dogum sonrasi veririm demiyoruz biraz fazla alinca otokontrolu sagliyoruz hep diyorum burasi kontrolu saglamada cok destek oldu bana hele gunluk.yediklerimizi yazip bi de kilo bildirimi yapma cok çok iyi olduCanım bence harikasın. Bir ayda 400 gr almışsın. Biraz az yiyorsun ama bebiş kilo almış maşallah. ALdığında direkt bebişe gitmiş darısı bana![]()
Son 3 ay alim hızi azaliyor canim yani netde oyle yaziyor 2. Trimester da cok hizli alijir mişPeki 25. Haftadan sonra gecicek mi :'(
Ayy insallah canim yaa hatirlarsan bi ara kafayi yemistim 1 gunde 500 den fazla geliyodu çareyi misafirlikdede olsam normal yedigimim yarisini yemede buldum bi de bayadir yazdim.bol su limonlu sudan daha cok işe yaradı afedersin surekli wc deyim bakalim vitamin ilaci nasil etki yapacak insallah hepimiz hedefimize ulasicaz cunki hicbirimiz amaan boşver ikicsnliyim dogum sonrasi veririm demiyoruz biraz fazla alinca otokontrolu sagliyoruz hep diyorum burasi kontrolu saglamada cok destek oldu bana hele gunluk.yediklerimizi yazip bi de kilo bildirimi yapma cok çok iyi oldu
Tuvalate cikiyo musun o da onemli bence bi de magnezyumu ac karnina iciyorum kabiz lik vardi bende normalde mg ise yaradıBugün içtiğim suyum haddi hesabı yok canım. Çünkü dünden bu yana da 300 gr ekledi bildiğin 3 günde 800 gr aldım. Tövbe yarabbim evlerden ırak![]()
En yakın zamanda katılırsın inşallah canm aramızaKizlar Henüz hamile degilim ama konunuzu takipteyim ilk gebeligimde 22-23 kilo aldim korkunçtuikincisinde ayni şeyleri yaşamak istemiyorum cok dikkatli olmak istiyorum. Insallah en yakin zamanda hamile kalip araniza katilabilirim
![]()
Insallah canim saol :) hepinize hayirli saglikli az kilolu dogumlar diliyorum :)En yakın zamanda katılırsın inşallah canm aramıza![]()
InsAllah Allah gonlune gore versin :)Kizlar Henüz hamile degilim ama konunuzu takipteyim ilk gebeligimde 22-23 kilo aldim korkunçtuikincisinde ayni şeyleri yaşamak istemiyorum cok dikkatli olmak istiyorum. Insallah en yakin zamanda hamile kalip araniza katilabilirim
![]()
Musli değilde canm yulaf ezmesi tarçın meyve dilimleyip sütle yiyordum su aralar yemesemde 4. 5. Ayda çok tükettim sütü yoğurdu her öğünde yemeye çalışırsan iştahının açıldığı bu aylarda yardımcı olabilirkızlar ben bu sabah çok kaçırdım yaa şu kahvaltıları bir türlü dengeleyemiyorum..
4 tane börek yedim hemide yağlı ve kıymalı..
bugün akşama balık var öğlen yemeği yemicem 2 ceviz 1 tane muz yicem biraz yürüyüş yapıcam..
müsli yiyen var mı arada kahvaltılarımı bu şekilde yapsam sorun olur mu..
Ben yulaf ezmesi yiyordum bir sira icinede bir suru sey koyuyodum muz hurma kuruyemis vs ister sute ister yogurda hemde tok tutuyorkızlar ben bu sabah çok kaçırdım yaa şu kahvaltıları bir türlü dengeleyemiyorum..
bugün akşama balık var öğlen yemeği yemicem 2 ceviz 1 tane muz yicem biraz yürüyüş yapıcam..
Hayırlı olsun hoşgeldin canmEger her şey yolunda giderse ben de arada bu başlığa bildirim yaparım. Sürekli çalıştığım bir beslenme uzmanım var zaten. 52,6 ile gebe kalmış oldum bakalım bu salı ölçümde kaç çıkacağım. Gebelik daha çok yeni.
Biz bu limonlu suyu çok iyi keşfettik gelecek nesillere armağan olsunBugun 100 gr az ciktim bol limonlu su faaliyetim ise yariyor sanirim![]()
Pazar günü kahvaltisi hepimizde ayni yanliz degilsinkızlar ben bu sabah çok kaçırdım yaa şu kahvaltıları bir türlü dengeleyemiyorum..