• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Valla Benim dogumdan sonra acayip istahim kapaniyor. Resmen zorla yiyorum. Insallah bu sefer de oyle olur :KK70:
Kız sen baya zayifmişsin 50 kilo ile baslamişsin:KK57: e tabiiki haftada 500 gr gelir cok zayif olan çok alır istesende istemesende alırsın ve hicde belli olmaz aldigin özendim sana şimdi boyun kac ?

Kız sen baya zayifmişsin 50 kilo ile baslamişsin:KK57: e tabiiki haftada 500 gr gelir cok zayif olan çok alır istesende istemesende alırsın ve hicde belli olmaz aldigin özendim sana şimdi boyun kac ?
Kilo almisim gibi durmuyor. Sadece karnim cikti o da kucuk daha zaten. AMA kalcalarim genisliyor Benim yaa. boyum 161. Normal kilom 52 aslinda ama yazin kilo verdigim icin baya dusuk kiloyla hamile kaldim.

Kilo almisim gibi durmuyor. Sadece karnim cikti o da kucuk daha zaten. AMA kalcalarim genisliyor Benim yaa. boyum 161. Normal kilom 52 aslinda ama yazin kilo verdigim icin baya dusuk kiloyla hamile kaldim.
Kalcayi sorun etme en cok ordan kilo alınırmış ama en başta orası gidiyormuş Senle benim aramda 5 kilo varmiş bende 160 boyundayim dogumdan sonra 6 aya kalmaz yine 55 olurum insallah sende masallah cok iyimişsin

Kalcayi sorun etme en cok ordan kilo alınırmış ama en başta orası gidiyormuş Senle benim aramda 5 kilo varmiş bende 160 boyundayim dogumdan sonra 6 aya kalmaz yine 55 olurum insallah sende masallah cok iyimişsin
Evet gecenlerde bir yerde Ben de okudum. Dogumdan sonra Ilk kalca ve bacaklardan gidermis kilo.

Kahvaltı :
3 zeytin 1 bardak sut 1 kucuk elma
Ogle/ Aksam bir (misafirim vardi)
2 patatesli borek
yogurtlu havuc kabak salatasi
cig ispanakli karisik salata
pancar salatasi
Yağlama
Daha sonra cayla 1 dilim mozaik pasta
Oyle bir yemisimki saat 2 gibiydi hala yeni yemis gibiyim :D daha bisey yiyemem o yuzden rahatlamak icin sirkeli limonlu su icerim :)

Sabah kalkinca ilik limonlu su kuru erik,kayisi,incir(1er tane) 2 ceviz. Kahvalti bir haslanmis yumurta, peynir domates birkac tane yesil zeytin ve yarim dilim ekmek. Arada hosaf ictim kucuk bir kase ve yarim muz yedim. Ogle, tarhana corbasi. Aksam kucuk tabak etli nohut, bir kase havuc salatasi ve cok az tursu. Kahvemin yaninda minik bir findikli cikolata. Sonra tarcinli sicak su ve activia yogurt yicem. Ve Bol Bol su tabiki :)

Kahvaltı :
3 zeytin 1 bardak sut 1 kucuk elma
Ogle/ Aksam bir (misafirim vardi)
2 patatesli borek
yogurtlu havuc kabak salatasi
cig ispanakli karisik salata
pancar salatasi
Yağlama
Daha sonra cayla 1 dilim mozaik pasta
Oyle bir yemisimki saat 2 gibiydi hala yeni yemis gibiyim :KK70: daha bisey yiyemem o yuzden rahatlamak icin sirkeli limonlu su icerim :)
Patatesli borek. En sevdigim :) afiyet olsun.

38. Hafta 83.5 5 gün sonra doğum inşallah 9.5 -10 kilo arası inşallah çıktığımda 3 4 kilo fazlalık kalır dün doğum günümdü akşam akşam bir sürpriz üzerine koca bir dilim pasta yuvarladim:bicak:ama su gündem itibaren doğum sonrası kolay olsun diye sağlıklı yaşam moduna geçiyorum zaten ben doğumdan sonra hemen toparlayamıyorum yeme işini bir hafta çorba ağırlıklı besleniyorum inşallah o ardada eski halime cabuk kavuşurum size kilo bildirimi yaparım kızlar çok dua edin bize rabbim hepimizi sağ sağlim kavustursun:anneadayı:Çok şey paylaştık çok destek olduk birbirimize iyiki varsiniz:KK73:

38. Hafta 83.5 5 gün sonra doğum inşallah 9.5 -10 kilo arası inşallah çıktığımda 3 4 kilo fazlalık kalır dün doğum günümdü akşam akşam bir sürpriz üzerine koca bir dilim pasta yuvarladim:bicak:ama su gündem itibaren doğum sonrası kolay olsun diye sağlıklı yaşam moduna geçiyorum zaten ben doğumdan sonra hemen toparlayamıyorum yeme işini bir hafta çorba ağırlıklı besleniyorum inşallah o ardada eski halime cabuk kavuşurum size kilo bildirimi yaparım kızlar çok dua edin bize rabbim hepimizi sağ sağlim kavustursun:anneadayı:Çok şey paylaştık çok destek olduk birbirimize iyiki varsiniz:KK73:
Simdiden hayirli dogumlar canim. Allahim sagsalim kucagina almaya nasip etsin. Bizleri haberdar et :)

Ayy hadi hayirlisi olsun Rabbim kavustursunn,cok heyecanli. Herşey gonlunce olsun :)

ÜYE ADI gebelik haftasibaşlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo @suspushanimcim 17 60 61.7 1.7
cool_lime cool_lime 2865 69.1 4.1 kg
@nnnadal 1875 81 6 kg.
@Htc3509 17 56.5 59.7 3.2 kg
C charla 22 50.5 56.1 5.6 kg.
mavibahar100 mavibahar100 21 60 65.9 5.9 kg.
@Neseliyimmm 2858.5 62.3 3.8 kg.
rmys4203 rmys4203 3874 83.5 9.5 kg
V volveron 28 55 59.5 4.5 kg. @Province 22 58 64.2 6.2 kg.

[tr]

[td] @askbahcem [/td]
[td] 26 [/td]
[td] 79 [/td]
[td] 89.2 [/td]
[td] 10.2 [/td]
[/tr]

[td] selennn selennn [/td]
[td] 29 [/td]
[td] 51 [/td]
[td] 55[/td]
[td] 4 kg. [/td]
[/tr]

[tr]

[/tr]
[tr][tr][td][td][tr]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡
☆1 HAFTA HABER VERMEDEN KILO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR.! ♡[/tr][/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][/tr][/tr]
Darisi basimiza kizlar :)

Ayy çok az kaldı heyecan dorukdadır şimdi şu 5 günde bence guzelce beslen dogum icin enerji topla kan kaybedeceksin sonuçta artik gerisini dogum sonrasi toparlarsin zaten hamile iken boyle azmetmiş bir dogum sonrası daha kolay basaricaktir

Back
X