Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen baya zayifmişsin 50 kilo ile baslamişsinValla Benim dogumdan sonra acayip istahim kapaniyor. Resmen zorla yiyorum. Insallah bu sefer de oyle olur![]()
Kilo almisim gibi durmuyor. Sadece karnim cikti o da kucuk daha zaten. AMA kalcalarim genisliyor Benim yaa. boyum 161. Normal kilom 52 aslinda ama yazin kilo verdigim icin baya dusuk kiloyla hamile kaldim.Kız sen baya zayifmişsin 50 kilo ile baslamişsine tabiiki haftada 500 gr gelir cok zayif olan çok alır istesende istemesende alırsın ve hicde belli olmaz aldigin özendim sana şimdi boyun kac ?
Ee artik bebek buyuyor. Kalori ihtiyacin artmistir. Normal tabiki de :)Kızlar ben çok acıkıyorum artik ya bebek buyudugunden mı sizde de var mı??duygusal açlık mi yaşıyorum yoksa
Kalcayi sorun etme en cok ordan kilo alınırmış ama en başta orası gidiyormuş Senle benim aramda 5 kilo varmiş bende 160 boyundayim dogumdan sonra 6 aya kalmaz yine 55 olurum insallah sende masallah cok iyimişsinKilo almisim gibi durmuyor. Sadece karnim cikti o da kucuk daha zaten. AMA kalcalarim genisliyor Benim yaa. boyum 161. Normal kilom 52 aslinda ama yazin kilo verdigim icin baya dusuk kiloyla hamile kaldim.
Evet gecenlerde bir yerde Ben de okudum. Dogumdan sonra Ilk kalca ve bacaklardan gidermis kilo.Kalcayi sorun etme en cok ordan kilo alınırmış ama en başta orası gidiyormuş Senle benim aramda 5 kilo varmiş bende 160 boyundayim dogumdan sonra 6 aya kalmaz yine 55 olurum insallah sende masallah cok iyimişsin
Patatesli borek. En sevdigim :) afiyet olsun.Kahvaltı :
3 zeytin 1 bardak sut 1 kucuk elma
Ogle/ Aksam bir (misafirim vardi)
2 patatesli borek
yogurtlu havuc kabak salatasi
cig ispanakli karisik salata
pancar salatasi
Yağlama
Daha sonra cayla 1 dilim mozaik pasta
Oyle bir yemisimki saat 2 gibiydi hala yeni yemis gibiyimdaha bisey yiyemem o yuzden rahatlamak icin sirkeli limonlu su icerim :)
Ayy benimde en sevdigim borek diyince patatesli yaniPatatesli borek. En sevdigim :) afiyet olsun.
Kızlar ben çok acıkıyorum artik ya bebek buyudugunden mı sizde de var mı??duygusal açlık mi yaşıyorum yoksa
Simdiden hayirli dogumlar canim. Allahim sagsalim kucagina almaya nasip etsin. Bizleri haberdar et :)38. Hafta 83.5 5 gün sonra doğum inşallah 9.5 -10 kilo arası inşallah çıktığımda 3 4 kilo fazlalık kalır dün doğum günümdü akşam akşam bir sürpriz üzerine koca bir dilim pasta yuvarladimama su gündem itibaren doğum sonrası kolay olsun diye sağlıklı yaşam moduna geçiyorum zaten ben doğumdan sonra hemen toparlayamıyorum yeme işini bir hafta çorba ağırlıklı besleniyorum inşallah o ardada eski halime cabuk kavuşurum size kilo bildirimi yaparım kızlar çok dua edin bize rabbim hepimizi sağ sağlim kavustursun
Çok şey paylaştık çok destek olduk birbirimize iyiki varsiniz
![]()
Çok teşekkür ederim canm mutlaka haber ederim. minnoş uslu olursa musade ederse sizin doğumlara kadar desteğe devam ederiz inşallah birbirimizeSimdiden hayirli dogumlar canim. Allahim sagsalim kucagina almaya nasip etsin. Bizleri haberdar et :)
Ayy hadi hayirlisi olsun Rabbim kavustursunn,cok heyecanli. Herşey gonlunce olsun :)38. Hafta 83.5 5 gün sonra doğum inşallah 9.5 -10 kilo arası inşallah çıktığımda 3 4 kilo fazlalık kalır dün doğum günümdü akşam akşam bir sürpriz üzerine koca bir dilim pasta yuvarladimama su gündem itibaren doğum sonrası kolay olsun diye sağlıklı yaşam moduna geçiyorum zaten ben doğumdan sonra hemen toparlayamıyorum yeme işini bir hafta çorba ağırlıklı besleniyorum inşallah o ardada eski halime cabuk kavuşurum size kilo bildirimi yaparım kızlar çok dua edin bize rabbim hepimizi sağ sağlim kavustursun
![]()
Darisi basimiza kizlar :)[tr][tr][td][td][tr]
ÜYE ADI gebelik haftasi başlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo @suspushanimcim 17 60 61.7 1.7 cool_lime
28 65 69.1 4.1 kg @nnnadal 18 75 81 6 kg. @Htc3509 17 56.5 59.7 3.2 kg C charla 22 50.5 56.1 5.6 kg. mavibahar100
21 60 65.9 5.9 kg. @Neseliyimmm 28 58.5 62.3 3.8 kg. rmys4203
38 74 83.5 9.5 kg V volveron 28 55 59.5 4.5 kg. @Province 22 58 64.2 6.2 kg.
[tr]
[td] @askbahcem [/td]
[td] 26 [/td]
[td] 79 [/td]
[td] 89.2 [/td]
[td] 10.2 [/td]
[/tr]
[td]selennn [/td]
[td] 29 [/td]
[td] 51 [/td]
[td] 55[/td]
[td] 4 kg. [/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡
☆1 HAFTA HABER VERMEDEN KILO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR.! ♡[/tr][/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][/tr][/tr]
Yaa bende ne var acaba kendimi ac hissediyorum hepBen acıkmıyorum tatlım sadece canım nutella istiyor hep arada bir tatlı kaşığı atıyorum
Ayy çok az kaldı heyecan dorukdadır şimdi şu 5 günde bence guzelce beslen dogum icin enerji topla kan kaybedeceksin sonuçta artik gerisini dogum sonrasi toparlarsin zaten hamile iken boyle azmetmiş bir dogum sonrası daha kolay basaricaktir38. Hafta 83.5 5 gün sonra doğum inşallah 9.5 -10 kilo arası inşallah çıktığımda 3 4 kilo fazlalık kalır dün doğum günümdü akşam akşam bir sürpriz üzerine koca bir dilim pasta yuvarladimama su gündem itibaren doğum sonrası kolay olsun diye sağlıklı yaşam moduna geçiyorum zaten ben doğumdan sonra hemen toparlayamıyorum yeme işini bir hafta çorba ağırlıklı besleniyorum inşallah o ardada eski halime cabuk kavuşurum size kilo bildirimi yaparım kızlar çok dua edin bize rabbim hepimizi sağ sağlim kavustursun
![]()
Bizde 10 kilo ile bitirir miyiz acaba ??Darisi basimiza kizlar :)